Menu

1xbet

Bet
1xbet 27-01-2023

Licenca 1xBet

Licenca Curaçao e 1xBet është e vlefshme dhe plotësisht funksionale Në lidhje me një raport të fundit mediatik i cili u shfaq në një faqe interneti sportive të vogël që përmban të dhëna të pasakta rreth 1xBet, ne besojmë se është e përshtatshme të japim informacion zyrtar që korrespondon plotësisht me gjendjen e vërtetë të […]

lexo më shumë
1XBET Basti Kombinues i dites
1xbet 18-02-2021

1XBET – Basti Kombinues i ditës

1XBET – Basti Kombinues i ditës Cdo ditë për një bastvënës është shumë e rëndësishme dhe të gjithë kërkojnë që ta shfrutëzojnë në maksimum ditën e tyre të basteve. Jo cdo ditë është njësoj në baste dhe kjo jo vetëm për shkak të eventeve dhe ngjarjeve që ofron dita por dhe për shkak të ngarkesës […]

lexo më shumë
1XBET Promocion
1xbet 16-02-2021

1XBET Promocion

1XBET Promocion Një ndër faktorët kryesorë dhe vendimtarë të përzgjedhjes së një kompanish lojërash është dhe bonusi ose ofrtat promocionale që ajo ve në dispozicion për klientët e saj. Nuk është e thjeshtë të gjesh kompani bastesh që ofrojnë dhjetra dhurata dhe oferta promovuese për ju mjafton që  të shkoni te seksioni përkatës dhe do […]

lexo më shumë
1XBET Poker
1xbet 15-02-2021

1XBET Poker

1XBET Poker Poker është seksioni i lojërave të tavolinës i cili është një mundësi më shumë për të gjithë lojtarët që kanë zgjedhur. Një sallë e vërtetë lojrash tashmë mund të gjendet online dhe ju mund të beheni pjesë e saj pa asnjë problem – 1xBet (https://bastetbet1.com/komente/1xbet/). Loja e pokerit është një lojë tavoline e […]

lexo më shumë
1XBET Live
1xbet 15-02-2021

1XBET Live

1XBET Live Live është një seksion tepër i vecantë i 1xBet, jo për shkak se ju nuk e gjeni këtë seksion pranë të gjithë kompanive të tjer të basteve që operojnë n ëtreg por për shkak të larmishmërisë që do të gjeni dhe për shkak të mundësive të panumërta që ofrohen atje për ju. Nësë […]

lexo më shumë
1XBET Promo Code
1xbet 15-02-2021

1XBET Promo Code

1XBET Promo Code Të gjithë kur kërkojmë të regjistrohemi në një kompani bastesh kërkojmë të dimë se cfarë shërbimi ajo ofron dhe ajo që i mëshojmë më shumë është se sa ofron më shumë ajo për portofolin tonë. ju jeni njohur tashmë me ato cka ofrohen nga kompania dhe e keni një ide të mundësive […]

lexo më shumë
1XBET Lotteries
1xbet 15-02-2021

1XBET Lotteries

1XBET Lotteries Duhet ta keni parë që tashmë 1xBet nuk është më vetëm një mundësi e mirë për të gjithë bastvënësit dhe një mundësi më shumë për të apasionuarit e kazinosë dhe kazinosë live. Por web-i shërben si një mundësi më shumë për të gjithë është një sallë e vërtetë lojrash ku ofrohen shërbimet në […]

lexo më shumë
1XBET Gervisht e fito
1xbet 13-02-2021

1XBET Gërvisht e fito

1XBET Gërvisht e fito Gërvisht e fito janë një risi më shumë për të gjithë lojtarët e 1xBet. Si e kemi përmendur 1xBet qëllimin e saj në fillim kishte krijimin e një web-i që të mundësojë për të gjithë lojtarët që luajnë baste të gjenin gjithcka në një mënyrë më të lehtë dhe të aksonin […]

lexo më shumë
1XBET Bastet
1xbet 13-02-2021

1XBET Bastet

1XBET Bastet Bastet janë një fushë e gjerë që i japin mundësi të gjithë bastvënësve  që të bëjnë njq parashikim për ngjarjet e caktuara dhe prej tij të presin rezultatet për të patë se nësë parashikimi i tyre është i saktë ose i gabuar. Basti është një dndër hobet më të vjetra të njerëzimit datimi […]

lexo më shumë
1XBET Baste sportive
1xbet 13-02-2021

1XBET Bastet sportive

1XBET Bastet sportive 1xBet si kompani është krijuar fillsimisht duke pasur fokusin kryesor të saj bastet sportive. Hapi i saj i parë u hodh në lidhje me këtë risi që ofrohej për tregun e basteve për herë të parë. Bastet online ende nuk ishin shndëruar kaq të përhapura sa janë sot dhe ofrtuesit e tyre […]

lexo më shumë