Menu

Sportingbet regjistrimi

Sportingbet regjistrimi

Sportingbet regjistrimi

Sportingbet është një ndër kompanitë të cilat ka vite e cila operon në tregun fizik të basteve dhe të lojërave të ndryshme elektronike. Ju tashmë do të keni mundësi që të bëheni pjesë e platformës online dhe të zhvilloni atje lojërat tuaja të preferuara. Për tu bërë pjesë ju do të duhet të regjistroheni dhe ndërmjet kësaj procedure do të keni aksesin e plotë që të vazhdoni lojën tuaj në Sportingbet. Regjistrimi është procesi I parë që ju do të hasni dhe është prezantimi me kompaninë e basteve që ju keni zgjedhur. Për të bërë regjistrimin mjaftojnë që të përdorni ato të dhëna të cilat kërkohen dhe kështu që loja dhe proceset do të jenë më të thjeshta nëse ju do të tregoheni bashkëpunues.

Gjithsecili prej jush kur zgjedh të regjistrohet dhe të bëhet pjesë e një kompanie bastes online duhet të tregohet tepër I kujdesshëm dhe kështu që loja do të bëhet më e thjeshtë dhe procesi gjithashtu. Për të nisur procesin thjesht ndiqni hapat të cilat do të shërbejnë që të ju cojnë deri në përfundim të tij.

Si mund të regjistrohemi ?

Për tu regjistruar është e thjeshtë dhe mjafton që jut ë shkoni te opsioni I regjistrimit I cili ndodhet në krye të faqes. Pasi ju klikoni në të do të keni mundësi që të procesoni më tej me të dhënat të cilat kërkohen dhe do të duhet që jut ë plotësoni më tej. Si hap I parë që ju do të ndeshni pasi të shtypni në opsioni përkatës do të keni mundësi që të shihni tabelën e cila kërkon të dhënat tuaja dhe të vazhdoni më tej. Si fillim ju do të duhet që të plotësoni të dhënat që kërkohen si: shteti ku ju jetoni dhe jeni resident dhe më pas të përcaktoni dhe monedhën që do të zhvilloni lojën tuaj, duhet të vendosni gjithashtu dhe email dhe të krijoni fjalëkalimin që do të vazhdoni më tej. Fjalëkalimi është e rëndësishme që të vendoset duke respektuar dhe duke zbatuar të gjitha rregullat që kërkon ai. Gjithashtu, dhe kur ju zgjidhni monedhën do të keni mundësi që të ndryshoni atë pasi ju të keni krijuar llogarinë tuaj në Sportingbet.

Sportingbet regjistrimi 1

Hapi I dytë I regjistrimit ka të bëjë me plotësimin e të dhënave në një fazë të mëtjeshme. Kështu që ju tani do të duhet të plotësoni të gjitha të dhënat e nevojshme me të gjithë informacionin që kërkohet dhe do të jetë shumë më e thjeshtë që në krijimin e llogarisë të most ë shtoni apo të bëni ndryshimet e nevojshme të llogarisë tuaj. Tani ju do të duhet të përcaktoni gjininë dhe të vendosni emrin tuaj të plotë dhe mbiemrin. Më pas do të duhet që të vendosni dhe datëlindjen, e gjitha kjo që jut ë jeni konform rregullave që ka kompnia dhe të keni një rrugëtim më të sigurt të të gjithë lojës, mosha minimale që ju mund të bëheni pjesë është 18 për baste dhe lojërat elektronike. Kjo është në kuadër të legjislacionint të lojërave të fatit dhe shërben si një mbrojtje ndaj lojëtarëve. Ju mund të jeni të interesuar të lexoni rreth Sportingbet hyrja.

Sportingbet regjistrimi 2

Si përfundim në llogarinë që ju do të krijoni do të duhet të vendosni të gjitha të dhënat e nevojshme dhe konfidenciale si: adresa e banimit, postcode dhe qyteti. Pasi ju bëni plotësimin e këtyre të dhënave do të duhet të shkoni më tej me plotësimin e numerit të telefonit dhe të përcaktoni se me cilën prej mënyrave do të doni të informoheni për të rejat më të funit dhe për të marrë ofertën më të mirë për lojën tuaj. Gjithashtu është e nevojshme që ju të bëni dhe konfirmimet përfundimtare për të pasur mundësi që të aksesoni në llogarinë që keni krijuar.

Sportingbet ka zgjedhur këtë mënyrë si një mundësi që të mos përsërisni disa herë të gjithë të dhënat që ju vendosni port ë bëni një regjistrim të plotë dhe të keni më shumë kohë për lojërat që ju do të zgjidhni për vazhdimin tuaj.

Lexoni artikullin “Sportingbet bastet” në faqen: https://bastetbet1.com/sportingbet-bastet/.

Lajmet përkatëse