Menu

Strategjia e basteve në tenis

Bastet kundër favoritve në WTA
Strategjia e basteve në tenis 19-04-2021

Bastet kundër favoritve në WTA

Bastvënësit kur vjen puna në tenisin e femrave ndahen në dy kampe. Disa prej tyre nuk i përfshijnë në biletën e tyre të bastit duke mos arritur të bëjnë parashikimin e duhur për ndeshjen, ndërsa të tjerë janë më të vendosur përsa i përket lojës së tenisit kur luhet nga femrat. Përmbysjet më të mëdha […]

lexo më shumë
Bastet në tenis - 5 gabimet më të zakonshme
Strategjia e basteve në tenis 19-04-2021

Bastet në tenis – 5 gabimet më të zakonshme

Tenisi është një sport tepër i bukur dhe nuk është rastësi që ai të ketë një popullaritet kaq të madh. Kjo është vrejtur dhe nga kompanitë e basteve, kështu që ato kanë krijuar për ju më shumë mundësi bast dhe mund të vendosni bast për cdo turnament që zhvillohet. Në mënyrë që të fitoni bastin […]

lexo më shumë
10 Këshilla për bastet në tenis
Strategjia e basteve në tenis 19-04-2021

10 Këshilla për bastet në tenis

Bastet e drejtpërdrejta jo vetëm në tenis por në të gjitha sportet të falin më shumë adrenalinë dhe emocion dhe gjithashtu dhurojnë shumë të ardhura për ju. Në këtë artikull ju do të gjeni disa këshilla që mund t’i shfrytëzoni për bastet tuaja live. Është e përqëndruar në statistika dhe do të ndihmojë lojën tuaj […]

lexo më shumë
Forma aktuale dhe sipërfaqja e fushës
Strategjia e basteve në tenis 18-04-2021

Forma aktuale dhe sipërfaqja e fushës

Në këtë artikull do të gjeni informacion të nevojshëm, për bastet  tenisit. Avantazhi i sportit të tenisit është se ju duhet të bëni analizë vetëm për dy pjesmarësit në lojë duke mos analizyar një skuadër të plotë. Faktorët të cilët ju duhet të mbështeteni në lojën tuaj janë forma aktuale e lojtarit dhe sipërfaqja e […]

lexo më shumë
A ja vlen të vendosni bast në tenis me koeficient 1,5 ?
Strategjia e basteve në tenis 18-04-2021

A ja vlen të vendosni bast në tenis me koeficient 1,5 ?

Duke qënë se ne jemi njohur me tenisin në bastet sportive, është e rëndësishme të dimë dhe sa të privilegjuar jemi në qoftë se kemi një ndeshje tenisi me koeficient 1,5. Sporti i tenisit ka koeficientë kryesisht shumë më të lartë dhe bastvënësit shpesh nuk i kushtojnë rëndësi koeficientit 1,5. Dhe në artikullin paraardhës ne […]

lexo më shumë
Bast për të huajt në tenis
Strategjia e basteve në tenis 18-04-2021

Bast për të huajt në tenis

Tenisi është një ndër sportet më të preferuar për bastvënësit. Ndryshe nga sportet ekipore dhe pse ka vetëm dy protagonistë, ka një sërë gaktorësh të cilët ndikojnë në lojë. Përvec kësaj, në mundësitë që ofrojnë kompanitë e basteve ju do të njiheni dhe do të shihni shumë mundësi. Në këtë artikull do t’i përkushtojmë një […]

lexo më shumë