Menu

Albania

2.

Bonus deri në 12.000 LEK në depozitën e parë

Sot ofruesi i basteve 1xBet njihet nga lojtarët në të gjithë botën. Megjithëse historia e kompanisë ka filluar krejt normal, marka 1xBet Albania u regjistrua në vitin 2007. Bonus deri në 100 EUR në depozitën e parë.

3.

Bonus 122% deri në 100 EUR

Ofruesi i basteve 22Bet ka filluar punën e tij në vitin 2017. Kompania ofron shërbimet e saj në territorin e Federatës Shqiptare ekskluzivisht përmes faqes së internetit 22bet.com (ose një pasqyre), e cila është e disponueshme në gjuhën shqipe.

4.

100 EUR bonus

Kompania Betwinner Shqipëri është mjaft e re në tregun e vendit. Megjithatë, ajo tashmë ka hyrë në dhjetë kompanitë më të mira. Suksesi i kompanisë Betwinner lidhet me numrin e madh të basteve sportive dhe josportive, bixhozit, shanseve të mira, bonuseve dhe metodave të shumta të pagesës.