Menu

Shkolla e basteve nivel 1

Zgjedhja e kompanisë ideale të basteve
Shkolla e basteve nivel 1 09-03-2021

Zgjedhja e kompanisë ideale të basteve

Zgjedhja e kompanisë ideale të basteve Zgjedhja është ndoshta një proces pak i vështirë sot sepse në treg ofrohen një numër shumë i madh bastshkruesish por gjithsesi nuk janë të shumtë ata që ofrojnë cilësi për ju. Është një zgjedhje sa personale aq dhe me një ndikim të madh në rrugëtimin që ju do të […]

lexo më shumë
Roli i kompanive të basteve
Shkolla e basteve nivel 1 09-03-2021

Roli i kompanive të basteve

Roli i kompanive të basteve Kompanitë e basteve zenë një peshë të rëndësishme në tregun online dhe i mundësojnë të gjithë lojtarëve të basteve që të bëjnë parashikimin e tyre dhe të arrijnë të përfitojnë prej saj. Është një proces shumë i rëndësishëm përzgjedhja sepse ofrohet në treg një mori kompani bastesh sportive. Roli i […]

lexo më shumë
Gjithcka rreth kursit të koeficientve
Shkolla e basteve nivel 1 09-03-2021

Gjithcka rreth kursit të koeficientve

Gjithcka rreth kursit të koeficientve Kur vendosni bast ju do të ndesheni me mënyra të ndryshme të koeficientëve të cilat përfaqësojnë një tipologji të vecantë por në thelb janë të njejtat ato. Në botën e basteve online ka 3 grupe të koeficientëve dhe secila prej tyre ka përfaqësimin e vetë. Ky shkrim do të ju […]

lexo më shumë
Llojet e basteve sportive
Shkolla e basteve nivel 1 09-03-2021

Llojet e basteve sportive

Llojet e basteve sportive Të vendosësh baste sportive sot është shumë herë më e thjeshtë dhe ju keni mundësi të përballeni me dhjetra mundësi të cilat krijohen për ju. Tashmë në botën online ju keni mundësi të shtuara të basteve online por jo vetëm online mundësi të shumta ju do të gjeni dhe në pikat […]

lexo më shumë
Si të vini bast ?
Shkolla e basteve nivel 1 09-03-2021

Si të vini bast ?

Si të vini bast ? Sot kjo pyetje nuk ka më atë frikën e dikurshme ku shumë lojtarë ksihin një mungesë të theksuar se si mund të vinin bastin e tyre. Tashmë me evolimin e rjetit të basteve të gjithë lojtarët e gjejnë më të thjeshtë bastin e tyre ata kanë më shumë mundësi basti […]

lexo më shumë
Për cilat sporte mund të vini baste ?
Shkolla e basteve nivel 1 09-03-2021

Për cilat sporte mund të vini baste ?

Për cilat sporte mund të vini baste ? Një pyetje e cila ka një përgjigje tepër të thjeshtë dhe që nuk ka nevojë për shumë shpjegime të detajuara. Ju mund të vini bast për gjithcka, po është e mundur ndoshta kur e dëgjoni dhe nuk keni ekspereincë në bastet sportive do të duket pak e […]

lexo më shumë
Cfarë është basti sportiv ?
Shkolla e basteve nivel 1 09-03-2021

Cfarë është basti sportiv ?

Cfarë është basti sportiv ? Basti sportiv është një parashikim paraprak i një ngjarieje sportive e cila do të ndodhë. Kryesisht lojtarët e basteve janë të përqënduar në bastet e futbollit por jo vetëm sepse bastet sportive mundësohen për një larmishmëri sportesh duke përfshirë pse jo të gjitha ato aktivitete të cilat luhen kanë mundësinë […]

lexo më shumë
Shkolla e basteve - Hyrje
Shkolla e basteve nivel 1 09-03-2021

Shkolla e basteve – Hyrje

Shkolla e basteve – Hyrje Qellimi i këtij seksioni është që ju të jeni të infromuar dhe të keni njohuritë bazike nga bota e basteve. Ky informacion nuk do të shërbejë vetëm për lojtarët e basteve të cilët janë fillestarë në rrugëtimin e tyre në botën e madhe të basteve sportive por dhe për ata […]

lexo më shumë