Menu

22bet

22BET - Rezultatet
22bet 27-02-2021

22BET – Rezultatet

22BET – Rezultatet Basti sportiv ka dy komponentë tepër të rëndësishëm ju pasi duhet të bëni parashikimin për ngjarjen sportive përkatëse duhet që të njiheni me rezultatet. Prandaj seksioni i rezultateve në cdo kompani bastesh që operon online është tepër i rëndësishëm. Shumë prej lojtarëve një kohë të mirë e shpenzojë për tu informuar për […]

lexo më shumë
22BET - Download në PC
22bet 27-02-2021

22BET – Download në PC

22BET – Download në PC Për të pasur një eksperiencë sa më pozitive në navigimin dhe në lundrimin në botën e basteve ju mund të përdorini aplikacionin e krijuar për pc. Një aplikacion që ofron mundësitë e faqes ëeb por që do të navigojë me më pak mb internet dhe ju do të keni mundësi […]

lexo më shumë
22bet 25-02-2021

22BET – TV GAMES

22BET – TV GAMES Ky seksion për ju vjen me risi të ndryshme ju do të keni mundësinë që nëpërmjet këtij seksioni të bëheni pjesë e lojërave të ndryshme live që zhvillohen. TV Games vjen për ju me dy mundësi nëndarje: Tv Bet dhe Live Lotto. Ju keni mundësinë që në kategorizimin të bëni zgjedhjen […]

lexo më shumë
22BET - 22Games
22bet 25-02-2021

22BET – 22Games

22BET – 22Games 22Games ose ndryshe perandoria e lojërave ofron për të gjithë të apasionuarit e lojërave mundësine e artë. Mundësia për të naviguar në shanset e pafundme dhe në morinë e lojërave do të krijojë për të gjithë ju disa mundësi ekstra fitimi dhe do të dhurojë emocione që vetëm në 22Bet do i […]

lexo më shumë
22BET - Bingo
22bet 25-02-2021

22BET – Bingo

22BET – Bingo Seksioni me më shumë mundësi i Bingos është një mundësi për të gjithë lojtarët që i bashkohen dhe janë të apasionuar pas lojërave të fatit. Lojrat e fatit më parë në sallat fizike falonin goxha emocion dhe për këtë arsye ato kanë marrë gjithmonë një mbështetje maksimale nga të gjithë lojtarët. Por […]

lexo më shumë
22BET - ESPORTS
22bet 25-02-2021

22BET – ESPORTS

22BET – ESPORTS Mundësitë e lojërave në 22Bet janë të shumta, qëllimi i kirijimit të saj ka qënë që të ofrojë si fillim baste sportive por më pas me përmirsimin e shërbimeve ajo zgjodhi që të ofrojë mundësi shumë më shumë se bastet sportive. Kur ju zgjidhni 22Bet i krijoni vetes një sërë mundësish për […]

lexo më shumë
22BET - SLOTS
22bet 25-02-2021

22BET – SLOTS

22BET – SLOTS Seksioni slots ofron për të gjithë dashamirësit e lojërave të fatit shumë më shumë lojra elektronike se ju mund të keni hasur si në pikat fizike ashtu dhe në kompanitë e tjera të cilat operojnë online. 22Bet ka zgjedhur që të ofrojë për të gjithë lojtarët e saj mundësi të shumta argëtimi […]

lexo më shumë
22BET - Jackpot
22bet 25-02-2021

22BET – Jackpot

22BET – Jackpot Krijo disa mundësi shtesë për veten dhe behu pjesë e 22Bet, kompania më e madhe e basteve në botë. Disa mundësi shtesë jane për të gjithë ju bonuset dhe jackpotet që ofron për ju kompania, disa shanse që duhen shfrytëzuar me patjetër që të krijoni fitime të këndshme dhe të mira për […]

lexo më shumë
22BET - Tërheqje
22bet 23-02-2021

22BET – Tërheqje

22BET – Tërheqje Procesi i tërheqjes është një mundësi më shumë për të gjithë lojtarët që kanë zgjedhur 22Bet si kompaninë e tyre të basteve online. Një proces i cili është lehtësuar ndjeshëm nga ato cka jnë ofruar deri tani për ju. Ju do të gjeni lirinë e aksesimit dhe njëherësh do të keni mundësi […]

lexo më shumë
22bet 23-02-2021

22BET – Depozitimi

22BET – Depozitimi Pasi ju keni bërë përzgjedhjen tuaj të kompanisë së basteve dhe keni krijuar llogarinë tuaj vjen nja hap tepër i rëndësishëm i cili është depozitimi. Depozitimin ju në 22Bet mund ta kryeni në disa mënyra vetë kompania i ka kushtuar një vëmëndje të shtuar të gjithë këtij seksioni për arsye se është […]

lexo më shumë