Menu

Strategjia e basteve sportive

Bet
Strategjia e basteve në bilardo 30-04-2021

Si të bëni një fitim në bast bilardoje ?

Si të bëni një fitim në bast bilardoje ? Për të bërë një bast fitues kërkon dhe pak fat gjatë rrugës. Në fund të fundit ka disa ndeshje në një turne të cilat shkojnë në një kornizë përfundimtare dhe ato ndeshje mund të vendosen nga një moment i fatit ose nga një goditjenë shenjë. Disa […]

lexo më shumë
Si të vendosësh bast në bilardo ?
Strategjia e basteve në bilardo 30-04-2021

Si të vendosësh bast në bilardo ?

Si të vendosësh bast në bilardo ? Bilardo tashmë është një sport i cili po luhet masivisht në të gjithë botën ku cdo vend zhvillon një kampionat të brendshëm që më pas përfaqëson në ato gara ndërkombëtare. Tashmë është kthyer jo vetëm në një lojë masive por njëherësh dhe në një mënyrë basti të cilin […]

lexo më shumë
A duhet të reagoni nga zëvendësimi i një sulmuesi ?
Strategjia e basteve në futboll 29-04-2021

A duhet të reagoni nga zëvendësimi i një sulmuesi ?

A duhet të reagoni nga zëvendësimi i një sulmuesi ? Nëse ju jeni një lojtar bastesh i basteve të drejtpërdrejta atëherë duhet të jeni të vetëdijshëm që dhe zëvendësimet dhe ndryshimet që bëhen gjatë lojës kanë ndikimin e tyre. Është e rëndësishme për ju si lojtarë bastesh që të reflektoni mbi zëvendësismet dhe rotacionet që […]

lexo më shumë
Bastet e drejtpërdrejta kur dështojnë favoritët
Strategjia e basteve në futboll 29-04-2021

Bastet e drejtpërdrejta kur dështojnë favoritët

Bastet e drejtpërdrejta kur dështojnë favoritët A ju pëlqen të vendsoni bast për ngjarje të cilat nuk janë të në rëndësie të vecantë dhe cilësohen si evente të vogla ? Gjithsesi, ndeshja jo gjithmonë del sipas parashikimit paraprak që ne kemi bërë, por sot nuk është një problem sepse tashmë ju mund të vendosni bast […]

lexo më shumë
Si të parashikoni një fitues të befasishëm ?
Strategjia e basteve në futboll 29-04-2021

Si të parashikoni një fitues të befasishëm ?

Si të parashikoni një fitues të befasishëm ? Pse futbolli është sporti që ka ndikimin më ta mdh dhe mbështetjen më të madhe? Është një përgjigje që gjendet thjeshtë dhe që shumë prej jush e lidhin direkt me fitimet dhe mundësinë e mirë të basteve që ofron ky sport. Njerëzit gjithashtu mbështesin dhe paparashikueshmërinë që […]

lexo më shumë
Në cilën gjysmë do të bëhën më shumë gola
Strategjia e basteve në futboll 29-04-2021

Në cilën gjysmë do të bëhën më shumë gola

Në cilën gjysmë do të bëhën më shumë gola Të gjithë bastvënësit vendosin bast dhe presin me padurim dhe ankth rezultatin e ndeshjes. Në momentin e ndeshjes ata presin dhe shohin ndeshjen me emocione të forta. Në këtë mënyrë rritet dhe trysnia dhe presioni i tyre përsa i përket lojës. Shpesh jeni lodhur nga bastet […]

lexo më shumë
Strategjitë e bastit të drejtpërdrejtë: Cfarë përfshin ?
Strategjia e basteve në futboll 29-04-2021

Strategjitë e bastit të drejtpërdrejtë: Cfarë përfshin ?

Strategjitë e bastit të drejtpërdrejtë: Cfarë përfshin ? Bastet në ndeshjet sportive janë më të popullarizuara se kurrë. Bastshkuresit zakonisht ofrojnë shumë mundësi bastesh të drejtpërdrejta gjatë gjithë kohës. Për shkak të rritmit të lojës dhe shpejtësisë së zhvillimit të saj bastet e drejtpërdrejta ju japin më shumë mundësi zgjedhjesh. Si mund të përfitojmë nga […]

lexo më shumë
Faktorët që ndikojnë në bast
Strategjia e basteve në hipizëm 29-04-2021

Faktorët që ndikojnë në bast

Faktorët që ndikojnë në bast Nëse ju keni vendour për të përfshirë në bastin tuaj një kalë, ju keni parë ngjarjet e fundit dhe njëkohësisht shihni dhe shanset që ofrohen prej kompanisë së basteve. Gjithsesi, ndikimi tuaj duhet të jetë më shumë në njerëzorja sic e përmendëm dhe më sipër sepse e gjithë loja do […]

lexo më shumë
Si të zgjidhni kalin tuaj fitues?
Strategjia e basteve në hipizëm 29-04-2021

Si të zgjidhni kalin tuaj fitues?

Si të zgjidhni kalin tuaj fitues? Tashmë ju e mësuat se si të vendosni një bast në garat me kuaj. Me informacionin që ju tashmë zotëroni keni mundësi që të shkoni në ngjarje të ndryshme ku zhvillohen garat me kuaj dhe të bashkoheni me lojën tuaj, ose një mënyrë e mirë është që të ndiqni […]

lexo më shumë
Bastet ekzotike
Strategjia e basteve në hipizëm 29-04-2021

Bastet ekzotike

Bastet ekzotike Bastvënësit ekzotikë vendosin baste me kuaj të shumtë në një bast të vetëm. kështu që ku lejoni që të përfitoni një potencial më të lartë fitimi. Por gjithsesi këto baste janë shumë më të vështira se sa bastet e thjeshta. Mos ngurroni të bashkoheni me këto baste pasi ju të keni fituar eksperiencë […]

lexo më shumë