Menu

GGBet eSports

GGBet eSports

GGBet eSports

Të luash bast sot ofrohet pak më ndryshe dhe do të keni mundësi që mes sporteve të cilat tashmë ju jeni njohur dhe keni një infromacion të përgjithshëm rreth tyre të keni mundësi që të parashikoni dhe një kategori të re loje e cila është eSports GGBet (https://bastetbet1.com/komente/ggbet/). Këtu ju do të keni mundësi që të bëni parashikimin tuaj për lojëra virtuale të cilat janë duke u zhvilluar. Mundësia që ofron kjo kategori loje është me të vërtetë një shans i mirë për këdo që dëshiron të bashkohet me lojën e tij dhe të nisë një rrugëtim mjaft interesant në këtë botë bastesh.

Kategoria do të mundësojë që ju të bashkoheni dhe të bëni parashikimin tuaj për sporte të ndryshme të kategorisë virtuale dhe të gjeni atje disa prej lojërave të cilat ju mund t’i keni hasur shpesh dhe të keni luajtur me to por jo të vendosni bast për to.

Si mund të bashkohemi me bastet në eSports ?

Sportet të cilat ofrohen për ju janë të ndryshme dhe ju keni mundësi që të përfshiheni në lojën tuaj për të pasur një eksperiencë sa më pozitive të lojës tuaj të bastit. Lojërat të cilat ofrohen janë të ndryshme dhe shumë prej jush do të kenë mundësi të bëhen pjesë e këtyre lojërave thjeshtë duke shkuar te kategoria përkatëse, lojëra si: Counter – Strike, Valorant, Dota 2, League of legends dhe Star Craft II. Disa prej këtyre lojërave ju i njihni dhe keni një njohuri të përgjithshme mbi to dhe se si funksionon e gjithë loja. Kështu që për t’u bashkuar me bastet do të jetë shumë më e thjeshtë për ju.

GGBet eSports 1

Për të vendosur bastin tuaj ju duhet që të keni një njohuri të përgjithshme për skuadrat të cilat janë në lojë. Duke qenë se është një kategori basti e cila është e përqëndruar në individë ju duhet të ndiqni paraprakisht disa lojëra të zhvilluara më përpara dhe se si ka qenë ecuria e tyre. Kështu ju do të kijoni një vizion më të qartë të lojës se si duhet të bashkoheni me bastin tuaj. Mundësitë e bastit në ky seksion janë të shumta dhe ju do të ndesheni me më shumë se 300 mundësi për të vendosur bastin tuaj. Gjithashtu, kjo është një mënyrë më e lehtë për t’u përshtatur me lojën dhe të shkoni gjithmonë me atë të duhurën dhe loja të shndrohet në një argëtim dhe të sjellë fitime për ju.

Kur ju përzgjidhni sportin dhe bëni parashikimin tuaj për lojën se si do të shkojë ajo, mjafton që të gjesh mundësinë më të mirë që i përshtatet parashikimit tuaj dhe ju mund të vendosni bastin, basti vendoset duke klikuar mbi mundësinë e përzgjedhur dhe do të shihni që në biletën tuaj elektronike. ju në biletë do të shihni dhe do të keni mundësi që të bashkoni në bastin tuaj më shumë se një prej ngjarjeve dhe lojërave të cilat ofrohen në këtë seksion, gjithashtu keni mundësi që të vendosni bastin tuaj dhe për ndeshje të cilat janë jashtë kategorisë eSports dhe të cilat mundësojnë më shumë argëtim për ju dhe fitim më të mirë. A përdorni shërbimet e një libralidhësi? Lexoni GGBet News në blogun tonë.

Loja në GGBet është me të vërtetë interesante dhe do të mundësojë që të keni më shumë larmishmëri në zgjedhje dhe gjithashtu të ofrojë disa fitime më të mira për të gjithë ju që bashkoheni me të.

Lajmet përkatëse