Menu

Sportingbet bastet

Sportingbet bastet

Sportingbet bastet

Arsyeja pse ju jeni bashkuar me Sportingbet janë bastet sportive. Në këtë kompani ju do të keni mundësi të hasni dhe të gjeni shumë mundësi basti dhe ngjarjet janë të shumta. Sa I përket eventeve ato janë të shumëllojshme dhe ju do të keni mundësi që të përfitoni prej tyre jo vetëm mundësinë e një basti por dhe të argëtoheni. Sportingbet ofron një shumë llojshmëri ngjarjesh dhe për këtë ju do të jeni të kënaqur për shkak të mundësive dhe eventet janë të shtrira gjatq gjithë vitit kjo do të ju japi mundësinë që jut ë bashkoheni me bastin tuaj jo vetëm në një hark të kufizuar kohor por shtrirja e bastit të jetë më e gjatë dhe jut ë përjetoni më shumë mundësi për të vendosur bast.

Për përzgjedhjen e eventeve Sportingbet ka menduar duke mos ofruar për ju vetëm një mundësi të vetme basti por ju do të shihni që ngjarjet janë të shumta dhe gjatë një dite të vetme ju do të keni mundësi të lundroni në qindra evente, gjithashtu dhe eventet janë të ndryshme dhe nuk do të jenë vetëm ato që ju hasni në masë por dhe disa prej tyre janë përzgjedhur që të jenë ekskluzive vetëm për lojtarët e Sportingbet.

Si mund të vendosim bast ?

Pasi shohim të gjitha ngjarjet të cilat ofrohen për ne do të keni mundësi që të bëjmë përzgjedhjen tonë sa i përket ngjarjes e cila do të jetë në biletën tonë të bastit. Sportingbet ofon mundësinë që në një biletë të vetme ju të keni mundësi që të shtoni më shumë se një ngjarje dhe kjo do të bëjë të mundur që ju të krjoni një biletë nga do të fitoni më shumë prej saj. Bileta ka strukturë zgjedhje dhe ju në qoftë se dëshironi mund të zgjidhni sistemin tek dhe të vendosni në biletën tuaj vetëm një ndeshje të vetme, ndërsa sistemi i ndërthurur do të ju japi mundësinë që të shtoni në biletën tuaj jo vetëm një ngjarje por disa dhe këto nuk do të jenë të fokusuara vetëm në një sport të vetëm por do të keni mundësi që të shtoni nga secili prej sporteve që ofrohen dhe basti tuaj do të marrë një tjetër dimension me më shumë fitim dhe argëtim të garantuar.

Për të bërë përzgjedhjen e ndeshjes ju si fillim njiheni me ngjarjet e ditës, gjithashtu ekziston mundësia që të përzgjedhni jo vetëm ato ngjarje por që të shkoni te opsioni i datës dhe të shihni të gjitha ngjarjet në vijim që do të zhvillohen, pra mundësia e bastit është shumë e gjerë. Zgjedhja e bastit gjithashtu konsiston dhe në sportin që ju ndiqni, për të bërë një zgjedhje të mirë ju do të duhet të merrni parasysh të gjitha komponentët e bastit dhe kështu që do të jetë më e thjeshtë që të vendosni bastin tuaj. Nëse jeni të interesuar për temën e Sportingbet hyrja, kërkoni përgjigjen në blogun tonë.

Sportingbet bastet 1

Kur ju bëni parashikimin për një ngjarje që do të vendosni bastin tuaj duhet të shihni dhe mundësitë që ofron Sportingbet. Mundësitë janë ato të cilat do të diktojnë se nëse ju do të bashkoheni në bast sipas parashikimit apo jo. Secili prej sporteve ka mundësi të ndryshme dhe gjithashtu cdo ngjarje ka mundësi të cilat janë të ndryshme dhe janë variabël në varësi të lojës që ju do të zgjidhni. Secili prej jush do e ketë më të lehtë që të bëjë një përzgjedhje në bazë të mundësive. Pasi ju zgjidhni mundësinë do të duhet të klikoni në të.

Në momentin që ju klikoni në një prej mundësive ajo do të shfaqet në biletën e bastit elektronike dhe kështu ju do të keni mundësi që të përfundoni bastin. Që të keni mundësi të përfundoni bastin ju duhet të shtoni dhe shumën që do të bëheni pjesë e lojës. Kur ju shtoni shumën do të keni mundës që të njiheni dhe me fitimin e mundshëm dhe kjo kalkulohet në bazë të koeficientëve dhe në bazë të shumës që ju do të luani. Shuma është një faktor i rëndësishëm se pse ju zgjidhni një kompani dhe për këtë arsye, Sportingbet është munduar që të ofrojë gjithmonë një koeficient të mirë dhe që bën një diferencë.

Ju do të keni mundësi që të bëheni pjesë e basteve në një gamë të madhe sportesh që ofrohen dhe kjo do të jetë një mundësi tepër e mirë dhe do të thotë më shumë baste për ju duke qenë se keni më shumë mundësi zgjedhjeje. Gjithashtu, dhe historiku i basteve do të ju ndihmojë që ju të krjoni gjithmonë baste të cilat janë të sukseshme duhet që të mësoni dhe të njihni gabimet të cilat keni bërë. Sportet e shumë llojshme si: basketboll, hokej, hipizëm, tenis do të jenë shoqëruese të lojës tuaj.  Bëhuni pjesë e Sportingbet për të përfituar dhe të argëtoheni në lojën që do të zhvilloni.

Lexoni informacione rreth regjistrimit në Sportingbet në këtë faqe: https://bastetbet1.com/sportingbet-regjistrimi/.

Lajmet përkatëse