Menu

Shuma e saktë e bastit

Shuma e saktë e bastit

Shuma e saktë e bastit

Pasi ju kuptuat mënyrën se si mund të menaxhoni fondin tuaj dhe si të krijoni atë është momenti që ju të përcaktoni shumë e bastit tuaj. Dhe kjo është një pikë e rëndësishme e cila do të jetë e rëndësishme që ju të përcaktoni se si do të jetë ecuria tuaj në botën e basteve sportive.

Shuma e duhur e bastit

Në bastin tuaj ju duhet të gjeni se cila është shuma e duhur për të vendosur bast është pak një term i cili mund të shaktojë konfuzion sepse nuk ka një mënyrë strikte se si të përcaktoni mënyrën më të mirë të mundshme për të përcaktuar shumën por duke pasur parasysh disa pika kyce do të keni një lehtësi në përzgjedhjen e bastit të duhur.

Në qoftë se ju vendosni bast me shuma të vogla atëherë dhe ajo cka do të prisni do të jetë jo shumë entuziaste për ju në të kundërt nëse në biletën tuaj të bastit përfshini shuma të mëdha dhe zhgënjimi që mund të merrni është shumë herë më i madh. Një balancë është ajo që duhet të ndiqni.

Bastet konstante

Shumë prej jush bien pre e emocioneve dhe e mundësisë që mendojnë se do të bëjnë para në një mënyrë të shpjtë dhe nuk kanë mundësi që të kenë një rrugëtim të gjatë. Por në qoftë se ju arrini që të krijoni një balancë do të arrini të mbani më së mirri rritmin e lojës dhe do të keni mundësi të fitoni mjaftueshëm. Është e rëndësishme që të mos ndiqni një rrugë të crregullt pra duke përfshirë në të baste nga më të shumë llojshmet si ato me shuma simbolike deri te bastet me shuma të mëdha. Celësi është që të mundoheni të mbani konstante shumën e bastit që od të luani pra në qoftë se zgjidhni të luani me 30$ bastet të jenë në këtë shumë dhe fitimet dhe humbjet do të jenë të ekulibruara rreth kësaj shume dhe ju nuk do të merrni një goditje të madhe .

Është më e thjeshtë si për ju ashtu dhe për të gjithë lojtarët e basteve që të ketë një shumë konstante e cila të shërbejë si simbolika e bastit tuaj. Kjo shumë të përcaktohet në bazë të koeficientit që do të luani dhe njëherësh duke pasur parasysh dhe fondin fillestar. Kështu do i krijoni mundësi vetes të rriteni gradualisht.

Besim për lojën

Një ndër faktorët që mund të konsiderohet abstraktë është dhe besimi që ju duhet të ndani për bastin që do të vendosni. Është e rëndësihme që mënyra e të menduarit të jetë pozitive pavarësisht se në analiza ju duhet të jeni racionalë dhe të ftohtë është e rëndësishme që ju të ndani mendimin pozitiv. Ju duhet të veproni me një mesim të plotë duke e bërë këtë gjë ju i lejoni vetes që në analiëzë të jepni më të mirën.

Duke shfaqur besim në lojën që po bëni ju mundësoni që dhe shuma që do të luani të mos jetë e dyshimtë por të jeni të bindur se do të triumfoni dhe do të fitoni shumë më shumë prej bastit. Sigurisht që basti nuk duhet të mbështetet vetëm te abstraksioni i besimit por ju duhet të ndiqni me përpikmëri analizat individuale dhe faktorët që mund të ndikojnë në lojën tuaj. Lejoni që besimi mbi ngjajren sportive të shërbejë si një ndër pikat kyce të asaj që ju doni të përfitoni. Ndani mendimin pozitiv dhe dicka e mirë do të vijë një rregull universal që nuk funksionon vetëm në botën e basteve por kudo. Bëni lojën e duhur për të qënë fitues gjithmonë.


Lajmet përkatëse