Menu

Llojet e basteve sportive

Llojet e basteve sportive

Llojet e basteve sportive

Të vendosësh baste sportive sot është shumë herë më e thjeshtë dhe ju keni mundësi të përballeni me dhjetra mundësi të cilat krijohen për ju. Tashmë në botën online ju keni mundësi të shtuara të basteve online por jo vetëm online mundësi të shumta ju do të gjeni dhe në pikat fizike të basteve. Llojet e basteve sportive janë të shumë llojshme dhe ju do të keni mundësi që të lundroni në larmishmërinë e basteve sportive të cilat ofrohen nga ngjajre të ndryshme cdo ditë për ju.

Mundësia për të zgjedhur mes llojeve të basteve sportive

Zgjedhja është një proces i vështirë duke pasur shumë mundësi zgjedhjeje dhe përzgjedhja se me cilën mundësi do të shkoni vështirësohet. Mundëistë e shumta të basteve sportive diktohen jo vetëm nga ngjajra që ju zgjidhni por dhe prej kompanisë së basteve që ju zgjidhni. Jo të gjithë ngjarjet sportive kanë të njejtin numër mundësish sepse ato janë dhe në varësi të sportit të cilin ju mbështesni. Pra në qoftë se ju zgjidhni futbollin për të vendosur bast normalisht që do të gjendeni përballë një numër mundësish më të mëdha se sporte të tjerë si tenisi apo vollejbolli. Gjithashtu ndikim të rëndësishëm në numrin e mundësive të ofruara ka dhe ofertuesi që ju zgjidhni pra në qoftë se ju zgjidhni kompani bastesh të ndryshme do të ndesheni me mundësi të ndryshme. Jo të gjitha kompanitë e basteve ofrojnë të njejta mundësi por bastetbet është përpjekur që të ofrojë për klientët e saj ato kompani bastesh të cilat gjithmonë kanë ofruar dhe vazhdojnë të ofrojnë më të mirën.

Për një ngjarje të vetme të futbollit ju do të keni mundësinë të bëni parashikimin tuaj për më shumë se 200 mundësi që ofron vetëm një ngjarje e vetme. Nga parashikimet më klasike deri te ato risi që do i gjeni vetëm në bastet online. Nga rezultatet finale ato të pjesve dhe njëherësh dhe numrin e golave në qoftë se janë më shumë se 3 dhe shumë mundësi të tjera bastesh.

Koeficientët

Një ndër faktorët kycë të cilët janë të rëndësishëm për të gjithë lojtarët e basteve janë dhe koeficientët. Koeficientët shërbejnë për përllogaritjn e shumës që ju do të fitoni dhe është një shumë ponderike e cila vlerëson mundësinë që ju zgjidhni për parashikim. Sa më i vogël të jetë koeficienti aq më shumë propabilitet ka që ju të jeni pranë fitores. Kryesisht ju do të ndesheni me koeficientë të ndryshëm nga  më të vegjlit dhe deri te ata që janë të konsiderueshëm dhe ofrohen vetëm për ato mundësi të cilat paraqesin një “rrezik” më të madh. Shuma fundore e koeficientëve është një përllogaritje algjebrike dhe ju do të merrni në favorin tuaj shumën që do të luani shumëzuar me koeficientin përkatës.Pra në qoftë se ju hyni në lojë me 50 EUR dhe koeficienti i një ngjarjeje që ju keni zgjedhur është 1.7 ju do të fitoni në përfundim të ngjajrjes 85 EUR. Në qoftë se ju zgjidhni dy ngjajrje me koeficient 1,4 dhe 1,5 totali i tyre është 2,1 dhe shuma prej 50 EUR do të shumëzohet me koeficientin përfundimtar. Bastetbet ka zgjedhur që kompanitë me të cilët ajo bashkëpunon të ofrojnë mundësi të mira fitimi dhe koeficientët janë gjithashtu superiorë në qoftë se i krahasojmë me ato cka ofrohen tjetër për lojtarët.

Ju për të bërë analizën mbështetuni te faktorët të cilët mendoni se ndikojnë dhe që janë vërtet të rëndësishëm dhe kështu nuk keni pse të bini pre e “koeficientëve të rremë” të cilët nuk janë gjë tjetër vecse një karem ku lojtarët e rrinj të bien pre e tyre. Në qoftë se ju tregoheni të matur dhe të fokusuar nuk do të hasni në probleme dhe do të reduktoni humbjet tuaja ndjeshëm.


Lajmet përkatëse