Betwinner

Një mundësi e mirë për të gjithë ju që ende nuk e keni gjetur kompnaninë tuaj të basteve është Betwinner. Kompania lider në fushën e basteve online dhe në lojërat e fatit tashmë është një mundësi dhe për ju. Me një eksperiencë disa vjecare në tregun e lojërave të fatit dhe basteve sportive tashmë ajo mundësohet dhe online. Mundësi e mirë për të gjithë ju është që të bashkoheni me gjigandin e lojrave të fatit dhe me një ndër kompanitë më të mëdha në botë përsa i përket basteve.

Licensa e Betwinner

Duke e njohur dhe legjislacionin  brendshëm të disa shteteve të cilat nuk e mundësojnë licensimin dhe operimin e pikave të basteve fizike dhe online. Betwinner ka gjetur një zgjidhje më efikase duke marrë një licensë “në det të hapur”. Në këtë mënyrë ajo ka mundësi që të ofrojë të gjithë shërbimin e saj online, pavarësisht legjislacionit të brendshëm që kanë shtetet e ndryshme. Në këtë mënyrë ju si lojtarë do të keni aksesin e plotë dhe nuk do të hasni në pengesa në navigimin tuaj.

100 EUR bonus
 • Web miqësor edhe tëpër i thjeshtë në përdorim
 • Një linjë me mbi 40 sporte
 • Bonus i madh për mirëseardhjen
100 EUR bonus
 • Dizajn modern i faqes në internet me shumë karakteristika.
 • Më shumë se 1000 ngjarje sportive në ditë.
 • Përzgjedhje e larmishme e veprimeve.
100 EUR bonus
 • Web-faqe tepër funksionale
 • Suporti ofrohet në disa gjuhë
 • Depozitimi një proces me tepër mundësi zgjedhjeje
100 EUR bonus
 • Faqe funksionale interneti dhe aplikacion celular.
 • Një larmi prej më shumë se 40 sportesh.
 • Bonus i lartë regjistrimi.

Mundësitë e Betwinner

Duke marrë parasysh të gjithë vitet që ka në tregun e lojrave të fatit dhe basteve online, duhet të jemi të vetëdijshëm se ajo që ofrohet prej saj është me të vërtetë mahnitëse.

Baste sportive të cilat përfshijnë sporte nga më të ndryshmit dhe jo vetëm ato sporte të cilat kanë tashmë një popullaritet të madh në publik por dhe shumë prej tyre të cilat nuk kanë të njejtin impakt. Bastet sportive ofrohen me disa mundësi nga ato më klasiket si 1, X apo 2 por dhe me kombinibe dhe me handikap. Mundësi që shumë prej bastvënësve kanë kohë që kërkojnë dhe që do ju japin shansin që të krijoni një biletë fituese. Gjithcka që keni kërkuar tashmë është e mundur nëpërmjet kompanisë së basteve Betwinner. Koeficientët gjithashtu janë një ndër faktorët kycë,se pse e zgjedhin shumë prej bastvënësve dhe mundësitë që keni për një ndeshje të vetme janë të shumta. Ju do të keni mundësi të zgjidhni më shumë se 100 mundësi bastesh për një ngjarje të vetme, por kjo është variabël në varësi të ngjajres që ju zgjidhni.

Kazino është një nga ato mundësi e krijuar enkas për ju dhe për të krijuar shanse më shumë dhe më shumë lojëra për ju. Nëpërmjet këtij seksioni ju do të keni mundësi të zgjidhni mes dhjetra lojërave dhe mundësive për t’u argëtuar dhe fituar. Seksion i cili në tërësinë e tij ka lojëra për të gjitha shijet, ju zgjidhni sipas kategorisë që pëlqeni apo dhe sipas ofertuesve të ndryshëm që ka zgjdhur Betwinner të ofrojë për ju. Duke qënë se ka një mori lojërash dhe strukturimi i tyre është i tillë ku ju do të keni mundësi të zgjidhni ato të cilat janë në favorin tuaj dhe që përshtaten më shumë me ju.

Avantazhet dhe disavantazhet
 • Shërbim i klientit tepër i shpejtë dhe i skatë
 • Aplikacion tepër i strukturuar
 • Shanse të shumta në bastet sportive
 • Mbulimi i eventit live
 • Zgjatja e procedurës të tërheqjes
 • Ngarkesa në web faqe

Bingo është gjithashtu një seksion për të gjithë dashamirësit e bingos. Të gjithë do të kenë mundësinë të gjejnë lojën e tyre të preferuar dhe do të njihen më mirë me funksionimin e saj. Kjo mundësi e krijuar gjithashtu krijon më shumë kohë për ju, sepse koha që nis loja dhe që ju duhet të prisni është reduktuar ndjeshëm.

Virtual sport është gjithashtu një mundësi e mirë për të gjithë ju. Ajo ofron për ju mundësi të ndryshme bastesh, dhe ju do të keni mundësi të zgjidhni mes disa mënyrave të ofruara  ku dhe shanset dhe koeficientët e ofruar janë vërtet të mirë.

Depozitimi në Betwinner

Kur bëhet fjalë për bastet online dhe lojërat e fatit online pyetja e parë që lind është, po me pagesat si funksionon? Tashmë kjo nuk është një problem dhe aspak shqetësim për të gjithë ju që zgjidhni Betwinner si kompaninë tuaj të basteve online sepse, ajo disponon shumë mundësi zgjedhjesh se si ju mund të kryeni depozitimin. Në kohët e sotme teknologjia t’i ofron këto mundësi dhe ju keni shansin e madh që të bëni përzgjedhjen tuaj mes dhjetra mundësive që ofrohen për të kryer depozitimin.

Shërbimi i klientit

Duke qënë se tashmë i gjithë procesi suportohet nga vetë ju, është shumë e rëndësishme që dhe shërbimi i ofruar të jetë cilësor dhe i shpejtë mbi të gjitha. Betwinner në krijimin e saj ka menduar për këtë pikë dhe tashmë ajo gëzon një prej shërbimeve më të mira në tregun e basteve online. Ju keni mundësi që të kontaktoni me shërbimin e klientit dhe të përfitoni prej asistencës së tyre në një kohë shumë të shkurtër ndërmjet chatit të ofruar online. Gjithashtu, ekzistojnë dhe mundësitë e kontaktit nëpërmjet email dhe numërit të telefonit, por më eficentja ngelet chati direkt. Shërbimi që ju merrni ofrohet nga asistentë të cilët kanë njohuritë e duhura dhe ju nuk duhet të prisni aspak për një përgjigje.

Aplikacioni Betwinner

Duke pasur parasysh të gjithë zhvillimin e teknologjisë, tashmë është domosdoshmëri pasja e një aplikacioni. Betwinner tashmë vjen me këtë risi duke ofruar për ju mundësinë e një aplikacioni në të dy sistemet e operimit iOS dhe Android. Ju sot keni mundësinë që në paisjet tuaja elektronike të keni këtë aplikacion dhe pa humbur kohë të shkoni në kategoria që ju pëlqeni. Keni mundësinë që duke konsumuar një numër më të vogël nga paketa tuaj e internetit të merrni shërbimin që keni kërkuar. Aplikacioni ju jep mundësinë që ju të vendsonsi bastin tuaj dhe jo vetëm ju do të keni mundësi që të bëheni pjesë e lojërave të ndryshme. Kjo risi do e bëjë të gjithë eksperiencën tuaj në Betwinner të paharueshme dhe do të dhurojë më shumë argëtim për ju.

Pyetje – rreth Betwinner

📑 Si mund të regjistrohemi ?

Duke pasur idenë se tashmë shumë shërbime ofrohen online dhe ju bëni regjistrime në shumë prej shërbimeve, atëherë dhe ky regjistrim është i njejtë. Ju keni mundësi të regjistroheni në disa mënyra të ndryshme duke përzgjedhur atë që ju e konsideroni si më të afërt me ju. Keni mundësi të regjistroheni me anë të email, numër telefoni gjithashtu dhe me një klik të vetëm nëpërmjet rjeteve sociale. Duke kryer regjistrimin ju hidhni hapin e parë drejt botës së madhe që ofron Betwinner. Duke marrë parasysh regjistrimin si proces ju do të duhet të plotësoni të gjithë hapësirat boshe me informacionin e nevojshëm dhe gjithashtu do të përcaktoni shtetin ku jeni dhe monedhën që do të përdorni për të kryer veprimet tuaja. Në fazën e regjistrimit ju përcaktoni gjithashtu dhe bonusin prej të cilit do të përfitoni për regjistrimin fillestar.

💳 Si mund të depozitojmë ?

Nuk është aspak i ndërlikuar si proces, ju keni mundësi që të zgjidhni mes dhjetra mundësive që ofrohen për ju. Mundësitë diktohen dhe prej shtetit që ju keni zgjedhur kur keni kryer regjistrimin. Ka mundësi që janë që prej atyre që ju tashmë i ndeshni shpesh në përditshmërinë tuaj, si kartat bankare apo dhe trasfertat e ndryshme që ju kryeni. Gjithashtu, kriptovaluta apo dhe portofolat elektronikë të cilat konsiderohen tashmë si mënyrat më të shpejta dhe më të sigurta të depozitimit.

💸 Si kryhet tërheqja ?

Në qoftë se ju keni kryer depozitimin atëherë, procesi i tërheqjes është i ngjashëm me të depozitimit. Mënyrat e tërheqjes që ofron Betëinner janë të shumta dhe ju do të keni mundësinë që të zgjidhni atë që ju e konsideroni si më të favorshmen. Procesi në vetvete është shumë i thjeshtë mjafton që ju të bëni përzgjedhjen tuaj dhe të informoheni më në detaje për të. Informacioni rreth shumës minimale që ju mund të tërhiqni gjithashtu dhe kohëzgjatjes që do të duhet që shuma e tërhequr të jetë pranë jush. Zakonisht koha është e përcaktuar dhe ju mjafton që të shihni detajet por mënyra më e shpejtë është portofoli elektronik. Ku ju në një kohë rekord do të keni shumën e tërhequr pranë jush.

🎁 Si mund të përfitojmë prej bonusit të mirë se ardhjes ?

Bonusi i mirë se ardhej është një bonus bujar prej 100$ që ju e përfitoni pasi kryeni regjistrimin. Në procesin e regjistrimit ju përcaktoni se nëse do të përfitoni prej bonusit apo jo dhe nëse po prej kujt bonusi do të përfitoni. Duke qënë se janë dy në dispozicion, pra për baste sportive dhe kaziono ju do të duhet të zgjidhni një prej tyre. Kujdes, ju do të duhet të ndiqni me përpikmëri të gjitha hapat dhe kushtet që kërkon bonusi sepse në të kundërt dhe shuma që ju mund të përfitoni prej tij nuk do të kreditohet në llogarinë tuaj. Përvec se bonusit fillestar ju do të keni mundësi të përfitoni dhe bonuse të tjera që mund të njiheni më shumë me secilin prej tyre në seksioni e dedikuar bonuseve. Do të mërrni informacionin e nevojshëm dhe gjithashtu do të njiheni me kushtet specifike të secilës prej tyre.


Betwinner FR Betwinner AR Betwinner RU Betwinner GR