Menu

Të preferuarat

Të preferuarat

Të preferuarat

Në qoftë se ju bën një përzgjedhje dhe përqëndroheni te bastet favorite do të ndihmoni shumë që të keni një rrugëtim sa më të thjeshtë drejt suksesit ë botën e basteve sportive. Është e rëndësishme që ju të krijoni një listë me të gjithë të preferuarit tuaj në baste dhe do e shihni që rruga tuaj do të jetë më e thjeshtë.

I vetmi favor që mund të krijoni për veten tuaj në këtë rast është që ju të krijoni një listë bastesh të preferuara. Kështu që ju do të keni mundësinë që të bëni hapin e parë drejt suksesit dhe në këtë mënyrë do e keni më të thjeshtë që rrugëtimi tuaj të shkëlqejë.

Shumë prej bastvënësve e anashkalojnë këtë dhe shpesh ata nuk i kushtojnë rëndësinë e duhur. Ata priren drejt koeficientëve të cilët janë tepër të mëdhenj dhe që ju falin një fitim shumë më të shpejtë dhe të madh por kjo është shumë afat shkurtër dhe nuk krijon asnjë siguri për lojtarët e mirfilltë të basteve. Shpesh kjo nuk haset vetëm në fillestarët e basteve por dhe te ata bastvënës të cilët besojnë në një mënyrë të shpejtë të të fituari dhe dorëhiqen prej tyre në mënyrë të shpejtë sepse në këtë mënyrë ju nuk bëni gjë tjetër vecse rezikoni llogarinë tuaj dhe riskoni shumë më shumë se mund të keni mundësi. Në këtë mënyrë ju njëherësh shkatroni dhe vetbesimin tuaj dhe ndërtoni një shembull të keq jo vetëm në botën e basteve sportive por dhe në tërësi. Cdo gjë ka lidhje më atë që ju bëni prandaj përpiquni që në cdo gjë të jepni maksimumin tuaj dhe do të merrni më të mirën.

Shanset e larta për sukses

Kur jeni duke kërkuar për një ngjajrje sportive për ta përfshirë në biletën tuaj të bastit ju normalisht që jen në kërkim të një ngjajrje që ka një probabilitet më të madh për të fituar dhe njëherësh që ka një koeficient i cili do të nikojë pozitivisht në biletën tuaj.

Procesi i kërkimit mbështetet në ato pika dhe faktorë që ne kemi dikutuar më përpara dhe që besoj se janë tepër të rëndësihme për të pasur një bast sa më të suksesshëm. Është e rëndësishme të njohim që ngjarjet që kanë një koeficient më të madh kanë një probabilitet më të vogël që të rezultojnë të sakta por kjo nuk është e thënë nëse  analiza tuaj ju con drejt atij basti atëherë është e rëndësishme që ju ta respektoni atë dhe të mbështesini me 100% idenë tuaj. Por si e theksuam besimi në të duhet të mbështetet në ata faktorë të analizës që ju keni bërë dhe të jetë një besim real i shtyrë nga strategjia që ju ndiqni për të bërë analizën e ngjarjeve që përfshini në bastin tuaj.

Shpesh shihni që koeficientët ndikohën jo vetëm nga faktorët e lojës por dhe nga opinioni publik pra se si parashikohet një ngjarje nga shumica apo dhe se cfarë presin prej saj shumica e sportdashësve. Është një faktor i rëndësishëm dhe ky që duhet analizuar me shumë kujdes dhe që duhet bërë pjesë e strategjisë tuaj të analizimit.

Mundësitë e pafundme

Të jesh një bastvënës profesionist është shumë mirë për një arsye. Ju i krijoni vetes një liri dhe krijoni më shumë kohë për të zhvilluar aktivitetet tuaja të preferuara. Në këtë mënyrë ju reduktoni kohën që ju shpenzoni për të siguruar të ardhurat dhe në këtë mënyrë ju krijoni një burim tjetër pasiv të ardhurash i cili do të nikojë ndjeshëm në ekonominë tuaj. Është e rëndësishme që ju në qoftë se e zhvilloni si një biznes part time të arrini të akordoheni mirë me kohën sepse eventet janë të shumta dhe njëherësh kanë një kohë të përcaktuar e cila duhet të respektohet për tu bërë pjesë me bastin tuaj.

Gjithcka që do të ju duhet është që të qëndroni para monitorit tuaj dhe të njiheni me ato të dhëna dhe faktorë të cilat do të ndikojnë në bastin tuaj. Njëherësh është e rëndësihme që ju të shpenzoni në një mënyrë të duhur dhe vakancat që mund të krijohen nga zhvillimi i një eventi sportiv në një tjetër. Pra zgjedhja tuaj për eventet është gjithashtu e rëndësihme sepse ka evente që zhvillohen në përiudha të caktuara kohore.

Bastin sportiv e keni quajtur si një biznes dhe investim dhe nuk duhet ngatëruar me kazino apo dhe slots sepse në këtë rast ju e përcaktoni vetë ngjarjen që do të bëheni pjesë dhe nuk e keni të përcaktuar dhe gjithashtu keni mundësi të zgjidhni atë që ju e vlerësoni së tepërmi. Njëkohësisht ndikojnë dhe ato faktorë të cilët i kemi përmendur që në bixhos nuk egzistojnë dhe e bëjnë lojën tuaj thjesht fat.

Përfundime

Bastet sportive janë një ndër mënyrat më të sigurta dhe më të mira të bixhozit, sto mbështeten në njohuritë që ju zotëroni dhe aspak në mënyrën se si është programuar kompjuteri në rastin e slots. Bastshkruesit ofrojnë gjithmonë koeficientë të ndryshëm por kjo aspak nuk ka për të shërbyer si një mënyrë bllokimi për ju sepse ato nuk janë shumë të lëkundur dhe vendosen në bazë të lojës që ju do të zgjidhni gjithashtu dhe lëkundshmëria ju jep mundësi që ju të arrini të krijoni një ide më të qartë se me cilin bastshkrues do të vendosni bast sepse jo të gjithë ofrojnë të njejtat koeficiente për ju.

Përca i përket mënyrës së bastit ajo është në zgjedhjen tuaj dhe ju zgjidhni atë mënyrë që është më shumë interesante për ju dhe që premton më shumë fitime. Ju mjafton që të ndiqni me përpikmëri hapat e suksesit në bast dhe do të shihni që dhe vazhdueshmëria e lojës tuaj do të jetë më e sigurt dhe fitimet gjithashtu do tq jenë tepër të kënaqshme. Thjesht tregohuni të saktë me hapat dhe qëndroini besnik rrugëtimit për të arritur sukses në bastin sportiv.

Nëse ju i qaseni bastit sportiv në mënyrën e duhur ju do të bëheni pjesë e fitimeve marramendëse që ka fusha e futbollit por dhe e sporteve të tjera por gjithashtu do të krijoni dhe një simpati për sportet dhe pse jo so të kthehen në hobi tuaj. Thjesht në fillime kërkohet që të jeni koshientë për atë cka ju pret dhe të jeni të përgatitur mirë për vazhdimësinë tuaj në bastet sportive.

Bixhozi është për një target grup që është shumë më indiferent dhe nuk i trajton si duhet të ardhurat duke mos pas respektin e duhur për to. Ndërsa në bastin sportiv ju mund të krijoni strategjinë tuaj dhe mund të jeni ju ata që do të arrini të bëni parashikime tepër të sakta gjithmonë duke u mbështetur në faktorët e lojës dhe në ato pika që ne kemi folur deri më tani. Basti sportiv është shumë më ndryshe nga bixhozi dhe ofrohet si një mundësi për të gjithë ata që kërkojnë të investohen jo vetëm duke shpërdoruar para por dhe duke shpenzuar kohë. Në këtë mënyrë ju jeni duke bërë një investim të mirfilltë dhe e gjitha që duhet të bëni është t’i përkushtoheni dhe të besoni se do të arrini dicka mes basteve sportive.


Lajmet përkatëse