Menu

Strategjia e basteve në volejboll

A mund të vendosim baste live ?
Strategjia e basteve në volejboll 29-04-2021

A mund të vendosim baste live ?

A mund të vendosim baste live ? Shumë prej jush që vendosni bast, keni një pikpyetje përsa i përket basteve live në vollejboll. Sigurisht, që është një sport që ka zhvillim dhe ndoshta është pak e vështirë për të bërë parashikime apo dhe për të dhënë një verdikt, por gjithsesi basti live të favorizon më […]

lexo më shumë
Faktorët që nikojnë në bast
Strategjia e basteve në volejboll 29-04-2021

Faktorët që ndikojnë në bast

Faktorët që ndikojnë në bast Një faktor tjrtër i rëndësishëm është dhe vendi ku luhet loja. Ndërsa sic e kemi përmendur në futboll ndikon cilësia e barit lartësia e tij, madhësia e fushës dhe faktorë të tjerë të rëndësishëm, kur bëhet fjalë për vollejbollin shumica prej jush mendojnë ” Po në vollejboll cilët faktorë ndikojnë?”. […]

lexo më shumë
Si të jesh i sukseshëm në bastet në vollejboll ?
Strategjia e basteve në volejboll 29-04-2021

Si të jesh i sukseshëm në bastet në vollejboll ?

Si të jesh i sukseshëm në bastet në vollejboll ? Jo vetëm në Europë, por në një rang më global, vollejbolli është një na sportet më të ndjekur. Kërkesa e madhe shihet gjithashtu dhe në disponueshmërinë e basteve për vollejboll në kompanitë e basteve. Vecantia e këtij spori është se ju mund të vendosni bast […]

lexo më shumë