Menu

TOP kompanitë e basteve

1.

Bonus 100% - 100 EUR

2.

Bonus 150€ për mirëseardhjen tuaj !

3.

Bonus 100% për mirëseardhjen tuaj - 100€

4.

Bonus 100% i depozitës së parë - 100€

5.

Bonus deri në 300 $ i depozitës së parë !

6.

Bonus 100% i depozitës së parë - 100€

7.

Përfito 100€ bonus!

8.

100% bonus i depozitës së parë deri në 100 EUR

9.

Përfito 100% Bonus në depozitën e parë 100 EUR

10.

100% bonus 100€

Melbet një ndër kompanitë e cila operon prej vitesh në tregun e basteve online do të jetë një mundësi e mirë loje për të gjithë ju. Melbet është një ndër kompanitë e cila në vitet që ka që operon në sistemin online po ofron gjithnjë e më shumë risi në lojërat e saj për të gjithë lojtarët që kanë besuar në të dhe kështu po ofron një sistem të kompletuar lojërash.