Menu

Fondi fillestar dhe hyrja në bast

Fondi fillestar dhe hyrja në bast

Fondi fillestar dhe hyrja në bast

Në regjistrimin fillestar të cdo lojtari duhet të egzistojë një koncept mbi fondin fillestar. Është shumë e rëndësishme për të gjithë lojtarët që të kenë një ide të artë dhe një shumë të mirë menduar të asaj që ata do të hynë në lojë. Është e rëndësishme gjithashtu që kjo shumë të përcaktohet që prej fillimit, pra që kur ju regjsitroheni duhet të keni të qartë shumën që do të vendosni bastin tuaj dhe ato shumë të jetë e mirë menaxhueshme.

Bankroll – Si ta kuptojmë ?

Një term i thjeshtë i cili nuk ka nevojë për shumë shpjegime, është fondi tuaj që duhet të përcaktoni për të nisur bastin tuaj. Ka një seri mundësish se si ju duhet të veproni dhe të qaseni me fillimet në botën e bastit sportiv dhe fondi është një ndër ato hallka kyce të cilat jo vetëm do të cojnë drejt suksesit por ndjeshëm do e lehtësojë rrugëtimin tuaj duke ofruar njëherësh dhe shumë mundësi të mira loje në bastet sportive. Fondi fillestar është një ndër hapat të cilat do të diktojnë përshkrimin tuaj në botën e basteve një menaxhim i duhur fondesh do të bëjë që suksesi të jetë tuaji.

Vepro si profesionist

E gjitha që duhet të bëni kur nisni rrugëtimin tuaj të basteve është se duhet të bëni veprime të zgjuara dhe njëherësh duhet të mendoni si të tillë. Një ndër faktorët kryesorë është se emocionet pavarësisht se janë të pandashme në bastin sportiv ato nuk duhet të ndikojnë në shumën që ju keni përcaktuar për të dedikuar në bastin tuaj.

Mos vendosni baste në mënyrë të ratsësishme, pra mos përfshini në baste shuma të cilat nuk do të ishin përcatuar për atë. Përpiquni që të vendosni bastin tuaj me fondin që i keni dedikuar duke mos shtuar shuma të tjera shkak “informacionit” që mund të merrni.

Mos përdorni kartën tuaj të kreditir/debitit për të kryer veprimet tuaja të bastit, më thjesht mos shtoni në llogarinë tuaj sa herë vendosni bast por krijoni atë fondin që do të shërbejë vetëm për baste sportive. Duke krijuar fondin ju do të keni mundësi që të arrini të menaxhoni dhe të trajtoni më mirë të gjithë llogarinë tuaj të basteve.

Këto dy pika është mirë që të mos anashkalohen sepse janë kyce dhe tepër të rëndësishme që ju të mos pësoni humbje të paparshikuara. E gjithë humbja apo dhe fitimi tuaj do të përqëndrohet në atë fond që i keni dedikuar dhe nuk do të ketë supriza të pakëndshme për ju dhe xhepin tuaj.

Është koha që menaxhimi të jetë real

Një faktor tepër i rëndësishëm që nuk duhet anashkaluar është fondi. Është fillesa e bastit dhe është guri i themelit të ndërtimit të një rrugëtimi i cili duhet të jetë pozitiv. Ky është një artikull tepër i rëndësishëm sepse ju tregon se si duhet të përqëndroheni dhe si të trajtoni atë që është tuaja. Shpesh herë ju fondin e basteve nuk arrini ta konceptoni duke e trajtuar si gjënë më të pavlefshme duke harruar se është investimi tuaj për bastin. Kujdes, mos shpërdoroni asnjë qindarkë në mënyrë të pazgjuar duhet të tregoheni të zgjuar dhe shpesh herë të tërhequr me fondin tuaj. Fondi është ai faktor që shumë prej bastvënësve më të mirë sot e konsiderojnë si gur themeli dhe celës suksesi. Nuk është e thënë që ju të keni një fond të pashtershëm pra të keni një grumbull të madh parash për të fituar, investimi gjithmonë duhet të jetë i zgjuar. Dhe me pak para ju keni avantazhin nëpërmjet këtyre mësimeve që të krijoni një llogari që do të ju kënaqë. Bëni zgjedhjen e duhur, luaj si një profesionist.


Lajmet përkatëse