22Bet

Tashmë me të gjith ndryshimet që po ndodhin të gjithë janë në kërkim të një bastshkruesi online. Janë të shumta kompanitë e basteve dhe e lojërave të fatit që operojnë online. Sa dhe përzgjedhja e tyre është shpesh herë e vështirë, por 22Bet është një prej tyre e cila diferencohet dhe e cila krijon dicka më shumë për të gjithë ata që besojnë dhe e zgjedhin atë si kompaninë e tyre të basteve.

Një kompani e cila operon prej vitesh në treg tashmë ka krijuar rrjetin e saj të lojtarëve besnikë dhe që dita ditës rritet më shumë. Besimi që ofrojnë lojtarët ndaj 22Bet bën që ajo të ofrojë më të mirën dhe të gjendet gjithmonë pranë lojtarëve të saj.

Bonus 122% deri në 100 EUR
 • Faqe webi tepër komode
 • Dhjetra sporte dhe evente ditore
 • Mirë se ardhja urohet me një bonus bujar
Bonus 122% deri në 100 EUR
 • Web faqe e kënaqëshme në shërbimin që ofron
 • Ngjarje sportive të shumta gjatë një dite
 • Bonusi tepër favorizues
Bonus 122% deri në 100 EUR
 • Web tepër i thjeshtë në aksesim
 • Pafundësi zgjedhjesh
 • Bonuse dhe Promovime të shumta
Bonus 122% deri në 100 EUR
 • Funksionaliteti i faqes në internet dhe aplikacionit celular.
 • Baste në mbi 40 sporte.
 • Bonus i madh për regjistrim.

Licensimi i 22Bet

Përzgjedhja e kompanisë së basteve nga lojtarët bëhet duke pasur parasysh dhe në qoftë se ajo është e licensuar dhe e pajsur me të gjithë lishensat përkatëse. Duke qënë se tashmë 22Bet ka vite që operon në treg kjo tregon qartë se ajo është e pajsur me të gjitha lejet e nevojshme. Veprimtaria e saj mbështetet në kuadrin ligjor mbi të cilin ajo është licensuar, korniza ligjore bën një mbrojtje të lojtarëve gjithashtu.

Duke marrë parasysh se disa shtete si psh: Shqipëria dhe Kosova e kanë të ndaluar bastin online dhe atë në pikat fizike, kjo nuk e pengon aspak aktivitetin që ushtron kompania 22Bet. Licensimi i saj i jep mundësi që të ushtrojë veprimtarinë e saj kudo dhe pse legjislacioni i brendshëm nuk mund ta lejojë. E gjitha kjo ndodh sepse është në bazë të licensimit të saj “në det të hapur”, dhe nuk njëh asnjë lloj pengese ligjore.

Mundësitë që ofrohen nga 22Bet

Duke qënë se është një komani e cila nuk mbështetet vetëm në bastet sportive, ju në 22Bet do të gjeni gjithcka që ka të bëjë me lojërat e fatit. Një web i cili përmbledh gjithcka dhe ofron për ju një sallë të vërtetë lojërash fati. Ju tashmë nuk do të keni mundësinë të vendosni vetëm baste sportive por të bëheni pjesë dhe e lojërave të ndryshme si: black jacks, baccarat, poker etj.

Basti sportiv, është një ndër seksionet i cili ka më shumë ndjekës dhe që ofron më shumë mundësi basti se pikat e zakonshme të basteve. Në 22Bet, ju keni mundësi që të përfshini në bastin tuaj jo vetëm ndeshje nga sporte popullore si futbolli, basketbolli etj. Por, ju do të keni mundësi që të përfshini gjithashtu dhe sporte të tjera si hokej, hipizëm dhe një kategori e re e cila është eSports. Ju keni mundësi që të njiheni më të gjitha mundësitë e ofruara përmes web-it. Në biletën tuaj të bastit ju mund të përfshini ngjarje të ndryshme duke mos u kufizuar nga lloji i sportit që keni zgjedhur dhe njëkohësisht në biletë mund të përfshini një ngjarje dy herë. Këto dhe mundësi dhe të tjera ju do të keni mundësi t’i gjeni vetëm pranë 22Bet.

Avantazhet dhe disavantazhet
 • Mundësi të pafundme lojërash fati
 • Sistem i mirë organizuar
 • Sistem bastes tepër favorizues
 • Aplikacion tërësisht funksional
 • Shërbimi mund të marrë pak kohë
 • Gjuha shqipe në shërbim ndonjëherë mungon
 • Reklama të shumta gjat navigimit

Nuk janë vetëm mundësitë një risi e 22Bet, gjithashtu dhe koeficientët janë një faktor i rëndësishëm që e bëjnë një prej kompanive të basteve e cila ka numër të lartë mbështetësish. Bastet live janë gjithashtu një mundësi e mirë që shumë prej bastvënësve i konsiderojnë si një shans i mirë loje dhe që ofrohen, por kjo nuk është e gjitha përmes 22Bet ju keni mundësi që të ndiqni live ndeshjet sportive dhe kjo i jep një kuptim ndryshe bastit sportiv.

Seksioni i kazino është gjithashtu një prej mundësive tw  lojërave të  fati ku ka një numër të madh lojërash të përfshira dhe që gëzon një mbështetje tepër të madhe. Ky seskion loje ka në brendësi të tij me dhjetra lojëra të kategorizuara në dy nënseksione: kazino dhe slots. Mundësi argëtimi për të gjithë lojtarët e 22Bet, duke ofruar gjithnjë e më shumë mundësi dhe risi në lojërat e fatit.

Bingo një seksion në 22Bet, ofron për të gjithë të apsionuarit e lojërave Bingo më shumë mundësi argëtimi. Tashmë ju keni mundësi që të luani nga smartphoni tuaj lojën bingo, duke u ofruar disa mundësi lojërash bingo.

22Bet mënyra e depozitimit

Pasi ju keni krijuar llogarinë tuaj, ju duhet të kryeni dhe depozitimin për t’u bërë pjesë e 22Bet. Ka disa dhjetra mundësish depozitimi të cilat ofrohen për ju, është zgjedhja tuaj se me cilën prej tyre ju do të kryeni veprimet. Është një mundësi përzgjedhja mes dhjetra mundësish e secilit prej jush. Depozitimi kryhet në mënyra të ndryshme, ajo vendoset gjithashtu nga shteti që ju keni vendosur që të hapni llogarinë. Është e rëndëishme që ju te njihni një prej mënyrave dhe të kryheni depozitën. Mënyrat janë nga më të ndryshmet nga mënyra klasike e depozitimit sic është trasferta bankare apo dhe kartat bankare deri te mënyra më moderne si kriptovaluta apo dhe portofolat elektronikë. Në qoftë se ju e keni hapur llogarinë dhe shkoni te seksioni i pagesave do të shihni se ka më shumë se 50 mundësi për të kryer depozitimin.

Në seksionin ju do të keni përcaktuar dhe shumën më të pakët që keni mundësi që të depozitoni gjithashtu dhe shumën minimale të tërheqjes. Tërheqja është një proces i ngjashëm me depozitimin, ku mënyrat janë po aq të shumta sa dhe depozitimi dhe koha e procesit është e përcaktuar. Kujdes, nëse ju zgjidhni që të kryheni depozitime në kripotvalutë duhet të jeni të ndërgjegjshëm që dhe balanca tuaj do të ndryshojë në varësi të luhatjes që pëson monedha.

22Bet shërbimi ndaj klientit

Atë cka e bën 22Bet, të vecantë nga kompanitë e tjera të basteve dhe të lojërave të fatit është sepse ka zgjedhur që të ofrojë dhe një shërbim tepër cilësor ndaj klientit. Shërbimi ofrohet nga asistentët gjatë gjithë kohës, ju do të përfitoni një shërbim 24/7, dhe cdo paqartësi apo problem i cili mund të lindë do të marrë një zgjidhje në kohë rekord. Është e rëndësishme të theksohet se shërbimi ofrohet nga asistentë të cilët kanë njohuri të mjaftueshme dhe nuk do të delegojnë pyetjen tuaj por do të japin një përgjigje tepër të shpejtë. Një faktor tjetër i rëndësishëm që duhet të përmendet është se shërbimin ju mund ta merrni dhe në gjuhën shqipe, mjafton që problemin ta drejtoni në atë gjuhë dhe do të gjeni një mbështetje të plotë nga ana e asistentve.

Përsa i përket urave lidhëse ju mund të përdorni email si formë komunikimi, numërin e telefonit. Por, shumë më efikas dhe i shpejtë si shërbim është chat-i direkt. Ku ju mjafton të drejtoni pyetjen tuaj dhe pak kohë duhet që ju të merrni një përgjigje. More: pt-sportbet.com/analise/22bet/

Alikacioni i 22Bet

Tashmë të operosh vetëm në web është normale. Dhe krijimi i aplikacioneve bën që të ketë një numër më të lartë mbështetësish. 22Bet.com ka zgjedhur të vijë për të gjithë mbështetësit e saj me versionin e aplikacionit në të dy sistemet iOS dhe Android. Ofrimi i këtij shërbimi ka bërë që të ketë një numër më të madh mbështetësish. Lehtësia që të ofron aplikacioni është e madhe dhe ju keni mundësinë që vetëm me një klik, kudo që ndodheni të bëheni pjesë e lojës tuaj të preferuar apo dhe të vendosni bastin sportiv që dëshironi.

Pyetje – rreth 22Bet

📑 Si të kryejmë regjistrimin ?

Për të kryer regjistrimin në 22Bet, është një procedurë standartë dhe ju mjafton që të ndiqni një prej mënyrave që ofrohen për regjistrim. Për regjistrim ju do të ndiqni formulën standartë ku do të plotësoni të gjithë të dhënat që janë të nevojshme dhe më pas do të keni mundësi të keni aksesin e plotë në lundrim në 22Bet. Është e rëndësishme gjthashtu që ju të dini paraprakisht se me anë të regjistrimit ju do të keni mundësi që të përfitoni dhe prej bonusit të mirë se ardhjes. I cili është një bonus ndjeshëm i mirë dhe që do të ndihmojë procesin tuaj të lojës apo basteve.

🎁 Si të përfitojmë prej bonuseve ?

Bonusi i parë që ju keni mundësi të përfitoni është ai i mirë se ardhjes, i cili është i mundur menjëherë pasi ju keni kryer regjsitrimin. Është një bonus i cili ka vlerë të konsiderueshme 150$ për bastet sportive dhe 350$ për kazino. Kujdes, në qoftë se ju përfitoni prej këtij bonusi duhet të tregoheni të kujdeshëm duke përmbushur me përpikmëri të gjitha rregullat e vendosura.

Bonuset e tjerë janë të shumtë gjithashtu dhe është dedikuar një seksion i vecantë ku ju mund të njiheni me secilin prej tyre. Ku për cdo përzgjedhje loje që do të bëni do të keni mundësi që të përfitoni prej bonusit. Shfrytëzoni të gjitha mundësitë që të jep bonusi sepse është një, ndihmesë tepër e madhe në lojën tuaj.

💳 Si kryhet depozitimi ?

Mënyrat janë të ndryshme të depozitimit. Jeni ju ata që zgjidhni se me cilën mënyrë dëshironi që të kryeni veprimet tuaja. Kryesisht tashmë më të përdorurat janë portofolat elektronikë sespe janë më të lehtë në aksesim dhe më të sigurt në procedim por gjithashtu mundësohen dhe mënyra të tjera si: kartat e bankës dhe trasfertat bankare. Më shumë informacion ju mund ta merrni në seksioni i kirjuar për pagesat ku do të njiheni me të gjitha mundësitë e depozitimit dhe me shumën minimale që ju keni mundësi të depozitoni.

💸 Si kryhet tërheqja ? A vonon procesi ?

Në qoftë se ju tashmë keni kryer depozitën tuaj atëhere ju jeni në djeni të mënyrës se si kryhet. Është e ngjashme dhe procesi i tërheqjes, mjafton që ju të zgjidhni një prej mënyrave qoftë atë të depozitimit apo dhe një tjetër. I gjithë procesi është i mundshëm dhe ju do të merrni informacionin e nevojshëm në seksionin e pagesave. Mundësitë që ekzistojnë varen prej shtetit që ju jeni regjistruar dhe ato do të diktohen automatikisht. Ka më shumë se 30 mundësi, ku janë të përcaktuara mjaft mirë koha dhe shuma që ju mund të tërhiqni.

Koha është variabël sipas mënyrës që ju keni zgjedhur që të kryeni procesin. Kryesisht janë përiudha standarte të cilat janë të përcaktuara për të gjithë procesin e tërheqjeve online.


22bet FR 22bet Portugal 22bet AR 22bet RU 22bet ελλαδα

Logo 22bet

Bonus 122% deri në 100 EUR

Regjistrohu Regjistrohu