Menu

Një udhëzues për sistemin e basteve 1 – 3 – 2 – 6

Një udhëzues për sistemin e basteve 1 - 3 - 2 - 6

Një udhëzues për sistemin e basteve 1 – 3 – 2 – 6

A keni dëgjuar ju për sistemine basteve 1 – 3 – 2 – 6 ?

Është një sistem bastesh për progresion pozitiv për të cilin ekspertët thonë se ndikohet nga teknika Paroli.

Është një sistem i thjeshtë për të mësuar, sic do ta zbuloni së shpejti në seksionin tjetër.

Ju mund ta përdorni këtë sistem bastesh për pothuajse cdo lojë, për sa kohë që mund të bëni baste me para të barabarta.

Kjo do të thotë që ju mund ta përdorni këtë sistem në :

  • Blackjack
  • Baccarat
  • Roulette
  • Craps

Dhe kështu me radhë.

Ka disa përjashtime ose paralajmërime, natyrisht që ka gjithmonë, por ne i kemi përshkruar ato dhe më shumë në udhëzuesin tonë më poshtë.

Si mund ta përdorim sistemin e basteve 1 – 3 – 2 – 6 ?

Sistemi 1 – 3 – 2 – 6 është relativisht i drejtpërdrejtë, vecanërisht nëse keni ndonjë përvojë duke përdorur sisteme të tjera bastesh ose numërimi letrash.

Ja si funksionon ky sistem :

1) Vendos një bast me para të barabarta. Për shembull, vendosni një bast në ruletë të zezë / të kuqe ose cift / tek. Për hapat e mëposhtëm, do të themi se bëmë një bast prej 5 $.

2) Nëse basti juaj i parë fiton, tani do të keni 10 dollarë. Hapi tjetër është të bëni një bast tjetër me madhësi të njësisë, në këtë rast shembulli 5 dollarë, për paratë që janë tashmë në tryezë. Pra, do të kemi gjithësej 15 dollarë në tryezë.

Kjo është ajo nga e cila vjen “3” në sistem, është 3x cilido qëoftë basti juaj.

3) Thuaj që edhe ky bast fiton, tani do të kesh 30 dollarë. Hapi tjetër është një 2, që do të thotë se duam të lemë 2 njësi në tryezë, ose në këtë rast 10 dollarë. Kështu që hiqni 20 dollarë nga basti juaj (duke lënë 10 dollarë)

4) Ne do të themi se ky bast gjithashtu fiton. Tani do të kemi 20 dollarë në tryezë.Por për hapin e fundit duam 6 njësi në tryezë. Pra, duhet të shtojmë edhe 10 dollarë të tjera për të bërë gjithësej 30 dollarë (5$ x 6 njësi).

Nëse e fitoni këtë bast, do të keni 60 dollarë në tryezë. Do të dëshironi të hiqni këtë shumë dhe më pas në raundin tuaj të ardhshëm do të filloni ciklin në të gjithë me hapin e parë.

Kjo është gjithcka për këtë sistem.

Nëse vendosni bast 5 dollarë, ndiqni këtë sistem dhe jeni me fat të fitoni 4 herë rresht, do të keni fituar 70 dollarë. 60 dollarë nga kjo do të jenë fitime, pasi keni bërë vetëm du baste prej 5 dollarësh nga xhepi.

Kjo është e rëndësishme të mbani mend sepse cfarëdo që të vendosni se do të jetë njësia juaj (madhësia e bastit), dp të duhet të siguroheni që keni para për t’i bërë ato dy herë.

Me fjalë të tjera, ju nuk doni që njësia juaj të jetë 100 dollarë nëse keni vetëm një regjistrim pre 150 dollarësh. Sepse do të duhen 200 dollarë për të kaluar hapat 1 dhe të 2.

Ka përjashtime nga kjo. Në minimum ju do të duhet 2 njësi për të përdorur këtë sistem.

Sidoqoftë, nëse launi blackjack, gjithashtu duhet të keni parasysh se do të dëshironi para për situata kur do të duhet të ndaheni ose dyfishoni dorën tuaj.

Rekomandimi ynë është që të keni mjaftueshëm para në dorë për të bërë këto baste, dhe për të trajtuar cdo fitim nga këto lojëra si bonus, tërhiqni ato para shtesë nga tavolina dhe vazhdoni sistemin normalisht.

Cfarë rezultatesh mund të presim nga sistemi i basteve 1 – 3 – 2 – 6 ?

Kjo mund të duket e qartë, por le të tregojmë rezultatet të ndryshme në mënyrë që të dini se cfarë të prisni nga secili nivel i sistemit 1 – 3 – 2 – 6.

Hapi 1 – Ju e humbni bastin me 1 njësi. Lëvizja tjetër është të fillosh nga e para.

Hapi 2 – Ju humbni dhe filloni nga e para. Nëse humbni në hapin 2, ju humbni 2 njësi  ( 10 $ të parave tuaja ), pasi njësia e mbetur ishte fitimi nga hapi i fundit.

Hapi 3 – Ju humbni dhe filloni nga e para. Nëse humbni këtu, do të largoheni me një fitim prej 2 njësive ( 20 dollarë gjithësej – 10 dollarë në bastet tuaja + 10 dollarë fitim ).

Hapi 4 – Ju humbni dhe filloni nga e para. Nëse humbni në këtë fazë, do të thyheni.

Qëllimi minimal është të shkoni në hapin 3, pasi do të largoheni me disa fitime. Shkruarja në hapin e katërt është në thelb një lëvizje e dyfishtë ose asgjë.

Një përjashtim ( deri më tani ) në këtë sistem është se jo cdo lojë do të ndërpritet nëse humbni në hapin 4. Ju mund të humbni para në bastin e 4-të nëse vendosni të luani baccarat për shkak të tarifës së bastit. Humbja në raundin e 4 -të do t’ju kushtojë 3 njësi ose, duke përdorur shembullin tonë më lart 1.66 $.

A funksionon ky sistem ?

Një përgjigje e shkurtër është. JO

Ju mund të lexoni një përgjigje shumë më të gjatë dhe të detajuar se pse sistemet e basteve nuk funksionojnë në ËizardOfOdds.com.

Por në fund të fundit është që sistemi i basteve nuk funksionon sepse nuk bën asgjë për të ndryshuar mënyrën e lojës. Ju nuk po ndryshoni rregullat ose pagesat, kështu që nuk po ndryshoni skajin e lojës.

Për atë arsye, ju ende po luani në disavantazh.

E rendësishme !

Njerëzit fitojnë para me sistemin e basteve, në periudhën afatshkurtër. Problemi me këtë sistem është se ata i lënë fitoret e tyre afatshkurtra të turbullojnë gjykimin e tyre. Ne ju rekomandojmë të lexoni faqen tonë në lidhje me matematikën në lojërat e fatit për të mësuar më shumë rreth mospërputhjes dhe se si ajo ndikon në rezultate.

A ka ndonjë arsye pse duhet përdorur ky sistem ?

Ndoshta, sidoqoftë, kjo pak a shumë varet nga ju. Këtu janë disa arsye pse mund të merrni parasysh përdorimin e këtij sistemi:

1) Është e lehtë për t’u mësuar. Ka vetëm 4 hapa për të mësuar përmendësh

2) Mund të aplikoni në shumicën e lojërave.

3) Kazinos nuk i intereson nëse e përdorni ( sepse ata ende ju sjellin dicka në planin afatgjatë ).

4) Nëse jeni me fat të fitoni 2 duar rradhazi, skenari juaj në rastin më të keq është që ju do të prisni.

5) Ka shumë pak rrezik nga ana juaj. Ju duhet të rrezikoni vetëm 2 njësi për të përdorur këtë sistem. Në një kazino do të thotë që ju do të rrezikoni vetëm 6 $ – 10 $ në varësi të kufijve të tryezës që mund të gjeni. Ju mund të rrezikoni sa më pak, pasi kufijtë e tryezës priren të jenë deri në 1 $.

Në fund të fundit, nëse argëtoheni duke përdorur sisteme bastesh, atëherë nuk ka anjë arsye që të paktën të mos provoni sistemin 1 – 3 – 2 – 6.

Konkluzione

Ky është sistemi i basteve 1 – 3 – 2 – 6. Është e lehtë për t’u përdorur dhe mund t’ju bëjë një fiti të rregullt nëse jeni me fat që të dilni mirë për 4 duar me radhë.

Po ne duam të bëjmë dicka shumë të qartë: Sistemi i basteve nuk funksionon.

Nëse dëshironi të përdorni këtë sistem, është e rëndësishme ta keni parasysh dhe ta përdorni këtë sistem vetëm për qëllim argëtimi.

Kjo është edhe arsyeja pse ju nuk duhet të bini në treg të hijeve që përpiqen të shesin sistemin si një mënyrë të mirë loje. Këto sisteme nuk funksionojnë.

Nëse mund ta mbani këtë në mëndje, do të keni një kohë shumë më të mirë për lojërat e fatit, pa marrë parasysh lojën që luani ose sistemin që vendosni të përdorni.

Dhe nëse e injoroni këtë këshillë ?

Ju e bëni këtë duke e njohur rrezikun.

Lajmet përkatëse