Menu

Analiza e ditarit të një bastvënësi

Analiza e ditarit të një bastvënësi

Analiza e ditarit të një bastvënësi

Nëse ju i keni ndjekur mësimet që kemi shpjeguar deri më tani jeni në djeni të rëndësisë që ka mbajta e një ditari në bastet sportive dhe se si mund të na ndihmojë prania e tij. Është e rëndësihme për këdo që të ketë një të tillë dhe të mësojë se cfarë duhet të përfshijë në të për të pasur një bast sportiv sa më të suksesshëm.

Nëse ju e keni kaluar këtë mësim ose nuk i keni kushtuar rëndësinë e duhur duhet t’i riktheheni dhe njëherë këtij mësimi dhe të shihni me kujdes ato se cfrë përfshin mësimi në tërësi. Ndërsa për ju që nuk e keni ende një ditar dhe jeni bastvënës ju këshilloj që të bashkoheni sa më shpejt që të jetë e mundur me një ditar në bastin tuaj dhe të përfshini në të atë informacion i cili do të ju ndihmojë së tepërmi në rrugëtimin tuaj. Dhe nësë keni një të tillë korrigjoni ato informacionet që duhen mbajtur dhe që duhet të përfshini në ditarin tuaj.

Sic e kemi përmenur ditari ju mundëson që ju të keni një mori informacionesh të shfrytëzueshme për lojën tuaj dhe sa më shumë informacione aq më të thjeshtë do ta keni ju për të vendosur bastin tuaj. Informacioni është celsi i suksesit dhe ditari do të ju ndihmojë së tepërmi për këtë pjesë.

Fuqia e ditarit

Ndoshta mund të jetë paksa e tepërt për shumë prej jush të cilët nuk e dinë dhe nuk e njohin ndikimin që ka ditari në bastin tuaj sportiv, por ja që ka një fuqi të mbinatyrshme në bastin tuaj. Informacioni që ju do të mbani atje do të mundësojë që ju të arrini të shmangni të gjitha ato zakonet negative dhe të perfeksiononi zakonet që ju cojnë drejt suksesit. Në këtë mënyrë ju do të ktheheni në një bastvënës të suksesshëm dhe do të arrini të krijoni vetëm baste fituese.

Shumë prej bastvënësve nuk e mbajnë ditarin dhe kjo tregon një neglizhencë të madhe që vjen prej përtacisë dhe jo prej vështirësisë që ka të mbash një ditar. Ti mund të krijosh mënyrën tëndë unike se si do të rruash të dhënat mjafton që të rruash ato të dhëna të cilat janë të nevojshme dhe do e keni shumë më të thjeshtë që veproni. Mund të zgjidhni një ditar klasik apo dhe format e reaj të përpunimit të të dhënave në excel. Mjafton që të mbani një ditar dhe suksesi tuaj do të jetë i garantuar. informacioni që fshihet në të do të ndihmojë që ju cdo ditë të mundësoni më të mirën në bast sepse zotëroni informacionin i cili është celës për sukses. Prej ditarit ju do të jeni në gjendje të identifikoni se në cilat sporte keni një normë më të lartë suksesi, cilët janë skuadrat të cilat po kontribuojnë në suksesin tuaj ose në qoftë se jeni dhe më detajistë dhe lojtarët, cila është madhësia e bastit tuaj, ndryshimet që pësojnë bastet etj.

Kur ju të jeni në gjëndje të kuptoni peshën e këtij informacioni do të keni mundësi që të arrini suksesin dhe të shndëroni të gjitha ato pika negative që nuk shkojnë në bastin tuaj në armën tuaj më të fortë.

Cfarë duhet të tregojë ditari i një bastvënësi ?

Është kaq e thjeshtë sa do të cuditeni dhe vetë dhe nuk do të bësoni se një veprim kq i thjeshtë mund të ndryshojë rënjësisht rrjedhën tuaj të lojës. Mjafton që të vendosni ato të dhëna të cilat ju i mendoni të rëndësihme dhe që janë tepër personale më pas me kalimin dhe perfeksionimin ju mund të shtoni dhe të dhëna të tjera. Një pikë e rëndësishme është se ju mund të shtoni të dhëna sepse sa më shumë informacion që keni aq më të thjeshtë dhe me të lehtë do e keni të përmirsoheni në një pikë të caktuar. Për të kuptuar se cili informacion duhet ju ftoj që të bëheni pjesë e mësimit fillestar ku keni folur për ditarin që të mos të biem në përsëritje dhe të mos e kthejmë në të bezdisshëm për ju.

Cfarë ju con ju para?

Një pyetje që e përmbledh të gjithë informacionin që ju duhet të keni në ditarin tuaj. Pra të gjitha ato pika dhe informacione të cilat ju aftësojnë më shumë dhe cojnë më përpara të gjithë formimin tuaj dhe ju japin mundësi që të krijoni dhe ju një bast fitues më një probabilitet të lartë fitimi.

Zgjidhni atë që funksionon dhe që ju con përpara

Mëse e thjeshtë në kuptueshmëri ecni përpara duke e ditur se cfarë do të vijë për ju. Pra në qoftë se ju keni mësuar nga gabimet që keni kryer në të shkuarën do e keni shumë më të lehtë që të përballeni me të ardhmen dhe që të pastroni horizontin tuaj. Të pastrosh horizontin në botën e basteve sportive do të thotë që të jesh i mbushur me informacion dhe kjo ndodh vetëm në qoftë se ju keni mbajtur shënime dhe keni nje ditar të plotë me atë që ndodh në fushën që ju keni zgjedhur të vendosni bast.

Ju do të jeni në gjendje të minimizoni të gjitha gabimet që keni bërë në të shkuarën në bastin tuaj sportiv dhe do të gjendeni me më shumë infromacion në bastin e radhës një mundësi që shumë kush do e dhëshironi dhe e cila është e mundur vetëm me një veprim të thjeshtë dhe me shumë pak kohë që do i kushtoni asaj. Një ditar i cili mund të jetë në formën që ju dëshironi dhe pas cdo ngjarje sportive me përfundimin e saj do të shënoni informacionin e nevojshëm.

Është si të shkruanit me laps dhe të kishit mundësinë të fshinit gabimet që ju keni bërë, tashmë kur zotëroni informacion do të keni mundësi të ndreqëni cdo gabim dhe do të keni mundësi që të vazhdoni rrugëtimin tuaj më të fortë dhe më të sigurt sepse ju tashmë dini dhe keni më shumë informacion për vazhdimësinë që do të ketë basti tuaj. Ndërtoni një mënyrë të zgjuar dhe do të keni mundësi që të fitoni më thjeshtë dhe të jeni më shumë të suksesshëm.


Lajmet përkatëse