Menu

Shkolla e basteve

Rritja e madhësisë së basteve
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Rritja e madhësisë së basteve

Hapi i rëndësishëm për ju si lojtarë bastesh është që të rrisni madhësinë e bastit tuaj dhe pasi ju keni kryer si duhet të gjithë hapat e mësimit dhe i keni zbatuar me përpikmëri ato është koha që dhe ju të rrisni madhësinë e bastit. Por cdo gjë ka kohën e vet dhe ky hap […]

lexo më shumë
Analiza e ditarit të një bastvënësi
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Analiza e ditarit të një bastvënësi

Nëse ju i keni ndjekur mësimet që kemi shpjeguar deri më tani jeni në djeni të rëndësisë që ka mbajta e një ditari në bastet sportive dhe se si mund të na ndihmojë prania e tij. Është e rëndësihme për këdo që të ketë një të tillë dhe të mësojë se cfarë duhet të përfshijë […]

lexo më shumë
Kthimi i investimit (KII)
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Kthimi i investimit (KII)

Kthimi i investimit është një masë financiare që krahason nivelin e fitimit me shumën fillestare të investimit. Pra kthimi i invetsimit është një masë e kthimit të investimit fillestar. Formula e kthimit të investimit do të japë një numër që shumë prej jush do të mendojnë se pse duhet një i tillë. Por ajo që […]

lexo më shumë
5 Hapat drejt suksesit
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

5 Hapat drejt suksesit

Është pak e vështirë që të mund të përmbledhësh informacione nga psikologjia sepse janë të shumta dhe mund të bësh më shumë se dy artikuj por madje dhe libra. Në këtë mësim pasi u njohëm me psikologjnë në bastet sportive dhe ndikimin do të njihemi me 5 hapat që duhet të ndjekim për të arritur […]

lexo më shumë
Hyrje në psikologjinë e basteve
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Hyrje në psikologjinë e basteve

Psikologjia është baza e të gjitha studimeve të sjelljevs dhe të funksionimit  të mendjes njerëzore. Qëllimi i sikologjisë është që të kuptojë se si funksionet individuale mendore ndikojnë në sjelljen e individit në shoqëri. Stduimet trgojnë se psikika jonë ka një ndikim të vazhdueshëm në sjelljen tonë dhe formëson jetën tonë të përditshme. Bazat e […]

lexo më shumë
Probabiliteti i avancuar në bast
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Probabiliteti i avancuar në bast

Ajo cka do të mësoni në këtë mësim është një probabilitet më i avancua në bast. Kjo nuk do të thotë që do të studjoni deri në detaje probabilitetin por do të japim atë kontet i cili është i rëndësihëm dhe që do të ju shërbejë që të bëni një bast të sukseshëm. Nuk është […]

lexo më shumë
Koeficientët përpara ndeshjes vs. Koeficientët live
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Koeficientët përpara ndeshjes vs. Koeficientët live

Një mundësi që krijohet në botën e basteve sportive është se ju keni mundësi që përvecse mund të bëni parashikimin paraprak të ngjarjeve sportive keni shansin që të bëni parashikim dhe të vendosni bast dhe për ngjarje sportive të cilat janë në zhvillim e sipër dhe që janë duke u kryer. Është e rëndësihme që […]

lexo më shumë
Të preferuarat
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Të preferuarat

Në qoftë se ju bën një përzgjedhje dhe përqëndroheni te bastet favorite do të ndihmoni shumë që të keni një rrugëtim sa më të thjeshtë drejt suksesit ë botën e basteve sportive. Është e rëndësishme që ju të krijoni një listë me të gjithë të preferuarit tuaj në baste dhe do e shihni që rruga […]

lexo më shumë
Bastet sportive si biznes
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Bastet sportive si biznes

Qëllimi tuaj kryesor është që ju të investoheni në bastet sportive sikur të ishte biznes. Ju duhet të investoni jo vetëm para por dhe kohën tuaj duke u rritur në baste dhe duke mësuar më shumë prej tyre. Në këtë mënyrë ju do të keni mundësi që të krijoni ide të qarta rreth bastit sportiv […]

lexo më shumë
Bet
Shkolla e basteve nivel 3 28-03-2021

Vetbësimi është celsi i suksesit

Në këtë seksion ju do të merrni një informacion më të detajuar rreth basteve dhe si duhet të veproni me to. Një infromacion i detajuar do të serviret për të gjithë ju dhe duhet që të jeni të vëmëndshëm në atë që do të lexoni sepse ka disa tema të cilat do të trajtohen për […]

lexo më shumë