Menu

Strategjia e basteve në futboll

A duhet të reagoni nga zëvendësimi i një sulmuesi ?
Strategjia e basteve në futboll 29-04-2021

A duhet të reagoni nga zëvendësimi i një sulmuesi ?

A duhet të reagoni nga zëvendësimi i një sulmuesi ? Nëse ju jeni një lojtar bastesh i basteve të drejtpërdrejta atëherë duhet të jeni të vetëdijshëm që dhe zëvendësimet dhe ndryshimet që bëhen gjatë lojës kanë ndikimin e tyre. Është e rëndësishme për ju si lojtarë bastesh që të reflektoni mbi zëvendësismet dhe rotacionet që […]

lexo më shumë
Bastet e drejtpërdrejta kur dështojnë favoritët
Strategjia e basteve në futboll 29-04-2021

Bastet e drejtpërdrejta kur dështojnë favoritët

Bastet e drejtpërdrejta kur dështojnë favoritët A ju pëlqen të vendsoni bast për ngjarje të cilat nuk janë të në rëndësie të vecantë dhe cilësohen si evente të vogla ? Gjithsesi, ndeshja jo gjithmonë del sipas parashikimit paraprak që ne kemi bërë, por sot nuk është një problem sepse tashmë ju mund të vendosni bast […]

lexo më shumë
Si të parashikoni një fitues të befasishëm ?
Strategjia e basteve në futboll 29-04-2021

Si të parashikoni një fitues të befasishëm ?

Si të parashikoni një fitues të befasishëm ? Pse futbolli është sporti që ka ndikimin më ta mdh dhe mbështetjen më të madhe? Është një përgjigje që gjendet thjeshtë dhe që shumë prej jush e lidhin direkt me fitimet dhe mundësinë e mirë të basteve që ofron ky sport. Njerëzit gjithashtu mbështesin dhe paparashikueshmërinë që […]

lexo më shumë
Në cilën gjysmë do të bëhën më shumë gola
Strategjia e basteve në futboll 29-04-2021

Në cilën gjysmë do të bëhën më shumë gola

Në cilën gjysmë do të bëhën më shumë gola Të gjithë bastvënësit vendosin bast dhe presin me padurim dhe ankth rezultatin e ndeshjes. Në momentin e ndeshjes ata presin dhe shohin ndeshjen me emocione të forta. Në këtë mënyrë rritet dhe trysnia dhe presioni i tyre përsa i përket lojës. Shpesh jeni lodhur nga bastet […]

lexo më shumë
Strategjitë e bastit të drejtpërdrejtë: Cfarë përfshin ?
Strategjia e basteve në futboll 29-04-2021

Strategjitë e bastit të drejtpërdrejtë: Cfarë përfshin ?

Strategjitë e bastit të drejtpërdrejtë: Cfarë përfshin ? Bastet në ndeshjet sportive janë më të popullarizuara se kurrë. Bastshkuresit zakonisht ofrojnë shumë mundësi bastesh të drejtpërdrejta gjatë gjithë kohës. Për shkak të rritmit të lojës dhe shpejtësisë së zhvillimit të saj bastet e drejtpërdrejta ju japin më shumë mundësi zgjedhjesh. Si mund të përfitojmë nga […]

lexo më shumë
Ndikimi i mbajtjes së topit në rezultat
Strategjia e basteve në futboll 26-04-2021

Ndikimi i mbajtjes së topit në rezultat

Ndikimi i mbajtjes së topit në rezultat Analiza e plotë përpara ndeshjes mund të shërbejë si një mundësi e mirë për të gjithë bastvënësit. Bastvënësit mendojnë dhe besojnë se zotërimi i lartë dhe mbajtja e topit i jep një mundësi fitoreje skuadrës. A mendoni se është e vërtetë ? Në këtë artikull do ta zbulojmë […]

lexo më shumë
Si të parashikojmë një barazim ?
Strategjia e basteve në futboll 26-04-2021

Si të parashikojmë një barazim ?

Si të parashikojmë një barazim ? Ndryshe nga shumë sporte të tjera, rezultati përfundimtar në futboll mund të jetë dhe barazim. Ju në futboll keni tre mundësi për të zgjedhur nëse skudra mund të fitojë ndeshjen ta humbasë atë apo dhe të dalë barazim. Një rezultat i tillë mund të trondis bastin tuaj sepse nëse […]

lexo më shumë
Sistemi i basteve: Kur ndeshja zhvillohet jashtë
Strategjia e basteve në futboll 26-04-2021

Sistemi i basteve: Kur ndeshja zhvillohet jashtë

Sistemi i basteve: Kur ndeshja zhvillohet jashtë Kur bëjmë analizën e ndeshjes dhe zgjedhim që të vendosim bast shohim të gjitha ato faktorë të cilat ne i vlerësojmë së tepërmi dhe që mendojmë se janë të duhurit për të bërë një analizë të plotë. Procesi i analizimit është personal ecili sheh ato faktorë të cilët […]

lexo më shumë
Avantazhi i fushës në shtëpi
Strategjia e basteve në futboll 26-04-2021

Avantazhi i fushës në shtëpi

Avantazhi i fushës në shtëpi Nuk është tashmë një informacion i panjohur ose sekret se performanca e lojtarëve në shtëpi është ndryshe dhe ngrohtësia dhe mbështetja që marrin prej tifozëve është faktori që basti tuaj duhet të jetë në favor. Duke e ditur tashmë këtë sekret është mirë që bileta jonë e bastit ta ketë […]

lexo më shumë
Bastet me karton të verdhë
Strategjia e basteve në futboll 10-04-2021

Bastet me karton të verdhë

Bastet me karton të verdhë Futbolli është një nga sportet më të popullarizuara në botë dhe është një ndër më të ndjekurit. Në këtë mënyrë ai ofron një mundësi shumë të larmishme bastesh për të gjithë lojtarët e basteve. Sidoqoftë, disa prej bastvënësve përqëndrohen vetëm në disa lloje bastesh, vetëm në ato klasiket duke lënë […]

lexo më shumë