Menu

Strategjia e basteve në basketboll

Sezoni i rregullt në NBA dhe playoff-et
Strategjia e basteve në basketboll 25-04-2021

Sezoni i rregullt në NBA dhe playoff-et

Sezoni i rregullt në NBA dhe playoff-et Shpesh keni dëgjuar se ndeshjet e rregullta dhe ato të playoff janë ndryshe është mëse e vërtetë. Ju vetë keni parë se si është ndryshuar loja dhe keni vrejtur ndryshimin mes një ndeshje të rregullt dhe playoff. Në këtë artikull do të njiheni me disa ndryshime të cilat […]

lexo më shumë
4 këshilla për të fituar më shumë baste
Strategjia e basteve në basketboll 25-04-2021

4 këshilla për të fituar më shumë baste

4 këshilla për të fituar më shumë baste Sezoni i gjatë i NBA ofron shumë ngjarje për ju keni më shumë mundësi për të vendosur bastin tuaj. Gjithsesi, mundësitë e shumta që ofrohen për të gjithë bastvënësit janë shpërqëndruese për ta, shumë ndeshje dhe mundësi është e vështirë që të zgjedhësh mes tyre. Në këtë […]

lexo më shumë
Cfarë ndikimi kanë arbitrat ?
Strategjia e basteve në basketboll 25-04-2021

Cfarë ndikimi kanë arbitrat ?

Cfarë ndikimi kanë arbitrat ? Ndikimi i arbitrave në lojë është variabël në varësi të lojës që ju ndiqni. Ka sporte të cilat ndikimi i arbitrit është i vogël si psh. tenisi dhe të tjerë si basketbolli të cilët kanë një ndikim të madh. Ndikimi i arbitrit do të ndikojë drejtpërdrejt në bastin tuaj kështu […]

lexo më shumë
Bastet në NBA: Faktorët që ndikojnë në rezultat
Strategjia e basteve në basketboll 20-04-2021

Bastet në NBA: Faktorët që ndikojnë në rezultat

Bastet në NBA: Faktorët që ndikojnë në rezultat Në këtë artikull do të përqëndrohemi në bastet bë basketboll. Si ju të krijoni një mundësi më mirë për veten tuaj dhe si të krijoni një biletë të suksesshme. Do të njihni më shumë se si të vendosni baste për një ekip apo dhe për një lojtar […]

lexo më shumë
Pasiguria dhe bastet: Cfarë do të na mësojë drafti i NBA ?
Strategjia e basteve në basketboll 20-04-2021

Pasiguria dhe bastet: Cfarë do të na mësojë drafti i NBA ?

Pasiguria dhe bastet: Cfarë do të na mësojë drafti i NBA ? Drafti i NBA pasqyron mundësinë që klubet individuale u bashkangjiten prespektivave individuale të basketbollistave. Sa efektivë janë ekspertët në këtë disiplinë ? Kur dështojnë ? Cfarë mund të mësojnë bastvënësit nga parashikimi i atyre të cilët kanë informacion më shumë dhe kanë mundësinë […]

lexo më shumë
Llogaritë që duhet të ndiqni jur vini vast në NBA
Strategjia e basteve në basketboll 20-04-2021

Llogaritë që duhet të ndiqni kur vini bast në NBA

Llogaritë që duhet të ndiqni kur vini bast në NBA Tashmë rrjetet sociale kanë një peshë shumë të madhe në shoqëri. I gjithë aktiviteti jonë ditor pasqyrohet atje dhe është një pasqyrë shumë e mirë për të kuptuar se cfarë është duke ndodhur me gjithcka që na rrethon. Koha e gazetave sportive ka mbaruar, dhe […]

lexo më shumë
Bastet në NBA
Strategjia e basteve në basketboll 20-04-2021

Bastet në NBA

Bastet në NBA NBA është gara më prestigjoze dhe e ndjekur e basketbollit në planet. Kjo bën që të gjitha kompanitë e basteve të përfshijnë cdo ndeshje të mundshme në mundësi për bast. Mundësitë janë të shumta në bastet e NBA dhe ne në këtë artikull do të ndalemi se si funksionon dhe si duhet […]

lexo më shumë