Menu

Betwinner

5.

100 EUR bonus

Kompania Betwinner Shqipëri është mjaft e re në tregun e vendit. Megjithatë, ajo tashmë ka hyrë në dhjetë kompanitë më të mira. Suksesi i kompanisë Betwinner lidhet me numrin e madh të basteve sportive dhe josportive, bixhozit, shanseve të mira, bonuseve dhe metodave të shumta të pagesës.