20Bet

Informacion i përgjithshëm

Në kërkim të një kompanie bastesh online ju jeni ndeshur me shume prej kompanive të cilat ofrojnë shërbimin e tyre, dhe përzgjedhja e tyre ka qenë tepër e vështirë. Duke pasur parasysh se ju duhet të bëni diferencen mes asaj cfarë ofrohet dhe asja që ju keni mundësi të përfitoni. Por 20Bet do e lehtësojë ndjeshëm punën tuaj, ju tashmë keni mundësi që të bëheni pjesë e një prej kompanive më të mëdha në botë e cila ofron një shërbim ndjeshëm të diferencuar. Një lundrim në faqen e internetit do të krijojë një vizion më të qartë të asaj cka ofrohet për ju dhe do të keni mundësi të shihni se është vërtet një “thesar” që duhet zbuluar. Ka shumë mundësi për të gjithë lojtarët jo vetëm për bastvënësit por atje do e gjejnë veten shumë mirë dhe lojtarët e kazinove në seksionet përkatëse kazino dhe kazino live. Bëni zgjedhjen e duhur për të marë një shërbim cilësor të shpejtë dhe fitime të mira për portofolin tuaj.

Bastet sportive

Qëllimi kryesor i kompanisë 20Bet me krijimin e sja dhe ofrimin e shërbimit në tregun online ishin bastet sportive. Ofrimi i basteve te lojtarët për të pasur një akses më të lehtë në ambjentet e tyre dhe me anë të paisjeve elektronike. Shërbimi i ofruar për të gjithë lojtarët duhet të ishte cilësor dhe ata të ndiheshin të sigurt në lojërat e tyre. Që prej filimit kompania pati një mbështetje tepër të madhe nga lojtarët e basteve sepse ata atje gjetën atë cka kishin kërkuar prej kohësh dhe kështu bëri që kompania të risë dita ditës cilësinë e shërbimit të saj. Sot kompania ofron më shumë se 1000 ngjarje sportive në ditë dhe evente nga më të ndryshmit nga eventet kryesore sportive deri te ato evente të sporteve të cilat kanë një target grup më të vogël ndjekësish. Përvec se sporteve klasikë si futboll, basketboll, vollejboll ju tashmë do të keni mundësinë që të zgjidhni dhe sporte nga kategoria Esport.

Një kategori e re që ka një numër tepër të madh bastesh ditore për vetë faktin sepse është një bast i shpejtë dhe të fal një emocion ndryshe, njëherësh dhe fitimet në sportet virtuale janë të konsiderueshme. Shumë prej bastvënësve e zgjedhin këtë kategori për bastet e tyre.

Mundësitë e basteve

Në qoftë se shihni të faqja e internetit mundësitë që ofrohen për bastet që ju do të vendosni janë vërtet të shumta. Ju keni mundësinë të zgjidhni mes 300 mundësive ose më shumë për ngjarjen tuaj të preferuar nga kategoria e futbollit. Por jo të gjitha ngjarjet kanë një numër të caktuar mundësish, është

variabël nga ngjarja që ju zgjidhni. Ju njiheni me mundësitë në faqen e internetit ato ndodhen në të majtë të rezultatit. Më shumë mundësi basti përkthehet njëherësh më shumë mundësi fitimi për ju dhe një shumë më e konsiderueshme. Mundësitë e shumta ju japin shansin që të përzgjidhni mes atyre që ju i konsideroni si më të duhurat dhe keni një propabilitet më të lartë që të gjeni dicka që ju përshtatet më shumë.

Mundësia e basteve live

Një mundësi e mirë për të gjithë lojtarët e basteve janë dhe bastet live. Ju tashmë me 20Bet keni mundësi që të zgjidhni bastin tuaj dhe nga ngjarjet sportive të cilat kanë nisur lojën janë në zhvillim ose dhe drejt përfundimit. Një mundësi e mirë kjo që është krijuar për të gjithë lojtarët e basteve. Kushdo që luan bast e kupton rëndësinë e bastit live dhe tashmë ata e kanë këtë mundësi të përzgjedhin mes mundësisë për të vendosur basin e tyre live. Kur luan live ju keni një informacion paraprak për zhvillimin e ngjarjes dhe ecurinë e saj gjat zhvillimit kështu që dhe basti tuaj do të shndërohet më i thjeshtë dhe do të krijojë më shumë mundësi fitimi për ju. Njëkohësisht dhe koeficientët në ky seksion janë tepër të mirë dhe që duhen vlerësuar prej jush. Basti live është një mundësi e shtuar që ju të argëtoheni dhe fitoni më shumë prej tij.

Bileta e bastit

Bileta elektronike ndodhet në të djathë të faqes dhe ju do të keni atje të mbishkruar të gjithë ngjarjet sportive që ju keni zgjedhur. Për të bërë përzgjedhjen e ngjarjeve sportive ju mjafton që të klikoni mbi koeficientin përkatës të ngjarjes që dëshironi dhe ajo do të shtohet automatikisht në biletën tuaj. Në biletë ju mund të shtoni disa ngjarje sportive që dëshironi duke përzgjedhur jo vetëm nga një kategori eventesh apo sporti por duke bërë ndërthurjen që ju mendoni se do të jetë fituese për ju. Kjo mundësi është krijuar që ju të bëni një parashikim më të skatë dhe pse jo të keni mundësi të përfitoni prej parashikimit. Në biletë ju keni mundësinë e zgjedhjes së opsionit ju keni mundësi të zgjidhni mes mundësisë së biletës teke dhe njëkohësisht të zgjidhni mes biletës ku të bëni ndërthurjen, biletën multi. Mundësia është tuaja që të krijoni bastin fitues. Për të përfunduar bastin ju duhet të shtoni shumën që dëshironi të përfshini në lojë dhe mjafton që të prisni për rezultatin përfundimtar. Basti llogaritet në bazë të koeficientëve përkatës.

Seksioni i lojërave kazino dhe kazino live

Në 20Bet ju keni mundësinë që përvec basteve sportive të jeni pjesë dhe e seksioneve kaziono ku të përzgjidhni lojën tuaj të preferuar. Ju keni mundësinë të zgjidhni mes dhjetra lojërave të ofruara për ju në seksionet përkatëse si: slots, jackpot etj. Mjafton të bëni zgjedhjen tuaj dhe ju do të keni të garantuar argëtimin. 20Bet është një mundësi mëshumë për të gjithë lojtarët që e zgjedhin atë dhe që bëhen pjesë e saj. Bëj zgjedhjen tënde dhe përfito prej mundësive që ofron seksioni kazino. Njëkohësisht ju do të keni dhe mundësinë për të përzgedhur seksionin kazino live ku ka një mori të madhe lojërash kazino të cilat zhvillohen live. Ju mund të zgjidhni mes ofertuesve të cilët kanë një eksperiencë në tregun kazino dhe ju gjithashtu ndani një eksperiencë pozitive me ta. Ky seskion fal shumë adrenalinë dhe fton të gjithë që i bashkohen 20Bet të përfitojnë prej mundësive të panumërta.

Promocioni në 20Bet

Në 20Bet ju keni mundësinë të përfitoni prej bonuseve të cilat janë të shumtë dhe ofrohen për të gjithë ljtarët të cilët janë pjesë e saj. 20Bet ka përzgjedhur që këtë seksion ta kategorizojë në dy seksione kryesore : sport dhe kazino. Në secilën prej tyre ju do të gjeni të gjithë bonuset që ofrohen si për lojtarët që bëjnë zgjedhjen e tyre në baste dhe për lojatërt që janë të apasionuar me kazino. Bonuset në 20Bet janë bujarë dhe janë një shenjë vlerësimi për ju që e keni zgjedhur atë si kompaninë tuaj të basteve. Ju do të gjeni atje bonuse të shumë llojshme dhe që do të shërbejnë për ju si një shtysë dhe mundësi më e mirë që të bashkoheni me kompaninë më të madhe 20Bet.

Avantazhet dhe disavantazhet
  • Mundësi të shumta ngjarjesh ditore
  • Gamë e madhe e ngjarjeve të ofruara nga disa evente
  • Gamë e madhe e ngjarjeve të ofruara nga disa evente
  • Koeficientë preferencialë
  • Baste të shpejta dhe të sigurta
  • Faqja e internetit mund të pësojë disa bllokime donjëherë për shkak të animacioneve
  • Mbështetja nga ngarkesa mund të vonohet
  • Pyetjet e bëra më shpesh
  • Si mund të regjistrohemi?

Mënyra e depozitimit

Depozitimin ju mund ta kryheni në disa mënyra mjafton që ju të përzgjidhni atë mënyrë që për ju është më e përshatshme dhe keni një historik pozitiv me të. Ju keni mundësinë që të zgjidhni mes mundësive si : karave bankare, portofolave elktronikë dhe kripovalutës. Zgjedhjet për secilën mundësi janë të shumta ju i keni të listuara ato në seksioni n e depozitimit dhe mund të mërrni informacion përkatës atje. Në qoftë se zgjedhja tuaj është kriptovalutë ju duhet të tregoheni tërësisht të kujdeshëm sepse dhe lëkundjet që pëson ajo do të pasqyrohen në llogaria tuaj. Mënyra të shumta në 20Bet janë një mundësi që ju të keni komoditetin në lundrim dhe të përzgjidhni të duhurën për ju

Nw qoftw se ju ende nuk keni pwrzgjedhur kompaninw tuaj tw basteve online mundwsia mw e mirw wshtw qw tw zgjidhni 20Bet. Mundwsitw qw ofron dhe gama e madhe e ngjarjeve ditore shndrohen pwr ju nw njw shans fitimimi mw tw lartw. Mjafton vetwm njw klik dhe ju do tw krijoni pwr veten tuaj mundwsi tw shumta.

Regjistrimi është një proces shumë i thjeshtë në 20Bet. Ju mjafton të shkoni në seksioni përkatës i regjistrimit i cili ndodhet në krye të faqes dhe të keni mundësinë të navigoni më pas në të. Pasi ju keni përë përzgjedhjen tuaj të 20Bet si kompania tuaj e basteve,ju regjistroheni. Regjistrimi ofron mundësinë që ju të kryeni procesin në seskioni i basteve sportive apo kazinosë, njëherësh ju mund të zgjidhni të regjistroheni dhe në mundësia no bonus duke mos dashur të përfitoni prej tyre. Më pas vendosni email dhe kaloni në hapin e dytë. Këtu ju përcaktoni se me kë monedhë dëshironi që të kryeni transaksionet. More: brasfutebol.com/apostas/20bet/

tuaja dhe njëherësh do të përzgjidhni dhe opsionet e tjera si: gjinia, ditëlindja. Kusht i vetëm është se ju duhet të jeni mbi 18 vjec. Pasi keni kryer këtë plotësim hapi i tretë i përkon disa të dhënave më konfidenciale si: adresa, shteti, kodi postal. Me përfundimin e këtyrë ju i krijoni vetës një mundësi më shumë për të përfituar prej asaj cka ofron 20Bet dhe të lundroni me akses të plotë në të.

A përfitoj prej bonusit të mirë se ardhjes?

Pasi ju keni bërë rezgjistrimin dhe keni lejuar që të përfitoni prej bonuseve qoftë në seksioni i sportit apo dhe kazino ju keni mundësinë të përfitoni prej bonusit të mirë se ardhjes. Bonusi i mirë se ardhjes i ofrohet të gjithë lojtarëve që e kanë lejuar të përfitojnë prej tij dhe është një bonus tepër i rëndësishëm sepse dhe shuma që ofrohet nuk është e vogël. Ju përfitoni një shumë baraz me 100% të depozitës së parë por jo më shumë se 100 EUR. Është një shumë që për të filuar dhe vazhduar lojën është e konsiderueshme dhe e kënaqshme.

Sa vonohet procesi i tërheqjes?

Tërheqja është një proces variabël i cili mund të zgjasë si proces në varësi të mënyrës që ju zgjidhni të bashkoheni për të kryer tërheqjen. Nëse ju zgjidhni si mënyrë kartat bankare ju do të keni fitimet tuaja pranë jush për një kohë nga 2 deri në 5 ditë. Nëse zgjedhja tuaj janë portofolat elektronikë ju do të keni në kohë rekord shumën që ju tërhiqni. Tërheqja zgjat në varësi të mënyrës. Është një proces i cili është thjeshtuar ndjeshëm që të ofrojë një shërbim që të akesohet prej të gjithë lojtarëve, njëkohësisht dhe shuma e tërheqjes është variabël në varësi të mënyrës që ju zgjidhni. Ju jiheni më shumë me këtë proces në seskionin përkatës.

A ofrohet shërbim për klientin?

Shërbimi i klientit është një pikë shumë e fortë e të gjithë shërbimit. 20Bet ka zgjedhur që të ofrojë një shërbim tepër të diferencuar dhe në një kohë rekord për të gjithë lojtarët e saj. Shërbimi do të merret në seksioni i shërbimit të klientin dhe në qoftë se ju ende nuk jeni bërë pjesë duke u regjistruar, duke vendosur të dhënat e kërkuara. Shërbimi ofrohet nga specialistë cka do të thotë që do të jetë tepër specifik dhe do të ndihmojë për cdo paqartësi që keni. Kjo mundësi vjen që ju të lundroni në 20Bet në një mënyrë të sigurt dhe asnjëherë të mos ndiheni vetë. Bëni zgjedhjen e duhur për të përfituar sigurinë dhë një lundrim komod.


20bet FR 20bet Portugal 20bet AR 20bet RU 20bet ελλαδα

20bet_logo

Bonus 100% deri në 100 EUR

Regjistrohu Regjistrohu