Menu

Strategjia e basteve në bejsboll

Sekreti i basteve në bejsboll
Strategjia e basteve në bejsboll 25-04-2021

Sekreti i basteve në bejsboll

Sekreti i basteve në bejsboll MLB është një ndër ligat më të ndjekura të futbollit në botë. Ashtu si NHL ajo përbëhet nga dy liga, njëra prej të cilave është pak më e mirë se tjetra. Prandaj shumë prej njerëzve nuk e pëlqejnë matjen e forcës por për shumë bastvënës është mundësia shumë e mirë […]

lexo më shumë
Sistemi i basteve: Shkopi më i keq në bejsboll
Strategjia e basteve në bejsboll 23-04-2021

Sistemi i basteve: Shkopi më i keq në bejsboll

Sistemi i basteve: Shkopi më i keq në bejsboll Bejsbolli është një lojë jo shumë popullore për Europianët. Megjithëse, ka një kohë të gjatë që ofrohet nga platforma të ndryshme ajo ende nuk ka fituar një popullaritet të madh dhe nuk është bërë shumë popullore. Është një sport i cili është i pakuptueshëm për shumë […]

lexo më shumë
Si ndikon moti në bejsboll ?
Strategjia e basteve në bejsboll 23-04-2021

Si ndikon moti në bejsboll ?

Duke e ditur se sporte si bejsbolli zhvillohen në ambiente të hapura, kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në lojë kushtet atmosferike. Ndryshe nga sporte të tjera në natyrë të cilat tashmë janë mësuar me ndryshimin e kushteve atmosferike dhe përshtatin strategji të ndryshme loje dhe në bejsboll do të reflektohet një fenomen i tillë. Shpesh […]

lexo më shumë
Si të vini bast në bejsboll
Strategjia e basteve në bejsboll 23-04-2021

Si të vini bast në bejsboll

Si të vini bast në bejsboll Në qoftë se deri më tani jemi njohur në brendësi me sportet të cilat janë popullore dhe kanë një numër të konsiderueshëm ndjekësish tashmë do të njihemi me një prej tyre i cili nuk është aq shumë popullor. Në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe Malin e Zi ky […]

lexo më shumë