Menu

Bwin eSports

Bwin eSports

Bwin eSports

Në këtë seksion loje ju do të keni mundësi të vendosni bastin tuaj për ngjarjet të cilat zhvillohen dhe që janë një natyrë tjetër loje. Ju do të njiheni fillimisht me të gjitha lojërat që ofrohen për ju dhe do të keni mundësi të vendosni bastin tuaj për sporte si: FIFA, CS , DOTA, LG. Këto lojëra ju më parë I keni luajtur ndërsa, tashmë do të keni mundësi që të vendosni bastin tuaj për to dhe të bëni lojën tuaj në një prej lojërave që ofrohen. Janë të shumta lojërat, kështu që ju do të keni mundësi të zgjidhni një prej tyre e cila ofron një mundësi të mirë për ju dhe që të bëni një lojë fitimprurëse.

Duke u bashkuar në seksionin Bwin eSports ju do të keni mundësi që të përfitoni prej këtij shërbimi dhe që të vendosni një bast I cili do të dhurojë shumë për ju, duke nisur prej këtij shërbimi ju do të përfitoni më shumë dhe do të krijoni një lojë e cila do të jetë vërtet frytdhënëse për ju.

Si të bashkohemi në bast ?

Me qënë se është një seksion i rri ju do të keni mundësi që të bëheni pjesë e lojës duke shkuar te seksioni i basteve dhe të vendosni bastin tuaj. Për të vendosur bast ju si fillim duhet të njihni të gjitha ngjarjet që zhvillohen dhe ekipet apo dhe individët që marrin pjesë në lojë. Duke qenë se ka shumë ekipe dhe individë pjesë marrës ju do të keni mundësi që si fillim të shihni të gjithë statistikat e lojës dhe të keni mundësinë gjithashtu që të ndiqni të gjithë eventet dhe ngjarjet që zhvillohen. Ngjarjet, luhen online dhe ju do të keni mundësi që nëpërmjet live stream të ndiqni ngjarjen dhe të shihni se si luhet apo dhe të krijoni favoritët tuaj për baste dhe të krijoni strategjinë tuaj të basteve. Loja në këtë seksion do të jetë ndryshe nga bastet sportive apo dhe ato live se ju do të duhet që të njihni të gjitha ngjarjet dhe gjithashtu të njihni dhe ekipet.

Në këtë seksion basti ju do të keni mundësi të bashkoheni me lojen tuaj për më gjatë sepse e gjithë loja nuk ka një kohë të caktuar kur zhvillohet apo një kohë kur nis një event dhe mbaron, ndryshe nga bastet sportive. Bastet këtu janë më të shpejta dhe ju do të keni mundësi që të bëheni pjesë e lojës shumë më shpesh dhe kjo do të ju krijojë mundësi që të fitoni më shumë prej të gjithë lojës tuaj në tërësi. Basti i esports është i ndryshëm gjithashtu dhe prej kohës që ju do të asistoni në të, një sezon loje më i gjatë do të ofrojë mundësi më të shumta për ju.

Për të vendosur bastin ju do të veproni normalsiht, kështu ju do të duhet të klikoni te mundësia që ofrohet, dhe këtu mundësitë janë të shumta dhe ju ftojnë që të bëheni pjesë e lojës dhe të vendosni një bast triumfues. Kur zgjidhni mundësinë ju do të klikoni në të dhe në biletën tuaj elektronike shfaqet kjo ngjarje, në një biletë të vetme ju do të keni mundësi që të shtoni më shumë se një ngjarje dhe kështu do të keni mundësi të përfitoni më shumë prej të gjithë lojës. Koeficientët janë ato të cilat do të diktojnë fitimin e mundshëm që do të keni ju nga loja juaj, për të pasur një lojë gjithëpërfshirëse ju do të keni mundësi që të përfitoni dhe të bëheni pjesë e basteve me shuma simbolike, ju do të keni mundësi të vendosni bastin tuaj që prej 1 Euro, dhe kjo është një mundësi loje për të gjithë.

Bashkohuni me Bwin, për të pasur një eksperiencë pozitive loje dhe për të përfituar gjithmonë më shumë nga loja tuaj.

Bwin Suporti – merrni më shumë informacion këtu: https://bastetbet1.com/bwin-esports/.

Lajmet përkatëse