Menu

22bet promocionet

22BET - Bonusi i ditëlindjes
22bet promocionet 26-02-2021

22BET – Bonusi i ditëlindjes

22BET – Bonusi i ditëlindjes Në 22Bet është mundësia që ju mos përfitoni vetëm prej bonuseve që ofrohen në mënyrë të përgjithshme për të gjithë lojtarët e basteve por të keni mundësinë që të përfitoni një bonus të personalizuar. Bonusi i ditëlindjes është i tillë prej tij mund të përfitoni vetëm ju në ditën tuaj […]

lexo më shumë
22BET - Pikë bonus
22bet promocionet 26-02-2021

22BET – Pikë bonus

22BET – Pikë bonus Cdo mundësi e ofruar nga 22Bet është një shans i mirë për të gjithë ju. Të gjithë lojtarët që janë bërë pjesë e  22Bet do të kenë mundësinë të përfitojnë prej bonuseve dhe mundësive që ofron cdo ditë kjo kompani për të gjithë. Dhe vetë ky bonus është një shans i […]

lexo më shumë
22BET - Rritja e basteve akumulatore
22bet promocionet 26-02-2021

22BET – Rritja e basteve akumulatore

22BET – Rritja e basteve akumulatore Mundësia që ofron 22Bet përsa i përket bonuseve të ofruara në seksionin e basteve sportive është tej mase e madhe ju tashmë jeni njohur me serinë e bonuseve të basteve sportive por asgjë nuk ka mbaruar këtu. Ju keni shumë më shumë mundësi nëse regjistroheni dhe zgjidhni 22Bet si […]

lexo më shumë
22BET - Akumulatori i ditës
22bet promocionet 26-02-2021

22BET – Akumulatori i ditës

22BET – Akumulatori i ditës Bonusi akumulatori i ditës ofron për të gjithë ju që jeni pjesë e 22Bet të përfitoni prej bonusit i cili konsiston në një përqindje më të lartë koeficienti nëse ju zgjidhni këtë bonus. Ju mjafton të vendosni bastin tuaj në akumulatorin e mundësuar dhe ju do të keni shansin për […]

lexo më shumë
22BET - Zbritja e javës
22bet promocionet 26-02-2021

22BET – Zbritja e javës

22BET – Zbritja e javës Një mundësi e cila do të impresjonojë të gjithë lojtarët e basteve sportive duke krijuar për ta shumë mundësi është dhe bonusi zbritja e javës. Një bonus i cili është dedikuar për të gjithë lojtarët e basteve që të kenë mundësi që të përfitojnë shumë prej asaj cka ofrohet në […]

lexo më shumë
22BET - Bonus për një seri humbjesh
22bet promocionet 26-02-2021

22BET – Bonus për një seri humbjesh

22BET – Bonus për një seri humbjesh Një seri bastesh humbëse mos u shqetëso gjithcka është në rregull me 22Bet, ju do të keni mundësinë të fitoni dhe pse bastet tuaja nuk janë cilësuar si të tilla. Mundësi të tilla shfaqen në 22Bet dhe askund tjetër. Një bonus i cili vlerëson të gjithë lojtarët jo […]

lexo më shumë
22BET - Bonusi i së premtes
22bet promocionet 26-02-2021

22BET – Bonusi i së premtes

22BET – Bonusi i së premtes Me krijimin e saj 22Bet ka si qëllim që të krijojë klientë të kënaqur dhe që vlerësohen nga kompania për besnikërinë dhe për mbështetjen që i japin asaj cdo ditë. Kur ju bëheni pjesë e kompanisë jeni të vetëdishëm se do të përfitoni bonuse të shumta dhe mundësi ekstra […]

lexo më shumë
22BET - Bonus në depozitën e parë
22bet promocionet 26-02-2021

22BET – Bonus në depozitën e parë

22BET – Bonus në depozitën e parë Bonusi i depozitës së parë ofrohet për të gjithë lojtarët që kanë zgjedhur që të bëjnë depozitimin e parë në 22Bet. Një bonus tepër bujar dhe që duhet vlerësuar nga ana tuaj si për ata bastvënës të cilët kanë një eksperiencë në bastet sportive po ashtu dhe për […]

lexo më shumë
22BET - Përfito rotullime falas cdo ditë
22bet promocionet 26-02-2021

22BET – Rotullime falas cdo ditë

22BET – Përfito rotullime falas cdo ditë Bonuse ofrohen per ju cdo ditë ju do të keni mundësinë që të përfitoni prej tyre gjatë gjithë javës duke e bërë ditën tuaj më të vrullshme dhe duke i falur më shumë emocione. Ajo cka ju duhet të bëni është që të jeni pjesë e 22Bet dhe […]

lexo më shumë
22BET- WEEKLY RACE
22bet promocionet 26-02-2021

22BET- WEEKLY RACE

22BET- WEEKLY RACE Bonusi i garës javore nga 22Bet është mundësia më e mirë për të gjithë lojtarët që kanë zgjedhur atë si kompaninë e tyre të basteve. Një mundësi më shumë për të gjithë lojtarët vihet në dispozicion e cila gjithashtu ofron disa mundësi shtesë dhe fitime të cilat janë të konsiderueshme për të […]

lexo më shumë