Menu

Bastet dhe kazino në Maqedoninë e Veriut

Kuadri ligjor për biznesin e lojërave të fatit në Maqedoninë e Veriut

Legjislacioni i Maqedonisë së veriut është tepër favorizues për të zhvilluar më tej bastet sportive dhe lojërat e fatit. Legjsilacioni i jep mundësinë të gjithëve që e ofrojnë këtë shërbim të lisencohen për të ofruar një shërbim që është në standart të rregullave të vendosuara nga autoritetet përkatëse. Duke lejuar procein e lisencimit sheti garanton një proces i cili do të ketë një mbarvajtje dhe do të ketë mundësi të kontrollohet më lehtë. I gjithë legjislacioni i brendshëm është ndërtuar në atë mënyrë që të ofrojë për lojtarët më shumë siguri duke krijuar për ta mjedise të sigurta konform regullave dhe lojërat e fatit të respektojnë të gjitha ato kushte për të bërë një organizim standart.

Marja e lisencës është një procedurë standarte që i lejon të gjithë operatorët të ofrojnë shërbimin e tyre online dhe njëkohësisht të garantojë mjedisn e lojës për lojtarët. Lisencimi po shihet nga autoritetet e brendshme dhe si një mënyrë që të tërheqin më shumë ofertues të huaj për të ofruar shërbimin e tyre online dhe njëkohësisht për të zhvilluar dhe botën e basteve online. Duke e parë si një të ardhme onlinen shteti po përpilon disa ligje shumë më favorizues për funksionimin e basteve online.

100% bonus €400 & 100 free spins
 • Mundësi të pafundme zgjedhjesh mes ngjarjeve sportive të ofruara
 • Aplikacioni më i mirë i lojërave dhe basteve në smartphone
 • Mundësi të shumta zgjedhjesh per lojërat në kazino
Bonus deri në 100 EUR në depozitën e parë
 • Një faqe moderne me një gamë të gjerë funksionesh.
 • Një linjë me 40+ sporte.
 • Përzgjedhje e madhe e gjuhëve të mbështetura.
Bonus 122% deri në 100 EUR
 • Web faqe e kënaqëshme në shërbimin që ofron
 • Ngjarje sportive të shumta gjatë një dite
 • Bonusi tepër favorizues
100 EUR bonus
 • Dizajn modern i faqes në internet me shumë karakteristika.
 • Më shumë se 1000 ngjarje sportive në ditë.
 • Përzgjedhje e larmishme e veprimeve.

Institucionet ligjore të lojërave të fatit në Maqedoninë e Veriut

Lojërat e fatit dhe bastet janë një formë shumë e popullarizuar argëtimi në Maqedoninë e Veriut. Banorëve të vendit u jepet mundësia të zgjedhin midis një numri mbresëlënës të pikave të basteve në tokë, zyrave të lotarisë dhe dhjetra kazinove. Prandaj, nuk është për t’u habitur që, sipas statistikave, 72% e popullsisë së rritur meshkuj nën 25 vjeç vendosin rregullisht baste sportive. Numri i të gjithë blerësve të licencuar është mbi 70, gjë që krijon konkurrencë të madhe në treg.

Këtu është një listë e vogël e basteve të njohur ligjorë:

 • Bet365;
 • OmniSlots;
 • Vera & John;
 • 7Bit;
 • PlayGrand;

Kazinotë janë gjithashtu shumë të popullarizuara nga popullata lokale. Përveç kësaj, autoritetet e vendit janë përqëndruar në zhvillimin e turizmit dhe krijimin e zonave të reja të lojës në rajonin e kryeqytetit dhe në jug të Maqedonisë së Veriut.

Sot kazinotë e mëposhtme kanë marrë leje pune në vend:

 • Age of the Gods;
 • Jackpot Giant;
 • Starburst;
 • Jungle Trouble;
 • Gonzo’s Quest;
 • Twin Spin;
 • Aloha Cluster Pays.

Pavarësisht se ju mund të bëheni pjesë e lojërave në pika fizike ju mund ta përfitoni shërbimin tuaj dhe në mundësinë online. Të gjitha ato kompani të cilat ofrojnë për momentin e tyre shërbimin e onlines në Maqedoninë e Veriut janë të lisencuara për shërbimin online. Pra një mundësi e mire për ju është që nga komoditeti që të ofron shtëpia të bëheni pjesë e lojërave të fatit ose të vendosni bastin tuaj duke u bërë pjesë e botës online të basteve dhe lojërave.

TOP 10 libralidhës në internet në Maqedoninë e Veriut

Zgjedhja e madhe e prodhuesve të basteve në tregun e Maqedonisë së Veriut intensifikon konkurrencën midis institucioneve. Në mënyrë që të fitojnë përdorues të rinj dhe të mbajnë ata ekzistues, bastshkruesit përpiqen të ofrojnë shanse më të mira, më shumë ngjarje dhe lloje të basteve. Përveç kësaj, shumë kompani vendase po zhvillojnë shërbime në internet për të konkurruar me institucione në det të hapur. Megjithatë nuk është një detyrë e lehtë.

Aktualisht, lista e kompanive më të mirë në internet në Maqedoninë e Veriut duket si kjo:

NR Kompanite w Basteve Vleresimi esports
1 Bet365 5
2 1xBet 4.9
3 Loot.Bet 4.7
4 Betwinner 4.5
5 BetMaster 4.4
6 GG.bet 4.4
7 22Bet 4.2

* Vlerësimi është formuar bazuar në vlerësimet e përdoruesve të libralidhësve.

Në renditje do të gjejmë ofertues të njohur dhe nga ata që janë të rrinj në ofrimin e shërbimit të tyre online pavarësisht se kanë një kohë të gjatë që e ushtrojnë aktivitetin e tyre ne pika fizike. Mendoj që një vëmëndje e shtuar duhet t’iu kushtohet këtyrë kompanive për të ofruar një shërbim më të mirë dhe që klientët që do të bashkohen të gjejnë në to atë cka mungon nga kompanitë e tjera dhe të krijohet një standart ndryshe në tregun online.

Më shumë informacion të 1xBet, BetËinner dhe 22Bet mund ti gjeni në tabelën e mëposhtme:

1xbet BetWinner 22Bet
Vleresim sipas eSports Portal 4.9 4.5 4.2
Fillimi ne internet viti 2012 2018 2017
Licensat e sitit 1668 JAZ nga Curaco eGaming Nr 8048 JAZ nga Antillephone NV(Curaco) Nr 8048 JAZ nga Antillphone NV(Curaco)
Bllokimi i Faqes ne Maqedonine e Veriut Nuk zbulohet Nuk zbulohet Nuk zbulohet
Version maqedonas i faqes ka ka ka
Mbeshtetje ne gjuhen shqipe ka ka ka
Mbeshtetje per biseda te drejtperdrejta ka ka ka
Aplikacion celular Po,version per Android dhe IOS Po,version per Android dhe IOS Po,version per Android dhe IOS
Ngjarje sportive ka ka ka
Ndeshje trasmetuese ka ka ka
Ngjarje jo-sportive ka ka ka
Bixhoz ka ka ka
Shuma e bonusit te regjistrimit Deri 100USD Deri 150USD Deri 120USD+22 pike bastesh
Numri i menyrave te pageses 33 mundesi pagese 34 mundesi pagese 30 mundesi pagese
Llogari ne dinar maqeodnas ka ka ka

 

Nëse krahasoni bonusin e regjistrimit nga 1xBet, BetWinner dhe 22Bet me blerësit e tjerë në Maqedoninë e Veriut, do të vini re se është mesatar në treg. Mungesa e një pagese të rritur të mirëseardhjes kompensohet nga përfitime të tjera. Ju mund të njiheni me ta në rishikimet që janë në dispozicion në faqen tonë të internetit.

Meqenëse jemi partnerë në 1xBet, BetWinner dhe 22bet në Maqedoninë e Veriut, të sapoardhurit mund të përfitojnë nga kodet tona promovuese. Ato janë të disponueshme në faqet e rishikimit dhe ju lejojnë të rrisni bonusin e regjistrimit edhe me 30%. Për të marrë një shpërblim të shtuar, thjesht përdorni kodin kur krijoni një llogari. Më tej, kur plotësoni depozitën, kompania do t’u japë lojtarëve një bonus të shtuar. Duhet të luhet brenda 30 ditëve sipas skemës standarde. Të gjitha informacionet e nevojshme mund t’i gjeni në vlerësime ose në faqen e internetit të  kompanisë.

Një fushë tjetër e punës në faqen tonë është botimi i materialeve trajnuese. Meqenëse kemi një përvojë shumë vjeçare në përdorimin e basteve të bazuar në qendra fizike dhe në internet, duam ta ndajmë këtë përvojë me përdoruesit fillestarë. Kështu, faqja ofron jo vetëm informacione të përgjithshme për bastet, por edhe këshilla për analizën e ngjarjeve sportive dhe jo-sportive, bastet, shanset, promovimet, etj. Të gjithë ata duhet ta ndihmojnë fillestarin të marrë më shumë shpërblime në portalet e njohura. Ne do të botojmë materiale rregullisht, kështu që ju ftojmë të rishikoni rregullisht faqen tonë.

Ju urojmë fat të mirë dhe fitore të mëdha!