Menu

Promocionet

Melbet Promocion
Melbet 13-08-2021

Melbet Promocion

Melbet Promocion Loja do të jetë tepër interesante në momentin që ju zgjidhni të bashkoheni me të. Melbet, ofron një gamë të madhe mundësish dhe lojërash por jo vetëm kaq. Në një seksion të posacëm ju do të keni mundësi që të gjeni atje më shumë informacion në lidhje më të gjitha promocionet e ndryshme […]

lexo më shumë
20BET - Programi VIP
20bet promocionet 06-03-2021

20BET – Programi VIP

20BET – Programi VIP Të gjithë dëshirojmë që në kompaninë e basteve ku bëjmë pjesë të marrim një trajtim të diferencuar. Një shërbim që të ma kushtohet vetëm ne i plotë dhe që të krijojë për ne mundësi të shumta. Tashmë këtë mundësi ju e gjeni në 20bet. Të bëhesh pjesë e programit vip në […]

lexo më shumë
22BET - Rimbushja e së premtes
20bet promocionet 06-03-2021

20BET – Rimbushja e së premtes

20BET – Rimbushja e së premtes Mundësia për të përfituar prej bonuseve të shumta të cilat ofrohen në 20bet është e shumtë ju mjafton që të shkoni te seksioni i bonusit për tu njohur me mundësitë dhe do të shihni mundësitë e vërteta që ofrohen për ju në 20bet. Është mundësia më e mirë për […]

lexo më shumë
20BET - Depizita e dytë
20bet promocionet 06-03-2021

20BET – Depizita e dytë

20BET – Depizita e dytë Bonsui i depozitës së dytë është një bonus tepër miqësor dhe që do t vlerësojë tejë mase lojtarët e 20bet. Shpesh herë ju keni dëgjuar për bonusin e depozitës së parë por tashmë do të keni mundësinë më 20bet që të përfitoni jo vetëm prej fillimit por të përfitoni dhe […]

lexo më shumë
20BET - Depozita e parë
20bet promocionet 06-03-2021

20BET – Depozita e parë

20BET – Depozita e parë Të gjithë lojtarët e 20bet kanë mundësinë që të përfitojnë një bonus i cili ofrohet për depozitën e parë që ata kryejnë. Ky bonus ashtu si te bonusi i depozitës së parë për bastet sportive ofrohet për kazino. Pra të gjithë lojtarët e kazino kanë mundësinë që të përfitojnë prej […]

lexo më shumë
20BET - Parashikimet
20bet promocionet 06-03-2021

20BET – Parashikimet

20BET – Parashikimet Lojtarët e bastev gjithmonë kërkojnë që në biletat e tyre të lojës të përfshijnë sa më shumë ngjarje sportive dhe që ato të jenë fituese. Përfshirja e sa më shumë ngjarjeve sportive rrit shanset që dhe fitimet të jenë më të mëdha duke qënë se dhe probabiliteti që të shpalleni fitues është […]

lexo më shumë
20BET - Depozita e parë
20bet promocionet 06-03-2021

20BET – Depozita e parë

20BET – Depozita e parë Bonusi është një ndër faktorët kyc të cilët e bëjnë që ju të zgjidhni një kompani bastesh online dhe që të bëhet një diferencim mes një dhe një kompanie tjetër. Një mundësi që krijohet për të gjithë lojtarët dhe që lojtarët përzgjedhin mes mundësive të ofruara. 20bet (https://bastetbet1.com/komente/20bet/) ofron disa […]

lexo më shumë
22BET - Bonusi i ditëlindjes
22bet promocionet 26-02-2021

22BET – Bonusi i ditëlindjes

22BET – Bonusi i ditëlindjes Në 22Bet është mundësia që ju mos përfitoni vetëm prej bonuseve që ofrohen në mënyrë të përgjithshme për të gjithë lojtarët e basteve por të keni mundësinë që të përfitoni një bonus të personalizuar. Bonusi i ditëlindjes është i tillë prej tij mund të përfitoni vetëm ju në ditën tuaj […]

lexo më shumë
22BET - Pikë bonus
22bet promocionet 26-02-2021

22BET – Pikë bonus

22BET – Pikë bonus Cdo mundësi e ofruar nga 22Bet është një shans i mirë për të gjithë ju. Të gjithë lojtarët që janë bërë pjesë e  22Bet do të kenë mundësinë të përfitojnë prej bonuseve dhe mundësive që ofron cdo ditë kjo kompani për të gjithë. Dhe vetë ky bonus është një shans i […]

lexo më shumë
22BET - Rritja e basteve akumulatore
22bet promocionet 26-02-2021

22BET – Rritja e basteve akumulatore

22BET – Rritja e basteve akumulatore Mundësia që ofron 22Bet përsa i përket bonuseve të ofruara në seksionin e basteve sportive është tej mase e madhe ju tashmë jeni njohur me serinë e bonuseve të basteve sportive por asgjë nuk ka mbaruar këtu. Ju keni shumë më shumë mundësi nëse regjistroheni dhe zgjidhni 22Bet si […]

lexo më shumë