22Bet Kosova

22Bet Kosova – një përmbledhje e basteve

Informacion i përgjithshem rreth. 22Bet Kosova

Kosova me risitë e reja legjislative ndaloi veprimin e basteve dhe lojërave të fatit në teritorin e saj. Legjislacioni i pengon të gjitha ato kompani që ofronin shërbimin e basteve në Kosovë që të vazhdojnë me ushtrimin e shërbimit të tyre. Kufizim bëhet njëkohësisht dhe për lojërat e fatit. Revokimi i lisencave të këtyre kompanive solli që shërbimi i tyre të mbaronte së funksionuari në 2019. Administrata e Kosovës së lojërave të fatit e bllokoi këtë lloj operimi në treg duke e cilësuar të kundërligjshme të gjithë zhvillimin e këtij aktiviteti në kundërshtim me rregullat përkatëse të vendosura.

Shumë prej kompanive pas këtij legjislacioni e zhvendosën të gjithë shërbimin e tyre online, kjo përsëri e paligjshme por lisencat e specializuara ja u japin këtë mundësi zhvillimi aktiviteti.

Disponueshmëria e licensës në 22Bet Kosova

22Bet ka marrë një licencë №8048 / JAZ për të punuar në internet. Eshtë lëshuar nga Antillephone NV, një kompani e regjistruar në juridiksionin e Curacao.Kjo lisencë përdoret njëkohësisht nga disa kompani të cilat ofrojnë shëbimin e tyre me lisenca në det të hapur,duke bërë kështu të mundur që të aksesohen nga të gjitha vendet pavarësisht se në to nuk mund të lejohen bastet online ose lojërat e fatit online.

Të gjithë lojtarët që kanë zgjedhur 22 Bet si kompaninë e tyre të basteve dhe jetojnë në Kosovë mund të përdorin pa asnjë problem web-sitin e 22Bet mjafton që ata të ken aksesin e plotë në këtë kompani,pra të kenë një llogari të tyren dhe të jetë aktive.Për cdo vështirësi që ju mund të hasni në lundrimin tuaj,ju mund të drejtoni pyetje te asistenca teknike e cila është gjithmonë e gatshme tju ndihmojë.Pavarësisht se 22Bet ka bërë të mundur që i gjithë navigimi juaj të jetë sa më i lehtë dhe i aksesueshëm,ata gjithashtu kanë ndërtuar një asistencë teknike të shkëlqyer.Ju mund të merrni përgjigjen për pyetjet dhe paqartësitë e ngritura në një kohë rekord.

Web,program Windows dhe aplikacion nga 22Bet Kosova

22Bet Kosova operon me një sisitem të ngjashëm me atë të 1XBet për arsye se janë të njejta ato komapni të cilat kanë krijuar web-faqet e tyre.Një sistem i krijuar kryesisht për lojëtarët të cilët ta kenë më të thjeshtë navigimin e tyre në web-faqen e krijuar nga 22Bet.Me një lehtësi përdorimi do të kenë mundësinë të gjithë përdoruesit të aksesojnë në një mënyrë të shpejtë dhe të sigurt pa pasur njohuri të shumta informatike.Aksesimi i lehtë ju jep mundësinë të gjithë përdoruesve që të bëjnë parashikimin e tyre dhe pse jo të jenë fitues.

Gjithashtu sistemi nuk ofrohet vetëm në metodën klasike të web-it por njëkohësisht ai vjen për të gjithë përdoruesit në formatin android dhe iOS duke e bërë më të prekshme dhe më të mundshme që të gjihë në një kohë më të shpejtë mund të bëjnë parashikimin e tyre përsa i përket një ngjarjeje sportive.Ky Aplikacion duhet të shoqërojë të gjithë smartphonat tuaj po ashtu dhe paisjet tuaja elektronike,ai suporohet dhe në iPad dhe Tablet.

I gjithë sistemi i web-it është transferuar në android dhe iOS pra të gjithë përdoruesit e smartphonave kanë të njjtin akses ata mund të vendosin baste dhe njëkohësisht të shikojnë trasmetimet live.Kufizimi i vetëm qëndron te kazino dhe kazino live të cilat shumë shpejt do të mund të aksesohen dhe online nga aplikacioni juaj.Thjesht tani shijoni atë cka ofron 22Bet.

Regjistrimi i lojëtarëve në web-in e 22Bet Kosova

Akses të plotë në lojërat dhe bastet e 22Bet kanë vetëm ata lojtarë të cilët janë të regjistruar pra kanë një llogari në 22Bet.Mjafton që ata të kenë aksesin e plotë dhe ata mund të bëjnë parashikim e tyre ose mund të bëhen pjesë e lojërave të ndryshme që vetëm 22Bet ofron.Njëkohësisht pasi regjistroheni ju duhet të kryeni një depozitë që të keni mundësi të vendosni baste dhe të luani lojëra fati.

Në qoftë se mendoni se regjistrimi në 22Bet do t’iu marri shumë kohë, gaboheni.Mjaftojnë vetëm disa sekonda dhe ju mund të bëheni pjesë e saj.Duke plotësuar të dhënat tuaja kryesore si emri,email etj.Kusht i rëndësishëm është që ju duhet të jeni mbi 18 vjec për tu bërë pjesë e 22Bet.

Bonuse dhe promovime në web-in e 22Bet Kosova

Kompania 22Bet ndjek një sistem vlerësimi ndaj lojëtarëve që e kanë zgjedhur duke mundësuar për ta një gamë të madhe bonusesh dhe nje larmi promovimesh.Mjafton ti hedhim një sy seksionit promovime dhe do të shohim që ka një mori bonusesh që presin për ju.Nuk mund të bësh krahasim mes asaj cka ka zgjedhur të ofrojë 22Bet me ato që ofrojnë kompanitë e tjera.Monusi kryesor është ai i mirë se ardhjes ku ofrohen 122 $ (ose ekuivalenti në një monedhë tjetër) dhe 22 rrotullime falas (për lojtarët). Kjo shumë kreditohet në një llogari të veçantë pasi të jetë bërë depozita e parë, dhe është e barabartë me 100% të shumës së depozitës.

Më shumë informacion mund të merrni në seksionin Promovime dhe Bonus ku do të njiheni me morinë e asaj cka ofrohet për ju njëkohësisht dhe të gjitha kushtet e nevojshme që duhen për të përfituar bonusin dhe promovimin.

Bastet sportive dhe lojërat e fatit nga 22Bet Kosova

22Bet Kosova ofron një linjë të madhe sportesh për të gjithë të apasionuarit e tyre mjafton që ju të keni një llogari në 22Bet dhe kë keni mundësinë të merrni shërbimin e ofruar prej 22Bet Kosova. Shërbimi i ofruar është një ndër shërbimet më elitare që ofrohen në botën e basteve online dhe kjo krijon diferencimin mes kompanive të tjera që ofrojnë shërbimin online.Është mësë e thjeshtë që të diktohet diferencimi sepse ajo cka ofrohet është lehtësisht e dukshme që bën diferencë ndër të tjerat. Një sit me një linjë sportesh me mbi 40 lloj prej tyre, një diferencim i cili plotëson shijet e të gjithë të apasionuarve duke përfshirë si ato që kanë një numër shumë të madh mbështëtësit deri te ato sporte ku dashamirësit i kanë në një numër të kufizuar.

Zgjedhja e 22Bet Kosova ju jep mundësinë që ju të vendosni baste jo vetëm sportive por të zgjidhni mes mundësive si bastet e politikës,moti etj ju do të gjeni një argëtim në fushën e basteve .Bastet mund ti aksesoni në fushën Line dhe Cybersport.

Lojtarët njëkohësisht do të gjenden dhe përballë një game të madhe lojërash fati ku kanë mundësinë të zgjedhin mes morrisë së ofruar nga lojërat më klasikë deri te lojërat e vecanta. Mjafton të keni një llogari,të depozitoni dhe argëtohuni.

Avantazhet dhe disavantazhet
  • Web tepër i thjeshtë në aksesim
  • Pafundësi zgjedhjesh
  • Bonuse dhe Promovime të shumta
  • Disa mënyra të ndryshme depozitimi
  • Animacionet e shumta mund të ngadalësojnë përpunimin
  • Asistenca në gjuhën amtare mungon
  • Konsulenca me anë të linjës telefonike mungon
  • Shumat e tërhequra mund të marrin disa ditë deri sa të vinë te ju

Metodat e disponueshmetë pagesës në 22Bet Koosva

Shumë mundësi ofrohen nga 22Bet për të bërë të mundur depozitimin e shumës për të nisur të bëni parashikime dhe të bëheni pjesë e lojërave të ndryshme që ofrohen vetëm për ju.Mjafton te shihni gamën e madhe të mundësive të ofruara dhe ju do ta gjeni veten në një prej tyre.Më shumë se 36 mundësi janë atje për ju:karta bankare,trnsferta bankare,portofole elektronike,kriptovalutë. Të gjitha këto mundësi që ju të zgjidhni një prej mundësive që keni një historik të mirë dhe keni aksesin e plotë në të.

Për më shumë në opsionet e tërheqjes ju mund të shkoni te seksioni i tërheqjes dhe të gjeni të gjithë informacionin e nevojshëm.

Mbështetje për lojtarët në web-in e 22Bet Kosova

22Bet Kosova është e gatëshme të ofrojë për të gjithë lojëtarët që e kanë zgjedhur një mndësi shumë të madhe përsa i përket asistencës teknike.Ju mund të drejtoni pyetje gjat gjithë kohës kur hasni vështiresi dhe gjithmonë do të gjeni një përgjigje dhe një operator të lirë që tju shpjegojë të gjitha vështirësitë që hasni. Mjafton që ju të drejtoni pyete drejt asistencës teknike dhe mënjëherë do të gjeni dikë të gatshëm.

Mundësi ofrohet gjithashtu dhe në email-in e asistencës teknike por që kërkon një kohë pak më të madhe që të merrni një përgjigje.

Ka dhenjë numër telefoni ku ju mund të adresoni të gjitha kërkesat tuaja.

Përfunidim rreth 22Bet Kosova

Me zhvillimin dhe evolimin e botës online po vijnë dhe zhvillime përsa i përket tregut tbasteve online.Sot shumë vende e kanë shpallur aktivitet të paligjshëm basin dhe lojërat e fatit për këtë arsye shumë kompani kanë nisur të zhvillojnë aktivitetin e tyre online.22Bet Kosova është një ndër kompanive lider e cila ofron një shërbim cilësor dhe të gjitha mundësitë që ka një sallë lojërash por tashmë e zhvendosur online.

Mjafton një lidhje me internet një llogari në 22Bet Kosova dhe ju menjehere keni aksesin e plotë për tu argëtuar dhe fituar.

Bonuset e ofruar janë një ndër mundësitë që e vecojnë 22Bet Kosova nga komanitë e tjera të tregut online,ju mund të gjeni në të një mori bonusesh dhe një vlerë të tyre që rallë herë e ndeshni të ofrohet.

Shërbimi që ata kanë ndaj klientit është i shkëlqyer dhe ju mundet të keni akses në asistencë në disa mënyra.

Pyetje dhe përgjigje të njohura rreth basteve në 22Bet Kosova

📑 A ka licencë në 22Bet Kosovë?

Si dhe disa kompani të tjera dhe 22Bet Kosova është një kompani e cil ka lisencë në det të hapur pra që nënkupohet që mund të ofrojë shërbimin e saj në të gjitha vendet pavarësisht legjislacionit të brendshëm nëse bastet janë të ndaluara ose jo.Kjo lisencë ka të njëjtin funksionalitet si dhe lisencat e tjera të lëshuara nga autoritetet përkatëse të lojërave të fatit.

🎁 Sa është bonusi për lojtarët e rrinj nga 22Bet Kosovë?

Bonusi i mirë se ardhjes në 22Bet është një bonus bujar dhe do i shërbente cdo lojtari të rri që i bashkëngjitet kompanisë më të madhe të basteve online. Bonusi është 100% e depozitës së parë dhe kushtet janë më të favorshme se asnjëherë më parë. Më shumë infromacion merni në seksionin e dedikuar bonusit.

🔍 Si mund të lundrojmë në 22Bet Kosova?

22Bet ka krijuar një aplikacion ku ju keni mundësi të navigoni prej atje.Aplikacioni është i mundshëm për të dy sistemet e operimit iOS dhe Android. Kjo i jep mundësi cdo përdoruesi që të ketë aksesin e plotë në navigim duke mos pasur asnjë problem. Po ashtu është ende ekzistent web-i ku ju mund të lundroni prej atje dhe të keni të njejtin akses të ngjashëm me aplikacionin.

💳 Cilat mënyra pagese janë në dispozicion për lojtarët e 22Bet Kosova?

Në 22Bet ju keni mundësinë të zgjidhni mes 30 mënyrave të ofruara që ju të kryeheni depozitimin. Një proces tepër i thjeshtë dhe cdo kush ka mundësi që të kryejë depozitën e tij pa asnjë problem. Mundësitë e zgjedhjes janë të shumta mes atyre që kanë ekzistuar drejt atyre mënyrave që tashmë janë risi dhe mundësohen nga shum pak kompani bastesh një ndër to monedha elektronike. Zgjidhni një nga mënyrat dhe kryeni depozitën tuaj për të vazhduar të jeni pjesë e lojërave të ndryshme dhe mundësive të reja.

22Bet Kosovo

Bonus 122% deri në 100 EUR

Regjistrohu Regjistrohu