Menu

Strategjia e basteve në bilardo

Bet
Strategjia e basteve në bilardo 30-04-2021

Si të bëni një fitim në bast bilardoje ?

Si të bëni një fitim në bast bilardoje ? Për të bërë një bast fitues kërkon dhe pak fat gjatë rrugës. Në fund të fundit ka disa ndeshje në një turne të cilat shkojnë në një kornizë përfundimtare dhe ato ndeshje mund të vendosen nga një moment i fatit ose nga një goditjenë shenjë. Disa […]

lexo më shumë
Si të vendosësh bast në bilardo ?
Strategjia e basteve në bilardo 30-04-2021

Si të vendosësh bast në bilardo ?

Si të vendosësh bast në bilardo ? Bilardo tashmë është një sport i cili po luhet masivisht në të gjithë botën ku cdo vend zhvillon një kampionat të brendshëm që më pas përfaqëson në ato gara ndërkombëtare. Tashmë është kthyer jo vetëm në një lojë masive por njëherësh dhe në një mënyrë basti të cilin […]

lexo më shumë