Menu

Strategjia e basteve në hokej

Si të vendosni bast për lojtarët individualë?
Strategjia e basteve në hokej 17-04-2021

Si të vendosni bast për lojtarët individualë ?

Si të vendosni bast për lojtarët individualë ? Në NHL, secila skuadër ka yjet e saj të cilët i japin shkëlqimin të gjithë ekipit. Janë ata lojtarë të cilët janë cilësuar si më të mirët në botë, dhe japim maksimumin në fushën e lojës. Ata kanë mbështetjen e miliona adhuruesve dhe ndjekin në cdo hap […]

lexo më shumë
5 gabime në renditjen e portierve
Strategjia e basteve në hokej 17-04-2021

5 gabime në renditjen e portierve

5 gabime në renditjen e portierve Portieri në hokej është lojtari i cili ka peshën më të madhe të lojës, kështu që ai bëhet qëndra e cdo analize që ne bëjmë për lojën e hokejt. Problemi në këtë rast lind kur lojtarët nuk vlerësojnë cilësitë reale të portierit dhe bihen në gracka. Në ktë artikull […]

lexo më shumë
Si të përdorni tërheqjen e portierit në bast ?
Strategjia e basteve në hokej 17-04-2021

Si të përdorni tërheqjen e portierit në bast ?

Si të përdorni tërheqjen e portierit në bast ? Hokej ka disa specifikime ndryshe nga disa prej sporteve ekipore të cilat mund t’i përdorni në bast. Njëra prej tyre është dhe tërheqja që bën portieri kur ndodhet në gjendje të pa favorshme. Nëse skuadra humbet dhe ndeshja përfundon, tranjeri kërkon opsionin e fundit taktik, ai […]

lexo më shumë