Menu

Melbet eSports

Melbet eSports

Melbet eSports

Një seksion I rri I shtohet Melbet, dhe në këtë ju do të keni mundësi që të vendosni bastin tuaj për një seri ngjarjesh të cilat janë virtual. Në këtë mënyrë ju do të keni mundësi që jo vetë të bëheni pjesë e tyre por dhe të njiheni më shumë me të gjitha ngjarjet që ofrohen, eventet që ofrohen dhe gjithashtu me një seri infromacioni për të gjitha skuadrat pjesëmarrëse. Në Melbet, ju do të bashkoheni me bastet në një tjetër dimension atë virtual dhe kështu ju do e keni shumë më të thjeshtë që të bashkoheni me to dhe të bëni lojën tuaj sa I përket basteve. Si fillim ju do të duhet të njiheni me të gjitha skuadrat pjesmarrëse duke qenë se është një seksion I rri dhe ju nuk e keni të gjithë infromacionin e nevojshmë për to, kështu ju si fillim njiheni me to dhe vendosni bastin tuaj për ngjarjen e përzgjedhur.

Si të bashkohemi në bastet e eSports ?

Të gjithë duan që të vendosni bastin e tyre në këtë seksion të rri basti, dhe në këtë mënyrë ju do të keni më shumë mundësi që të bashkoheni me bastin tuaj. Duke qenë se është një seksion i rri të gjithë ju do të keni shumë më shumë mundësi dhe do të zhvilloni një lojë shumë më të shpejtë për tu bashkuar me bastin. Ngjarjet virtuale zhvillohen shum më shpejt dhe një rritëm i tillë do të ofrojë një mundësi për ju që të bashkoheni në disa prej ngjarjeve dhe gjithmonë të keni ecuri pozitive. Si fillim ju do të keni mundësi që të njihni të gjitha ngjarjet që ofrohen për ju dhe kështu do të shihni se ngjarjet e shumëllojshme janë gjithmonë të shumta dhe prej kategorive të ndryshme të sporteve që ofron Melbet. Sportet e ndryshme do të jenë një ofertë e mirë për ju dhe në këtë mnëyrë do të keni mundësi që të bashkoheni me disa prej tyre dhe të bëni një lojë e cila do të ju vlerësojë. Shkrimin “Melbet Hyrja” duhet ta lexoni në faqen:

Për të vendosur bastin ju do e keni tepër të thjeshtë, mjafton që të shkoni te mundësitë dhe të zgjidhni një prej tyre që ofrohen. Dhe në këtë seksion ju do të keni mundësi që të përzgjidhni mes qindra mundësive dhe kështu do të krijoni bastin tuaj. Në biletën elektronike ju do të shihni ngjarjen e përzgjedhur dhe gjithashtu dhe shumën e mundshme që keni mundësi të përfitoni prej lojës tuaj. Starti i bastit, konsiston me vendosjen e shumës që ju do të bashkoheni dhe kështu keni mundësi që të bëheni pjesë e lojës dhe të shihni vazhdimësinë e lojës tuaj në Melbet. Të gjitha ngjarjet do të trasmetohen online dhe kështu ju do të keni liri dhe të përzgjidhni gjithmonë atë lojë që ju kërkoni dhe do të jetë liri në zgjedhjen dhe do të jetë më e thjeshtë që të bashkoheni në lojën tuaj.

Kategoria e shumëllojshme e sporteve ju jep të gjithëve mundësi që të përfitojnë nga loja e kryher dhe kështu do të kenë mundësi që të bashkohen në më shumë se një bast. Kjo, bëhet e mundur dhe prej sistemit të basteve i cili do të ju lejojë që ju të bashkoheni me të dhe të përfitoni shumë më shumë si prej lojës dhe prej jackpots të cilët janë të shumtë dhe gjithmonë vlerësues për të gjithë ju që bashkoheni me Melbet. Mundësitë janë për të gjithë ju dhe ju ftojnë që të bëheni pjesë e një loje e cila do të jetë një shans i mirë argëtimi dhe fitimi gjithashtu.

Melbet Registrimi – informacione shtesë mbi temën mund të gjenden këtu: https://bastetbet1.com/melbet-regjistrimi/.


Lajmet përkatëse