Menu

Shkolla e basteve nivel 2

Probabiliteti dhe bastet sportive
Shkolla e basteve nivel 2 25-03-2021

Probabiliteti dhe bastet sportive

Në këtë seksion ju do të keni mundësi që të krijoni një ide dhe të merrni infromacionin e nevojshëm që duhet për të nxjerrë probabilitetin e një basti sportiv. Dhe pse për shumë prej jush mund të duket paksa e ndërlikuar sepse mendoni se do të duhet një kohë dhe njohuri të thelluara matematikore për […]

lexo më shumë
Mbajtja e një ditari
Shkolla e basteve nivel 2 25-03-2021

Mbajtja e një ditari

Nëse ju doni që të kryeni një investim serioz për bastin tuaj është shumë e rëndësihme që të keni një ditar për bastet që ju do të vendosni. Ndoshta duket pak e cuditshme për ju por është një pikë e rëndësishme që të keni një rrugëtim të sigurt drejt botës së basteve. Duke mbajtur një […]

lexo më shumë
Shuma e saktë e bastit
Shkolla e basteve nivel 2 25-03-2021

Shuma e saktë e bastit

Pasi ju kuptuat mënyrën se si mund të menaxhoni fondin tuaj dhe si të krijoni atë është momënti që ju të përcaktoni shumë e bastit tuaj. Dhe kjo është një pikë e rëndësishme e cila do të jetë e rëndësishme që ju të përcaktoni se si do të jetë ecuria tuaj në botën e basteve […]

lexo më shumë
Sa duhet të jetë fondi për bastet ?
Shkolla e basteve nivel 2 25-03-2021

Sa duhet të jetë fondi për bastet ?

Fondi është tepër personal nuk mund të dalë askush në një shumë përfundimtare që është e nevojshme për të vënë bast. Ju e përcaktoni vetë sa do të jetë ai, por dhe një mesatare e artë është duke marrë parasysh të gjitha ngjarjet sportive që ju mund të luani gjatë një jave ose gjatë periudhës […]

lexo më shumë
Fondi fillestar dhe hyrja në bast
Shkolla e basteve nivel 2 25-03-2021

Fondi fillestar dhe hyrja në bast

Në regjistrimin fillestar të cdo lojtari duhet të egzistojë një koncept mbi fondin fillestar. Është shumë e rëndësishme për të gjithë lojtarët që të kenë një ide të artë dhe një shumë të mirë menduar të asaj që ata do të hynë në lojë. Është e rëndësishme gjithashtu që kjo shumë të përcaktohet që prej […]

lexo më shumë
Shkolla e basteve niveli 2
Shkolla e basteve nivel 2 09-03-2021

Shkolla e basteve niveli 2

Pas një informimi të shkurtër dhe mundësia për të krijuar një ide bazë, mbi funksionimin e basteve dhe tërësinë e tyre tashmë është momenti që ju të avanconi më shumë në dijet tuaja dhe atë cka do të ofrohet për ju. Ky nivel shkon përtej mësimeve bazike duke mundësuar që ju të krijoni disa ide […]

lexo më shumë