Menu

Strategjia e basteve në hipizëm

Faktorët që ndikojnë në bast
Strategjia e basteve në hipizëm 29-04-2021

Faktorët që ndikojnë në bast

Faktorët që ndikojnë në bast Nëse ju keni vendour për të përfshirë në bastin tuaj një kalë, ju keni parë ngjarjet e fundit dhe njëkohësisht shihni dhe shanset që ofrohen prej kompanisë së basteve. Gjithsesi, ndikimi tuaj duhet të jetë më shumë në njerëzorja sic e përmendëm dhe më sipër sepse e gjithë loja do […]

lexo më shumë
Si të zgjidhni kalin tuaj fitues?
Strategjia e basteve në hipizëm 29-04-2021

Si të zgjidhni kalin tuaj fitues?

Si të zgjidhni kalin tuaj fitues? Tashmë ju e mësuat se si të vendosni një bast në garat me kuaj. Me informacionin që ju tashmë zotëroni keni mundësi që të shkoni në ngjarje të ndryshme ku zhvillohen garat me kuaj dhe të bashkoheni me lojën tuaj, ose një mënyrë e mirë është që të ndiqni […]

lexo më shumë
Bastet ekzotike
Strategjia e basteve në hipizëm 29-04-2021

Bastet ekzotike

Bastet ekzotike Bastvënësit ekzotikë vendosin baste me kuaj të shumtë në një bast të vetëm. kështu që ku lejoni që të përfitoni një potencial më të lartë fitimi. Por gjithsesi këto baste janë shumë më të vështira se sa bastet e thjeshta. Mos ngurroni të bashkoheni me këto baste pasi ju të keni fituar eksperiencë […]

lexo më shumë
Llojet e basteve në garat me kuaj
Strategjia e basteve në hipizëm 29-04-2021

Llojet e basteve në garat me kuaj

Llojet e basteve në garat me kuaj Ju keni dy mundësi zgjedhjeje kur vendosni bast për garat me kuaj: bastet e drejtpërdrejta dhe bastet ekzotike janë dy mundësitë e juaja. Për një fillestar, do të ishte më mirë që ai të bashkoheshe në lojën e basteve të drejtpërdrejta. Ata janë të thjeshtë dhe tepër të […]

lexo më shumë