Melbet

Sot, mundësia për të bërë lojën tuaj online ofrohet në disa prej kompanive të ndryshme, por për të zgjedhur ju duhet të shkoni gjithmonë me më të mirën dhe atë kompani e cila ofron gjithmonë një mundësi më shumë për ju dhe që qëndron gjithmonë në kërkesat që ju keni. Melbet, është kompania e cila arrin të analizojë më së miri të gjitha mundësitë dhe që do të ju ndihmojë që ju të keni një zhvillim loje pozitiv dhe të ndiheni komodë në lojën që do të zhvilloni. Sigura, gjithashtu është një pikë e rëndësishme dhe që duhet vlerësuar prej jush, bëni zgjedhjen tuaj për një ndër kompanitë më të mëdha në tregun e basteve dhe lojërave online.

Licensimi Melbet

Melbet një ndër kompanitë e cila operon prej vitesh në tregun e basteve online do të jetë një mundësi e mirë loje për të gjithë ju. Do të keni mundësi që të bëheni pjesë e lojërave të ndryshme që ofron kjo kompani dhe duke u mbështetur gjithashtu në sigurinë që ofron si kompani bastesh dhe lojërash të ndryshme fati. Të gjithë kanë mundësi të njihen me lisencimin e saj dhe të shohin se si operon kjo kompani.  Të gjitha të drejtat rezervohen dhe mbrohen ligjërisht, melbet.com është në pronësi të Alenesro Ltd ( numëri I regjistrimit HE399995) me zyrën e regjistrimit lokalizuar në Asistofanus, 219, Marous Court 140. Me regjistrimin të gjitha të drejtat tuaja si lojtarë janë të garantuara dhe ju do të keni siguri të plotë në lojën që do të zhvilloni në Melbet.

Duke qenë se legjislacioni I vendeve ballkanike si Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut e kanë të ndaluar bastin në pikat fizike dhe online, Melbet ju lejon që të bashkoheni me të dhe të zhvilloni lojën tuaj. E gjithë kjo sepse Melbet është e paisur me një lisencë në det të hapur dhe nuk ka të kufizuar aspak aktivitetin e saj, dhe ju mund të bëheni pjesë e basteve dhe e lojërave të ndryshme që ofrohen për ju.

Avantazhet dhe disavantazhet
  • Shumë mundësi lojërash të ndryshme
  • Web faqe e shpejtë dhe funksionale
  • Aplikacion i cili do të mundësojë shumë
  • Koeficientë të mirë për ngjarjet
  • Mundësi e bastit live
  • Shërbimi I klientit donjëherë kërkon kohë
  • Për shkak të animacioneve mund të ketë vonesa në aplikacion
  • Seksioni casino kërkon një organizim më të mirë
  • Shpejtësi sa i pëket ofrimit të bonusit

Mundësitë MelBet

Melbet është një ndër kompanitë e cila në vitet që ka që operon në sistemin online po ofron gjithnjë e më shumë risi në lojërat e saj për të gjithë lojtarët që kanë besuar në të dhe kështu po ofron një sistem të kompletuar lojërash. Ju do të bëheni pjesë e lojërave të ndryshme që ofrohen, duke nisur prej: basteve sportive, casino, gaming, live casino, poker. Të gjitha mundësitë e lojërave janë të strukturuara në seksione të vecanta lojërash dhe ju do të bëheni pjesë e tyre. Për të nisur lojën ju thjesht duhet të lundroni në web faqen e Melbet. Struktura e saj është e thjeshtë dhe ju do të keni lehtësi në aksesim dhe të bëheni pjesë e lojërave.

Bastet ishin arsyeja kryesore e krijimit të Melbet, ju do të gjeni atje një sërë mundësish loje dhe do të bëheni pjesë e tyre. Kryesisht basti ofron një seri të ndryshme eventesh, duke nisur prej eventeve të cilat ju I njihni dhe janë të njohura në mënyrë masive, gjithashtu dhe shumë prej tyre të cilat ju do të keni mundësi të bëheni pjesë vetëm përmes Melbet. Gjatë një dite të vetme ju do të keni mundësi të bëheni pjesë gjithashtu e një sërë ngjarjesh të cilat do të jenë të shumta dhe janë të kategorizuara jo vetëm në futboll, por në të gjitha sportet si: vollejboll, basketboll, hokej, regbi, tenis dhe shumë sporte të tjera. Mundësitë e basteve do të jenë të shumta dhe ju do të keni shanse për tu bërë pjesë e lojës dhe të përfitoni prej saj. Gjithashtu, do të keni mundësi që të njiheni me një seksion të rri lojërash si eSports ku do të keni mundësi që të vendosni bastin tuaj për sportet virtual dhe kjo do të jetë një mundësi e cila do të ju trasformojë të gjithë modelin e lojës tuaj dhe do të ofrojë shumë për ju.

Casino, është një tjetër seksion ku do të keni mundësi të zhvilloni lojën tuaj dhe të bëheni pjesë e më shumë lojërave të ndryshme. Lojërat që ofrohen janë të ndryshme dhe të gjithë ju do të keni mundësi që të bëheni pjesë e lojës për të përfituar më shumë nga e gjithë loja tuaj dhe gjithashtu nga jackpots që janë të shumta dhe që vlerësojnë të gjithë lojën tuaj në tërësi. Melbet është një ndër kompanitë e cila do të mundësojë gjithashtu që ju të bëheni pjesë e lojërave live dhe kjo do të krijojë mundësi të shumta për tu argëtuar dhe fituar më shumë. Lojërat slots janë një prej mundësive që ju do të bëheni pjesë dhe do të fitoni më shumë prej saj.

Poker, është një ndër lojërat e tavolinës e cila do të ju suprizojë me mundësitë që do të ofrohen për ju dhe të gjitha risitë që ofron kjo lojë. Ju do të bëheni pjesë e turnamenteve të ndryshme që ofrohen dhe kështu do të krijoni një formë loje e cila do të ju shpërblejë dhe do të dhurojë më shumë për vazhdimësinë tuaj. Trunamentet janë të shumta dhe do të ofrojnë për ju shuma të ndryshme hyrjeje, duke nisur me shumat simbolike dhe deri te turnamente me shuma maramendëse.

Melbet seksioni I pagesave

Seksioni I pagesave të Melbet do të ofrojë të gjithë informacionin e nevojshëm për ju që të vazhdoni më pas me procesimin. Për të nisur lojën në Melbet ju do të duhet që të kryheni depozitimin dhe të vazhdoni më pas lojën në mundësitë e ndryshme që ofrohen për ju. Për të kryher depozitimin ju do të duhet fillimisht të prezantoheni me të gjitha mënyrat që ofron kjo kompani dhe të cilat janë të shumta, ju do të keni mundësi që të kryheni depozitën përmes: karatve bankare, llogarive bankare, portofolave elektronikë dhe gjithashtu dhe përmes pikave fizike të Melbet. Të gjitha këto mundësi ofrojnë gjithashtu dhe disa karakteristika të vecanata që diktojnë secilën prej këtyre mënyrave nga të tjerat. Ju duhet të njiheni gjithashtu dhe me shumat minimale që do të keni mundësi të depozitoni ashtu dhe me shumat maksimale që ofron secila prej mënyrave.

Loja në Melbet do të dhurojë fitime, kështu që ju do të duhet që të bëni tërheqjet për lojën e zhvilluar. Tërheqja ofron të njejtat mundësi si dhe te depozita kështu që ju do të duhet të njihni më shumë këtë proces për të vazhduar më tej me procesin e tërheqjes. Ju duhet të njihni gjithashtu në këtë proces dhe pjesën e kohës që do të duhet që fitimet të bëhen tuajat dhe kështu ju do të njihni më në tërësi të gjithë procesin dhe do e keni shumë më të thjeshtë që të vazhdoni lojën tuaj në Melbet. Cdo informacion shtesë ju mund ta merrni në këtë seksion gjithashtu dhe në asistentët të cilët janë gjithmonë të gatshëm për t’iu ndihmuar me lojën tuaj.

Shërbimi I klientit

Për të zhvilluar lojën tuaj online ju do e keni mëse të nevojshme që të keni një asistencë dhe të keni mundësi që të përfitoni prej saj. Shërbimi I klientit është një ndër ato hapa të cilat vlerësohet shumë prej Melbet dhe do të mundësojë që ju të keni një ecuri në lojën tuaj dhe siguri në hapat që do të hidhni në të. Shërbimi I klientit është një prej atyre shërbimeve të cilat ju do të duhet të njiheni paraprakisht para se të bëni zgjedhjen tuaj për kompaninë e basteve dhe të lojërave. Asistenca që ofrohet është gjatë gjithë kohës dhe ju do të keni mundësi që të merrni shërbimin kurdo që ju do të zgjidhni, asistentët janë gjithmonë të gatshëm që të ofrojnë këtë shërbim. Asistenca online do të ofrohet nëpërmejte tre mënyrave: numëri I call center, chati I drejtpërdrejtë  dhe email. Secila prej këtyre mënyrave ka karakteristikat e saj dhe ju do të duhet të zgjidhni se me cilën prej tyre do të merrni shërbimin tuaj. Chati I drejtpërdrejtë, është një mënyrë dhe ju do të ndiheni tepër komodë me këtë mënyrë se është organizuar në formë që ju të merrni një shërbimin dhe të zhvilloni një komunikim të lirshëm.

Aplikacioni I Melbet

Duke qenë se ndryshimet teknologjike sot ofrojnë shumë mundësi, ju do të keni tashmë shansin që të mos lundroni dhe të aksesoni vetëm nëpërmejte web faqes por që të bëheni pjesë e lojës dhe përmes aplikacionit. Melbet, ka krijuar një aplikacion enkas për ju dhe ju do të keni mundësi që të zhvilloni lojën tuaj përmes tij. Loja përmes aplikacionit do të jetë shumë më e thjeshtë dhe të gjithë ju do të keni shansin që të bashkoheni me të për lojën tuaj. Aplikacioni, është ndërtuar në mënyrë të tillë që ju të keni liri në aksesim dhe të lundroni pa problem dhe me një shpejtësi. Melbet, ka menduar që të ofrojë dhe aplikacione të cilat janë të vecanta dhe që do të ju ndihmojnë që jut ë bëheni pjesë e vëtëm një prej mundësive që ofron si psh: casino apo dhe baste sportive. Duke u bërë pjesë e aplikacionit ju do të keni mundësi që të bëni një lojë më të shpejtë dhe të aksesoni në të prej mjedisit ku ju ndodheni, mjafton që të keni një lidhje në internet. Aplikacioni ofrohet në të dy sistemet e operimit dhe ju do të keni mundësi që të instaloni atë prej sisitemit Android dhe iOS. Kjo do të jetë një mundësi e mirë dhe gjithë përfshirëse që jut ë zhvilloni lojën tuaj në të. Instalimi është process I thjeshtë dhe I njohur për ju për shkas se është I njejtë si shumë prej aplikacioneve ku ju keni akses.

Pyetje – rreth Melbet

📝 Si mund të regjistrohemi në Melbet ?

Regjsitrimi është përballja e parë që ju do të keni me kompaninë që ju keni zgjedhur. Për të nisur lojën ju do të duhet që si fillim të regjistroheni dhe më pas të keni aksesin e plotë për lojën tuaj. Melbet, ofron disa mënyra se si ju mund të regjistroheni dhe kjo është një mundësi e mirë që ju do të keni për të bërë zgjedhjen tuaj.  Për tu regjistruar ju do të shkoni me mënyrën e one clicke, dhe kështu vetëm me disa të dhëna bazike si monedha dhe shteti ku ju jetoni do të keni mundësi që të regjistroheni dhe të vazhdoni lojën tuaj më pas. Ky është një regjistrim fillestar dhe ju do të duhet që të plotësoni profilin tuaj më pas me të gjitha të dhënat e nevojshme për të plotësuar atë dhe për të vazhduar lojën në Melbet. Ju do të keni gjithashtu mundësi që të regjistroheni me anë të numërit të telefonit, dhe ky është një regjistrim I thjeshtë dhe ju do të duhet të vendosni numërin tuaj të telefonit dhe monedhën që do të zgjidhni për lojën tuaj. Me këtë formë regjistrimi ju do të keni mundësi të procesoni më shpejt në lojën tuaj.

Edhe format e tjera të regjistrimit janë një mundësi e mirë për ju si: adresa e email dhe rjetet sociale. Me mënyrën e rejteve sociale ju do të keni mundësi që të kryheni një regjistrim të shpejtë dhe të plotë vetëm duke përzgjedhur që të vendosni të njejtat të dhëna që keni dhe në rejtin social që do të përzgjidhni. Këto forma do të ofrohen për ju dhe do të keni më të lehtë që të regjistroheni dhe të zhvilloni lojën tuaj me Melbet.

💰 Si mund të përfitojmë prej bonuseve ?

Prej regjistrimit ju do të keni mundësi që të bëheni pjesë e bonuseve dhe të njiheni më tepër me ato që do të ofrohen për ju. Bonusi I parë është bonusi I mirë se ardhjes dhe është bonusi I cili do të ju ftojë më tej që ju të bëheni pjesë e lojërave që ofrohen dhe të keni mundësi që të fitoni më shumë prej lojës tuaj. Me regjistrimin ju do të keni mundësi që të përfitoni 100% bonus deri në 100 Euro, kjo është një shumë e cila do të ju ofrojë një mundësi të mirë dhe që do të ndihmojë në lojën që do të zgjidhni. Bonuset e tjera do të ju shoqërojnë gjatë gjithë lojës dhe ju do të përfitoni jo vetëm prej bonuseve të përgjithshëm por do të keni mundësi që të përfitoni dhe prej bonuseve të cilat janë personal dhe do të dedikohen vetëm për lojën tuaj në Melbet.

Për të përfituar ju do të shkoni te seksioni I bonuseve dhe do të keni mundësi që të njiheni me të gjithë bonuset që ofrohen. Ju do të njiheni me kushtet dhe rregullat e cdo bonusi që duhet të respektoni dhe kështu do të keni mundësi që të përfitoni dhe të bëheni pjesë e tyre. Për të përfituar nga bonusi ju do të duhet që të respektoni të gjitha rregullat dhe kushtet në të kundërt do të jetë e pamundur që ju të kreditoni shumën në llogarinë tuaj.

💳 Cilat janë mënyrat e pagesës ?

Me mënyrat e pagesës ju do të njiheni në seksioni I pagesave dhe do të keni një informacion të detajuar me të gjitha që ofrohen atje. Mënyrat janë të ndryshme dhe ju do të duhet që të zgjidhni atë mënyrë e cila është më e përshtatshmja që jut ë procesoni dhe të zhvilloni lojën tuaj. Melbet ofron shumë prej mënyrave që ju të kryheni pagesat si: kartat bankare, llogaritë bankare, portofolat elektronikë dhe një risi e cila është kripto valuta. Në qoftë se ju do të zgjidhni kripto valutën duhet që të jeni në djeni që të gjitha luhatjet e saj do të reflektohen në llogarinë tuaj dhe ju duhet të njihni faktin që llogaria do të jetë shumë fleksibële.

Për të kryher depozitimin ju thjesht duhet të zgjidhni mënyrën dhe të shtoni shumën që kërkoni të bashkoheni në lojën tuaj. Secila prej mënyrave ju mundëson që jut ë depozitoni prej 5 Euro dhe deri në 25.000 Euro. Kjo është në varësi të mënyrës që ju do të zgjidhni dhe lojës që ju do të bëni në Melbet. Koha e depozitimit është standarte dhe ju do të keni në llogarinë tuaj shumën sapo të bëhen verifikimet e mundshme. Bashkohuni me Melbet për një eksperiencë të paharueshme loje.

⚽ A është I mundur basti live ?

Po, në Melbet ju do të keni mundësi që të vendosni bastet live dhe të bëheni pjesë e kësaj mundësie e cila ofrohet për ju. Melbet, është një ndër kompanitë e cila e ofron këtë mundësi loje dhe ju fton që të bëheni pjesë e saj. Për të vendosur bastin live ju fillimisht duhet që të njihni me të gjitha eventet dhe ngjarjet që ofrohen më pas do të keni mundësi që të bëni lojën tuaj. Gjithashtu, ju duhet të njihni me faktin se koeficienti është I ndryshueshëm dhe në bastin live ju duhet të tregoheni të kujdeshëm për këtë fakt dhe të shpejtë për të kapur gjithmonë mundësinë më të mirë për bastin tuaj.

Për të vendosur bastin ju do të duhet gjithashtu që të ndiqni lojën dhe të shihni se si është duke u zhvilluar ajo, në të kundërt do të jetë e vështirë që ju të bashkoheni me bastin tuaj. Melbet, ofron mundësinë e livestream dhe ju do të shihni të gjitha ngjarjet që ofron basti live dhe do të keni mundësi të vendosni një bast I cili do të triumfojë.


melbet FR melbet Portugal melbet AR melbet RU melbet ελλαδα

Melbet_logo

100% bonus 100€

Regjistrohu Regjistrohu