Menu

Strategjitë kryesore të basteve

Një udhëzues për sistemin e basteve 1 - 3 - 2 - 6
Strategjitë kryesore të basteve 05-04-2021

Një udhëzues për sistemin e basteve 1 – 3 – 2 – 6

Një udhëzues për sistemin e basteve 1 – 3 – 2 – 6 A keni dëgjuar ju për sistemine basteve 1 – 3 – 2 – 6 ? Është një sistem bastesh për progresion pozitiv për të cilin ekspertët thonë se ndikohet nga teknika Paroli. Është një sistem i thjeshtë për të mësuar, sic do […]

lexo më shumë
Sistemi Paroli
Strategjitë kryesore të basteve 02-04-2021

Sistemi Paroli

Sistemi Paroli Sistemi Paroli është një sistem bastesh progresiv shumë i thjeshtë dhe një nga më të njohurit në mesin e lojtarëve që duan të përdorin sisteme të tilla. Ka dy qëllime kryesore: Për të gjeneruar fitime të vogla vazhdimisht Për të shmangur rrezikun e humbjeve të konsiderueshme Emëri i këtij sistemi rrjedh nga termi […]

lexo më shumë
Sistemi i basteve Fibonacci
Strategjitë kryesore të basteve 02-04-2021

Sistemi i basteve Fibonacci

Sistemi i basteve Fibonacci Sistemi Fibonacci është një sistem bastesh për progresin negativ, që do të thotë se përfshin rritjen e aksioneve tuaja pas një basti humbjeje. Teoria është që të bësh këtë do të ndihmojë të fitosh para, pasi ka të ngjarë të kesh aksione më të larta në fitimin e basteve sesa në […]

lexo më shumë
Sisitemi Martingale
Strategjitë kryesore të basteve 02-04-2021

Sisitemi Martingale

Sisitemi Martingale Sistemi Martingale është një nga sistemet më të vjetra dhe më të njohura të basteve që ekzistojnë. Është gjithashtu njq nga më të lehtat për tu mësuar, pasi nuk ka llogaritje të komplikuara të përfshira. Matematika e kërkuar është shumë themelore dhe ka vetëm disa hapa të thjeshtë për t’u ndjekur. Si një […]

lexo më shumë
Sistemi Kundër D' Alembert
Strategjitë kryesore të basteve 02-04-2021

Sistemi Kundër D’ Alembert

Sistemi Kundër D’ Alembert Nëse jeni duke kërkuar për një sistem bastesh që minimizon humbjet e mundshme dhe maksimizon fitimet e mundshme në të njëjtën kohë, Kundër D’ Alembert është një sistem që vlen të merret në konsideratë. Shumë i thjeshtë për t’u përdorur, ky sistem që vlen të merret në konsideratë. Shumë i thjeshtë […]

lexo më shumë
Sistemi D'Alembert
Strategjitë kryesore të basteve 31-03-2021

Sistemi D’Alembert

Sistemi D’Alembert Sistemi D’Alembert është një nga sistemet më të thjeshta të basteve. Për sa i përket popullaritetit të tij është ndoshta i dyti vetëm pas sistemit Martingale. Në të vërtetë ka disa karakteristika me Martingale, pasi që të dyja janë progresione negative që përfshijnë rritjen e madhësive të aksioneve pas një basti humbës dhe […]

lexo më shumë
Sisitemi Reverse Labouchere
Strategjitë kryesore të basteve 31-03-2021

Sisitemi Reverse Labouchere

Sisitemi Reverse Labouchere Sisitemi Reverse Labouchere është në thelb e kundërta e sisitemit origjinal Labouchere. Origjinali është zhvilluar nga lojtari i ruleetës Henry Labouchere, dhe është një sistemi progresiv nevegativ që përfshin rritjen e aksioneve pas humbjes dhe zvogëlimin e tyre pas një fitore. Ideja e këtij sistemi është se është e mundur të bëni […]

lexo më shumë
Sistemi Labouchere
Strategjitë kryesore të basteve 31-03-2021

Sistemi Labouchere

Sistemi Labouchere Labouchere nuk është për ju nëse jeni duke kërkuar për një sistem të thjeshtë bastesh progresive. Është një nga sistemet më të komplikuara dhe duhet të mësohet. Pavarësisht nga ndërlikimet e tij, megjithatë, ai është akoma një nga sistemet më të njohura dhe më i popullarizuari në mesin e lojtarëve. Ky sistem njihet […]

lexo më shumë
Lajthitja e lojërave të fatit
Strategjitë kryesore të basteve 31-03-2021

Lajthitja e lojërave të fatit

Lajthitja e lojërave të fatit Për ta thënë ndryshe, është supozim i pasaktë që nëse një rezultat i rastit ndodh më shpesh sesa pritej për një periudhë kohe, atëherë ka më pak të ngjarë të ndodhë në të ardhmen. Kjo thjesht nuk funksionon si funksionon rastësia. Të kuptuarit e lajthitjes së basteve, dhe problemeve që […]

lexo më shumë
Sistemi progresiv i basteve
Strategjitë kryesore të basteve 31-03-2021

Sistemi progresiv i basteve

Sistemi progresiv i basteve Sistemet progresive të basteve kanë qenë prej kohësh të njohura për bastvënësit. Kjo ndoshta për dy arsye : 1) Koncepti i basteve të tilla është me të vërtetë shumë i thjeshtë dhe ato janë të lehta për t’u përdorur. 2) Shumë bastvënës besojnë se kjo mënyrë do t’iu garantojë fitime të […]

lexo më shumë