1xBet


Cilido prej jush i cili është duke kërkuar për një kompani bastesh, tashmë e ka zgjidhjen. 1xBet është një ndër kompanitë e basteve më të mëdha dhe më më shumë ndjekës në të gjithë botën Kërkoni siguri, shpejtësi dhe mundësi të shumta tashmë kjo është  e mundur prej 1xBet. Një ndër kompanitë e cila prej vitesh operon në tregun online tashmë e ofron shërbimin e saj kudo përfshirë dhe Shqipërinë, Maqedoninë e Veriut, Kosovën dhe Malin e Zi. Mjafton që ju të hapni një llogari dhe do të keni mundësi që të vendosni bastin tuaj apo dhe të bëheni pjesë e lojërave të ndryshme që ofrohen prej saj.

Bonus deri në 12.000 LEK në depozitën e parë
 • Faqe interneti funksionale.
 • Gamë e gjerë bonusesh dhe ofertash.
 • Linja - në mbi 40 sporte.
Bonus deri në 100 EUR në depozitën e parë
 • Ngjarje sportive të shumta në ditë
 • Sporte nga me elitaret dhe jo vetëm
 • Bonuse të shumta për lojtarët
Bonus deri në 100 EUR në depozitën e parë
 • Një faqe moderne me një gamë të gjerë funksionesh.
 • Një linjë me 40+ sporte.
 • Përzgjedhje e madhe e gjuhëve të mbështetura.
Bonus deri në 100 EUR në depozitën e parë
 • Web i akseueshëm thjeshtë
 • Më shumë se 150 mundësi për një ngjarje sportive
 • Bonus i mirë për mirë se ardhje

🔒 Licensimi i 1xBet

Ndoshta ndiheni të pasigurt për shkak se legjislacioni i vendit ku ju jetoni nuk i lejon lojërat e fatit dhe bastet online, por kjo është një klauzolë e cila është zgjidhur prej 1xBet. Ajo ofrohet për të gjithë lojtarët e lojërave të fatit dhe të gjithë bastvënësit më një lishencë e cila është e miratuar për të ofruar këtë shërbim. Lishenca i jep mundësinë që ta ushtrojë aktivitetin në mënyrë të ligjore dhe të mos ketë asnjë ndalim të aktivitetit për asnjë moment. Ndoshta disa prej shteteve si Kosova apo dhe Shqipëria i kanë të ndaluar bastet dhe lojrat e fatit qofshin këto online apo dhe në pika fizike. Por, licensa e cila është e paisur 1xBet ofron mundësi, sepse ajo është “në det të hapur” dhe nuk ka asnjë kufi ligjor që mund ta pengojë të gjithë aktivitetin e saj.


⚽ Mundësitë me 1xBet

Kur kërkoni që të gjeni gjithcka të përfshira në një faqe të vetme atëherë, në 1xBet jeni në vendin e duhur. Mundësi për të gjithë lojtarët e lojrave të fatit shfaqen atje njëkohësisht dhe të gjithë bastvënësit do të gjejnë gjithcka. Një web faqe e cila është ideuar dhe krijuar enkas për të gjithë të apasionuarit pas lojërave të fatit dhe basteve. Krijon dhe mundëson të gjitha fasilitetet e mundëshme dhe garanton sigurinë mbi të gjitha.

Web faqja është shumë e thjeshtë në përdorim, strukura e saj njëkohësisht ju fton që ju të shkoni në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë drejt asaj që ju jeni duke kërkuar. Mundësi të ndryshme lojërash elektronike, ka për të gjithë lojtarët të cilët kërkojnë shumë më shumë në përzgjedhjen e tyre. Lojëra të cilat janë të ndara me seksionet përkatëse ju do të keni mundësinë që të zgjidhni mes dhjetrave që ofrohen dhe njëherësh do të keni më shumë mundësi të përfitoni prej tyre.

Avantazhet dhe disavantazhet
 • Më shumë mundësi basti dhe lojëra fati të ndryshme
 • Koeficientë tepër favorizues për bastet sportive
 • Mundësi të shumta zgjedhjesh
 • Shërbim i klientit tepër i shpejtë
 • Disa ngadalësime në faqen web për shkak të animacioneve
 • Tërheqja ndonjëherë kërkon më shumë kohë

Poker është një seksion tjetër i vecantë i cili ju jep mundësinë të gjithë të apasionuarve pas kësaj loje tavoline të bëhen pjesë. Nuk ka një mundësi më të mirë se kjo, ku ju mund të bëheni pjesë nga komoditeti i shtëpisë tuaj në lojën e pokerit dhe të luani në lojën tuaj të preferuar. Ka disa turnamente ku ju mund të merrni pjesë dhe të bashkoheni me lojën tuaj për të përfituar më shumë, ka shumë mundësi  të cilat ju mund të bashkoheni për t’i parë nga afër.

Bastet sportive është një nga qëllimet kryesore se pse kjo web faqe është krijuar, dhe në këtë mënyrë një vështrim kryesor duhet të kushtohet atje sepse është shumë e rëndësishme për të gjithë ju që të njihni se cfarë ofrohet. Njëkohësisht, ju tashmë nuk keni mundësi të vendosni bastin tuaj sportiv vetëm për ndeshjet sportive të futbollit por ju mund të bashkoheni me bastin tuaj për një mori sportesh duke nisur nga ato të cilat kanë një mbështetje të madhe popullore deri te ato sporte të cilat dhe numërin e mbështetësve e kanë më të kufizuar. Ju njiheni më tepër në këtë seksion me atë se cfarë ofrohet dhe njëherësh si të bëheni pjesë e saj.


💳 1xBet mënyra e pagesës

Tashmë ju keni me dhjetra e qinda mundësi zgjedhjesh për të kryher pagesën për depozitën tuaj dhe njëkohësisht për të bërë tërheqjen në llogarinë tuaj. Duke qënë se tashmë dhe teknologjia ka pasur një epërsi në zhvillimin e saj dhe mënyrat janë të shumta, ju do të njiheni më to në seksionin përkatës dhe në artikullin kushtuar mënyrës së pagesës. 1xBet ofron më shumë se 200 mundësi pagese dhe kjo është një mundësi për të gjithë ju që të bëheni pjesë duke zgjedhur një prej mundësive të cilën ju e konsideroni si të duhurën. Mënyrat e pagesësn në 1xBet varen nga shteti ku ju keni kryer regjistrimin dhe ju do të njiheni me mënyrat përkatëse të tij.


📞 1xBet shërbimi i klientit

Nësë kërkoni që ju gjatë gjithë lundrimit të keni një mbështetje të plotë dhe të mos mungojë aspak mbështetja atëherë për ju 1xBet është i duhuri. Ju këtu do të gjeni një mbështetje dhe një asistencë e cila është në gadishmëri gjatë gjithë kohës për t’ju shërbyer dhe për të asistuar në cdo problem që ju mund të hasni. Shërbimi i klientit është një ndër pikat më të forta dhe që është vlerësuar më shumë që prej themelimit të 1xBet, duke qënë se ju kryheni vetë shërbimin atëherë dhe siguria në atë që ju bëni duhet të jetë e plotë për këtë arsye, ky seskion është ndjeshëm i dallueshëm prej shërbimeve të tjera.

Ju mund ta përfitoni këtë shërbim në disa prej mënyrave, ka një email i cili është në dispozicion për ju gjithashtu dhe një numër i gjelbër i cili është i aksesueshëm për të gjithë. Por, mënyra e cila ngelet më e frekuentuara nga të gjithë lojtarët është chat-i direkt. Ju atje do të merrni një përgjigje të asaj se cfarë jeni duke kërkuar në një kohë rekord, dhe e gjithë kjo e bën më të lehtë të gjithë aksesimin tuaj dhe lundrimin tuaj në 1xBet.

Fatmirësisht, i gjithë shërbimi mund të ofrohet dhe në gjuhën shqipe. Të gjithë shqiptarët në Malin e Zi, Maqedoninë e Veriut, Kosovë dhe Shqipëri këtë shërbim mund ta marrin në gjuhën shqipe. Është një lehtësi që ofrohet në shërbim për të gjithë.


📱 Aplikacioni 1xBet

Një mundësi më shumë qëndron tashmë. Ju mund të njiheni më apikacionin e krijuar enkas për ju. Tashmë, ju do të keni mundësi që jo vetëm të keni mundësinë që të navigoni në faqen e web-it por njëkohësisht që të lundroni dhe përmes aplikacionit. Aplikacioni ofrohet në të dy sistemet e operimit në iOS dhe Android. Është tepër e thjeshtë që ju të bëheni pjesë e saj, mjafton që ta download në telefonin tuaj apo dhe në tabletë tuaj dhe të hapni llogarinë ekzistuese që keni.

Aplikacioni do të krijojë mundësi tepër të mira për të gjithë ju dhe loja tuaj apo dhe basti tuaj tashmë do të jetë më i aksesueshëm dhe më i shpejtë. Një klik larg aplikacionit dhe në qoftë se ende nuk e keni një llogari nxitoni për të përfituar dhe prej bonuseve. More: portaldoatleticano.com.br


❓ Pyetje – rreth 1xBet

✅ Si mund të regjistrohemi në 1xBet ?

Regjistrimi në 1xBet ofrohet në disa mënyra kështu që ju mund të shkoni më një prej tyre të cilën e vlerësoni më shumë. Mënyrat janë : nëpërmjet numërit të telefonit, email dhe nëpërmjet rjeteve sociale. Ju mund të regjistroheni duke vendosur të dhënat e kërkuara dhe të përcaktoni monedhën që ju do të përdorni dhe njëkohësisht dhe shtetin. Më pas për të bërë një regjistrim më të plotë ju duhet të plotësoni dhe disa të dhëna të cilat janë të vendosura në profilin tuaj. Me regjistrimin ju mund të përfitoni njëkohësisht dhe bonusin fillestar, ku ju përcaktoni që prej fillimit se në cilin doni të përfshiheni. Ju bëni përzgjedhjen mes bonusit të kazinosë dhe basteve sportive, pra ju do të përfitoni bonusin e mirë se ardhjes.

🎁 Si mund të përfitoj prej bonuseve ?

Të jesh pjesë e 1xbet do të thotë që ju të ndesheni me disa bonuse dhe të përfitoni shumë prej asaj cka ofrohet. Ju tashmë keni mundësi të përfitoni jo vetëm prej bonusit të mirë se ardhjes por njëherësh do të njiheni dhe me të gjitha bonuset e tjera. Është një seksion i dedikuar, ku do të keni mundësi të shihni se cfarë në të vërtetë ofrohet për ju dhe si të përfitoni prej tyre. Është e rëndësihme që ju të shihni rregullat e përdorimit dhe t'i përmbaheni atyre. Kujdes, ju duhet të ndiqni hap pas hapi të gjithë rregullat në të kundërt ju nuk do të keni mundësi të përfitoni prej tyre.

Bonuset janë të ndarë me seksione dhe ju shkoni te ai seksion i cili ju e konsideroni si më të rëndësishëm dhe që i kushtoni më tepër kohë. Përfitoni prej bonusit dhe fitoni më shumë me lojën tuaj.

🔍 Cilat janë mënyrat e pagesës ?

Mënyrat e pagesës janë të shumta. Ato varen prej shtetit në të cilin ju keni kryer regjistrimin. Nëse ju jeni regjistruar në Shqipëri, atëherë ju do të ndesheni me më shumë se 40 mënyra pagese nga më të ndryshmet. Mënyrat janë nga klasikja si kartat e bankave, trasfertat bankare. Por, ju në 1xBet do të keni mundësi të njiheni dhe me mënyra të tjera si portofolat elektronikë: skrill, njëkohësisht dhe me anë të kriptovalutave. Zgjedhja është e juaja dhe mundësitë që do të ofrohen pasi ju të keni kryer regjistrimin janë të shumta dhe do të argëtoheni së tepërmi.

💳 Si kryhet tërheqja ?

Tërheqja është një proces tepër i ngjashëm me depozitimin. Në qoftë se ju keni kryer depozitimin atëherë dhe tërheqja do të jetë një proces i njohur për ju. Në varësi të mënyrës që ju zgjidhni përcaktoni dhe kohën që do të duhet për të përfunduar të gjithë procedurën. Kryesisht, kërkohet kohë por ju do të keni mundësi që me anë të portofolova elektronikë të arrini të shkurtoni së tepërmi kohën tuaj dhe të ardhurat do të jenë më shpejt te ju. Metodat si trasferta bankare kërkojnë një kohë më të gjatë për të kryer procesin.


1xbet FR 1xbet Portugal 1xbet AR 1xbet RU 1xbet ελλαδα

Logo 1xbet

Bonus deri në 100 EUR në depozitën e parë

Regjistrohu Regjistrohu