Menu

Shkolla e basteve nivel 3

Rritja e madhësisë së basteve
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Rritja e madhësisë së basteve

Rritja e madhësisë së basteve Hapi i rëndësishëm për ju si lojtarë bastesh është që të rrisni madhësinë e bastit tuaj dhe pasi ju keni kryer si duhet të gjithë hapat e mësimit dhe i keni zbatuar me përpikmëri ato është koha që dhe ju të rrisni madhësinë e bastit. Por cdo gjë ka kohën […]

lexo më shumë
Analiza e ditarit të një bastvënësi
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Analiza e ditarit të një bastvënësi

Analiza e ditarit të një bastvënësi Nëse ju i keni ndjekur mësimet që kemi shpjeguar deri më tani jeni në djeni të rëndësisë që ka mbajta e një ditari në bastet sportive dhe se si mund të na ndihmojë prania e tij. Është e rëndësihme për këdo që të ketë një të tillë dhe të […]

lexo më shumë
Kthimi i investimit (KII)
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Kthimi i investimit (KII)

Kthimi i investimit (KII) Kthimi i investimit është një masë financiare që krahason nivelin e fitimit me shumën fillestare të investimit. Pra kthimi i invetsimit është një masë e kthimit të investimit fillestar. Formula e kthimit të investimit do të japë një numër që shumë prej jush do të mendojnë se pse duhet një i […]

lexo më shumë
5 Hapat drejt suksesit
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

5 Hapat drejt suksesit

5 Hapat drejt suksesit Është pak e vështirë që të mund të përmbledhësh informacione nga psikologjia sepse janë të shumta dhe mund të bësh më shumë se dy artikuj por madje dhe libra. Në këtë mësim pasi u njohëm me psikologjnë në bastet sportive dhe ndikimin do të njihemi me 5 hapat që duhet të […]

lexo më shumë
Hyrje në psikologjinë e basteve
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Hyrje në psikologjinë e basteve

Hyrje në psikologjinë e basteve Psikologjia është baza e të gjitha studimeve të sjelljevs dhe të funksionimit  të mendjes njerëzore. Qëllimi i psikologjisë është që të kuptojë se si funksionet individuale mendore ndikojnë në sjelljen e individit në shoqëri. Stduimet trgojnë se psikika jonë ka një ndikim të vazhdueshëm në sjelljen tonë dhe formëson jetën […]

lexo më shumë
Probabiliteti i avancuar në bast
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Probabiliteti i avancuar në bast

Probabiliteti i avancuar në bast Ajo cka do të mësoni në këtë mësim është një probabilitet më i avancua në bast. Kjo nuk do të thotë që do të studioni deri në detaje probabilitetin por do të japim atë kontet i cili është i rëndësihëm dhe që do të ju shërbejë që të bëni një […]

lexo më shumë
Koeficientët përpara ndeshjes vs. Koeficientët live
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Koeficientët përpara ndeshjes vs. Koeficientët live

Koeficientët përpara ndeshjes vs. Koeficientët live Një mundësi që krijohet në botën e basteve sportive është se ju keni mundësi që përvecse mund të bëni parashikimin paraprak të ngjarjeve sportive keni shansin që të bëni parashikim dhe të vendosni bast dhe për ngjarje sportive të cilat janë në zhvillim e sipër dhe që janë duke […]

lexo më shumë
Të preferuarat
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Të preferuarat

Të preferuarat Në qoftë se ju bën një përzgjedhje dhe përqëndroheni te bastet favorite do të ndihmoni shumë që të keni një rrugëtim sa më të thjeshtë drejt suksesit ë botën e basteve sportive. Është e rëndësishme që ju të krijoni një listë me të gjithë të preferuarit tuaj në baste dhe do e shihni […]

lexo më shumë
Bastet sportive si biznes
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Bastet sportive si biznes

Bastet sportive si biznes Qëllimi tuaj kryesor është që ju të investoheni në bastet sportive sikur të ishte biznes. Ju duhet të investoni jo vetëm para por dhe kohën tuaj duke u rritur në baste dhe duke mësuar më shumë prej tyre. Në këtë mënyrë ju do të keni mundësi që të krijoni ide të […]

lexo më shumë
Bet
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Vetbësimi është celsi i suksesit

Vetbësimi është celsi i suksesit Në këtë seksion ju do të merrni një informacion më të detajuar rreth basteve dhe si duhet të veproni me to. Një infromacion i detajuar do të serviret për të gjithë ju dhe duhet që të jeni të vëmëndshëm në atë që do të lexoni sepse ka disa tema të […]

lexo më shumë