Menu

20bet

20BET - Slots
20bet 06-03-2021

20BET – Slots

20BET – Slots Një seksion i krijuar enkas për të gjithë lojtarët të cilët kërkojnë lojrat elektronike. Sallat fizike të lojërave ofrojnë shumë mundësi zgjedhjesh për të gjithë lojtarët por tashmë dhe kompanitë të cilat operojnë online i krijojnë këto mundësi për të gjithë lojtarët që e zgjedhin atë. Ju tashmë nga komoditeti i shtëpisë […]

lexo më shumë
20BET - Jackpots
20bet 05-03-2021

20BET – Jackpots

20BET – Jackpots Të përfitosh më shumë është qëllimi i të gjithë lojtarëve kur bëhen pjesë e një kompanie bastesh dhe këtë 20bet ja u ofron. Mundësi shtesë të fitimit ju do i gjeni në seksionet  lojërave dhe njëherësh do të mundësohet që ju të keni disa shuma shtesë të përllogarituar për ju përvec se […]

lexo më shumë
20BET - Promocion
20bet 05-03-2021

20BET – Promocion

20BET – Promocion Për të bërë përzgjedhjen e kompnisë tuaj të basteve përvec se është e rëndësishme që tq ofrohet një numër i konsiderueshëm ngjarjesh ditore dhe ju të keni mundësinë që të zgjidhni mes tyre, po ashtu të keni mundësinë që të keni dhe një seksion kazino është e rëndësishme që të ketë dhe […]

lexo më shumë
20BET - Tërheqja
20bet 05-03-2021

20BET – Tërheqja

20BET – Tërheqja Pasi ju jeni regjistruar keni kryer depozitën e parë keni luajtur dhe përvecse jeni argëtuar njëkohësisht dhe keni fituar është koha që ju të tërhiqni fitimet tuaja. Procesi i tërheqjes ka të njejtën llogjikë si të depozitimit, ju zgjidhni nj nga mënyrat e propozuara nga faqja dhe shkoni me atë mënyrë që […]

lexo më shumë
20BET - Depozitimi
20bet 05-03-2021

20BET -Depozitimi

20BET -Depozitimi Për tu bërë pjesë e lojërave kazino apo dhe për të vendosur bastin tuaj ju duhet që të e të nevojshme në llogarinë tauj për tu bërë pjesë. Depozitimi është procesi që ju kryheni për të kredituar shumat e nevojshme në llogarinë tuaj. Mënyrat që ofrohen për të kryer këtë proces janë të […]

lexo më shumë
20BET - Suporti
20bet 04-03-2021

20BET – Suporti

20BET – Suporti Një ndër pikat që është e rëndësishme për të gjitha kompanitë që operojnë online me shërbimin e tyre është dhe suporti apo mbështetja që ju ofrojnë ato klientëve të tyre. Një faktor tepër i rëndësishëm për të cilësuar nëse shërbimi mund të diferencohet si i mirë apo jo i mirë. Është bërë […]

lexo më shumë
20BET - Bonusi i mirë se ardhjes
20bet 04-03-2021

20BET – Bonusi i mirë se ardhjes

20BET – Bonusi i mirë se ardhjes Të gjithë që bëheni pjesë e 20bet dhe që dëshironi të përfitoni prej bonusit do të keni mundësi të përfitoni prej bonusit të mirë se ardhjes i cili është një bonus vërtet i këndshëm dhe që ofron një mundësi të mirë për të gjithë lojtarët. Bonusi është i […]

lexo më shumë
20BET - Live kazino
20bet 04-03-2021

20BET – Live kazino

20BET – Live kazino Të gjithë lojtarët e apasionuar pas kazino tashmë kanë mundësinë që të përjetojnë emocione në komoditetin e tyre nën seksionin kazino live 22bet (https://bastetbet1.com/komente/20bet/). Një mundësi e krijuar enkas për të gjithë ata që ju ka munguar emocioni i live tashmë mund të gjejnë atje lojra të ndryshme nga kategori të […]

lexo më shumë
20BET - Bastet live
20bet 04-03-2021

20BET – Bastet live

20BET – Bastet live Seksioni i basteve live është një seksion i rri i cili tashmë ofrohet për këdo lojtar i cili dëshiron që të bëjë parashikimin e tij live për ngjarjet sportive që ai vendos. Një mundësi e mirë për këdo që është i apasionuar pas sporteve të ndryshme dhe që dëshiron dhe është […]

lexo më shumë
20bet 03-03-2021

20BET- Bastet sportive

20BET- Bastet sportive Qëllimi kryesor i ofrimit të shërbimit online të kompanisë 20bet ka qënë që të krijojë një kompani bastesh online që të diferencohet prej të tjerave në cilësinë që ajo ofron. Duke krijuar një prej kompanive lider ajo u bë një ndër më të preferuarat e të gjithë lojtarëve të basteve dhe jo […]

lexo më shumë