Bwin

Bwin u themelua në vitin 1997 dhe përfshihet në listën e prodhuesve të basteve më të njohur në botë. Bën pjesë në GVC Holdings, një kompani e lojërave të fatit dhe basteve sportive. Zyra është e regjistruar në Vjenë, Austri dhe ka zyra në MB, Kanada, Meksikë, Spanjë, Stokholm dhe Itali. Secili prej tyre ofron mbështetje teknike cilësore dhe shërbim të klientit me cilësi të lartë nga vende të ndryshme, duke punuar në 22 gjuhë.

Informacione të përgjithshme

Në fillim Bwin kishte 12 vetë, ata hapën një zyrë në Vjenë dhe u quajtën Betandwin. Webfaqja e parë në internet u lançua në vitin 1998, pas vitit që zyra u themelua. Në atë kohë, tregu i basteve dhe lojërave të fatit sapo po zhvillohej, kështu që punonjësit u përqendruan në këtë lloj aktiviteti. Bwin ishte një nga kompanitë e para që lejonte klientët të vendosnin drejtpërdrejt baste sportive. Kjo ka rritur kredinë e besimit tek lojëtarët në shumë vende dhe ka zgjeruar ndjeshëm bazën e klientëve.

Në vitin 2000, kompania doli publike në Bursën Austriake, duke zgjeruar gradualisht stafin e saj dhe numrin e zyrave në të gjithë botën. Në vitin 2001, Betandwin e bleu Simon Bold dhe kështu u përqëndrua në Gjibraltar. Në të njëjtin vit, zyra u bashkua me PartyGaming, duke u bërë një nga shërbimet më të mëdha të basteve dhe bixhozit në botë, dhe gjithashtu nisi shërbimin e saj për kazinotë në internet. Në vitin 2006, kompania pësoi një ndryshim të madh, pas së cilës u rishfaq në treg si Bwin. Tashmë në vitin 2007, Bwin filloi transmetimin e ndeshjeve dhe ngjarjeve të tjera në internet: një nga të parat midis kompanive të tilla. Kjo vetëm rriti qëndrimin pozitiv të drejtuesve të kompanive të tjera të ngjashme ndaj saj, pasi hyrja në treg lejonte klientët dhe autoritetet të rrisnin nivelin e besimit në bastet dhe lojërat në internet. Gjithashtu, një vendim i tillë rriti konkurrencën, e cila çoi në një përmirësim të cilësisë së shërbimeve të ofruara.

Rishikimi I faqes në internet të bwin

Webfaqja zyrtare e libralidhësit Bwin është bërë me ngjyra jo standarde për kompani të tilla dhe kjo e dallon atë në mënyrë të favorshme nga burimet e tjera. Skema e qetë e ngjyrave nuk irriton ose u bën presion syve përdoruesve. Të gjitha informacionet në lidhje me kompaninë janë të vendosura në bllokun e poshtëm, i cili ju lejon të përqendroheni në lojëra, baste sportive dhe renditje, si dhe në aplikacionet mobile Bwin. Ai rendit të gjitha rregullat e kompanisë, kushtet e përdorimit dhe informacione të tjera të rëndësishme për klientët. Versioni i plotë ka një funksionalitet të përshtatshëm që do të jetë i kuptueshëm edhe për fillestarët: çdokush mund të kuptojë se si ta vendosë.

Regjistrimi dhe hyrja

Për të kaluar procedurën e regjistrimit, duhet të futni një adresë të vlefshme email dhe të gjeni një fjalëkalim të fortë. Pas kësaj, emri, mbiemri i përdoruesit, data e lindjes dhe gjinia futen në burim. Pastaj përdoruesi i ri duhet të zgjedhë një vend, të specifikojë një numër telefoni, të pajtohet me përpunimin e të dhënave personale dhe të bëjë verifikimin për të konfirmuar se ai është një person i gjallë, jo një robot.

Pas një procedure kaq të thjeshtë, duhet të kaloni në verifikim për të konfirmuar identitetin dhe moshën tuaj. Është shumë e lehtë për të kuptuar se si të futni llogarinë tuaj personale atje: hyrja kryhet duke përdorur e-mail, emrin e përdoruesit dhe një fjalëkalim të shpikur më parë.

Avantazhet dhe disavantazhet
 • promovime dhe shpërblime të rregullta;
 • një përzgjedhje e madhe e ngjarjeve sportive;
 • ndërfaqja e përshtatshme e faqes;
 • të paturit e një aplikacioni të thjeshtë;
 • diferencë e lartë;
 • koeficientët e mirë;
 • përvojë e gjerë në treg;
 • qëndrimi i besuar i klientëve;
 • pagesa të shpejta të fitimeve.
 • mungesa e një ngarkese;
 • sasi e kufizuarsistemet e pagesave;
 • mungesë Online- biseda mbështetëse;
 • kohë e gjatë pritjeje për një përgjigje;
 • mungesa e aplikimit në GooglePlay.

Metodat e depozitimit dhe tërheqjes

Bwin nuk mbështet shumë sisteme pagese për rimbushje, pasi preferon të bashkëpunojë vetëm me më të besuarit prej tyre. Shumat maksimale të depozitave tregohen për përdoruesit që janë identifikuar në faqet e zgjedhura. Për të gjithë të tjerët, kufiri nuk do të kalojë 10 EURO me një depozitë minimale prej 20 EURO. Më shpesh, tërheqja e fondeve nga faqja zyrtare e Bwin është e mundur përmes sistemeve që janë përdorur tashmë për të rimbushur llogarinë, gjë që nuk është gjithmonë e përshtatshme për përdoruesit.

Ju nuk mund të rimbushni fondet direkt në përfaqësimet tregtare ose përmes terminaleve të veçantë. Me ndihmën e tyre, ju mund të transferoni para në një portofol elektronik ose llogari të telefonit celular dhe pastaj t’i dërgoni në llogarinë tuaj të lojërave.

Bonuse dhe promovime

Kompania  rregullisht ofron shpërblime dhe promovime si për përdoruesit e rregullt ashtu edhe për të sapoardhurit. Më e popullarizuara dhe e diskutuara ishte shpërndarja e basteve falas, subjekt i rimbushjes së llogarisë së lojës në shumën deri në 10 EURO për të njëjtën shumë.

Bonuset e kombinuara + tani janë në fuqi (një rritje e shanseve në kushte të caktuara për shumëfish ose disa ndeshje) dhe një shans të përmirësuar (një rritje e shanseve për ngjarjet më të njohura). Programi bonus është shumë i larmishëm dhe i disponueshëm për të gjithë klientët, por kohëzgjatja e tyre zakonisht është e kufizuar.

Versioni dhe aplikacioni celular

Versioni celular i Bwin ofron plotësisht funksionalitetin e faqes zyrtare në internet. Një panel i përshtatshëm dhe mungesa e informacionit të panevojshëm ju lejojnë të gjeni shpejt ngjarjen e dëshiruar dhe të vendosni shpejt një bast duke vlerësuar të gjitha shanset. Aplikacioni funksionon në platformat Android (Android Sports) dhe iOS. Mund ta shkarkoni në smartphone-in tuaj: për ta bërë këtë, thjesht duhet të shkoni në faqen e internetit ose AppStore. Versioni celular nuk është i disponueshëm në Google Play. Kur shkarkoni programin, duhet të lejoni instalimin. Aplikacioni është zyrtar, nuk do të dëmtojë pajisjen tuaj.

Versioni celular nuk ka një buton “Multimedia”, funksioni i të cilit ju lejon të shikoni disa ndeshje në të njëjtën kohë. Kjo nuk i shqetëson përdoruesit, pasi funksionaliteti mbetet i njëjti i përshtatshëm dhe i lehtë për tu kuptuar. Në faqen kryesore, ju mund të shihni renditjen dhe të gjitha ndeshjet ose ngjarjet aktuale që mund të vini bast me një klikim. Në përgjithësi, aplikacioni është i lehtë për t’u kuptuar, veçanërisht nëse tashmë keni përdorur burimin kryesor të kompanisë.

Linjat, shanset dhe llojet e basteve

Mesatarisht, rreth 30 baste bëhen në sit në ditë, kështu që zyra konsiderohet lider në tregun e basteve sportive dhe bixhozit. Nuk janë më pak se 1000 sporte, përfshirë Formula 1, kriket, ragbi, shah dhe snooker, kështu që çdo përdorues do të gjejë diçka për të dëshiruar dhe do të vërë bast në ekipin ose lojtarin e tij të preferuar. Linja e basteve paraqitet në mënyrë të kategorizuar, e cila është gjithashtu një rekord midis kompanive të tjera. Shanset konsiderohen gjithashtu më të mirat – niveli i tyre mesatar nuk bie nën 22%.

Bastshënuesi ofron lloje të ndryshme të basteve: bastet e shprehura, bastet e vetme dhe sistemet, dhe disa prej tyre mund të gjenden vetëm në Bwin.

Bastet e drejtpërdrejta

Në faqen zyrtare të drejtpërdrejtë të internetit, bastet pranohen menjëherë, pa vonesa, pa ulur ose rritur koeficientet, kështu që parashikimet janë gjithmonë të sakta dhe nuk varen nga faktorë të tjerë. Kompania është lider botëror në numrin e ngjarjeve që transmetohen në kohë reale. Burimi përmban një kalendar të ndeshjeve dhe lojërave, i cili azhurnohet vazhdimisht: kjo do t’ju lejojë të mos humbni një ngjarje me interes dhe të bëni parashikimin tuaj.

Mbështetje për klientët Bwin

Shërbimi i mbështetjes së lojëtarëve funksionon nga ora 8 e mëngjesit deri në ora 21 pasdite.. Kompania siguron komunikim në internet përmes bisedës por nuk mund të kërkoni një thirrje falas në të. Komunikimi me përfaqësuesit e mbështetjes kryhet në sit duke përdorur mesazhe standarde.

Ju mund të kontaktoni mbështetjen e Bwin me numrin e telefonit të vendoosur në dispozicion ose të shkruani në postë elektornike, i cili mbështet komunikimin me klientët . Si rregull, koha e pritjes për një përgjigje nuk i kalon 3 orë,ose ju mund të kontaktoni me shërbimin e ndihmës në seksionin që shfaqet si mundësi.

Bwin – pyetjet e bëra më shpesh

📝 Si mund të hap një llogari bastesh sportive në Bwin?

Për të kaluar procedurën e regjistrimit, duhet të futni një adresë të vlefshme email dhe të gjeni një fjalëkalim të fortë. Pas kësaj, emri, mbiemri i përdoruesit, data e lindjes dhe gjinia futen në burim. Pastaj përdoruesi i ri duhet të zgjedhë një vend, të specifikojë një numër telefoni, të pajtohet me përpunimin e të dhënave personale dhe të bëjë verifikimin për të konfirmuar se ai është një person i gjallë, jo një robot.

Pas një procedure kaq të thjeshtë, duhet të kaloni në verifikim për të konfirmuar identitetin dhe moshën tuaj. Është shumë e lehtë për të kuptuar se si të futni llogarinë tuaj personale atje: hyrja kryhet duke përdorur e-mail, emrin e përdoruesit dhe një fjalëkalim të shpikur më parë.

💰 Si mund të marr bonusin fillestar të Bwin?

Kompania  rregullisht ofron shpërblime dhe promovime si për përdoruesit e rregullt ashtu edhe për të sapoardhurit. Më e popullarizuara dhe e diskutuara ishte shpërndarja e basteve falas, subjekt i rimbushjes së llogarisë së lojës në shumën deri në 10 EURO për të njëjtën shumë.

Bonuset e kombinuara + tani janë në fuqi (një rritje e shanseve në kushte të caktuara për shumëfish ose disa ndeshje) dhe një shans të përmirësuar (një rritje e shanseve për ngjarjet më të njohura). Programi bonus është shumë i larmishëm dhe i disponueshëm për të gjithë klientët, por kohëzgjatja e tyre zakonisht është e kufizuar.

🧾 Si mund të vendos një bast në një llogari të Bwin?

Bwin ofron një proces tepër të thjeshtë për të vendosur bastin mjafton që ju të këni një llogari aktive dhe është një proces tepër i thjeshtë.Pasi ju keni bërë përzgjedhjen e ngjarjeve që dëshironi të përfshini në bastin tuaj ju duhet të klikoni mbi koeficientët përkatës të cilat përfaqësojnë mundësitë që ju dëshironi të parashikoni.Pasi ju të keni klikuar mbi to do të shihni që në të djathë të faqes në biletën elektronike janë shtuar tashmë ato mundësi të cilat ju do të vendosni bastin.Në një biletë të vetme ju mund të bëni disa parashikime dhe basteve tuaja mund ti bashkëngjiten evente të ndryshme të ndërthurur mes tyre.Për të përfunduar bastin ju duhet të shkoni te opsioni vendos bastin dhe do të shihni që bileta tuaj do të aktivizohet,prisni për rezultatet në qoftë se do të rezultoni fitues apo humbës.

💳 Si mund të depozitoj para në llogarinë time Bwin?

Bwin ofron disa mundësi që ju të kryeni depozitat tuaja mjafton të shkoni me atë mënyrë që ju keni njohuritë e nevojshme dhe mendoni se është më e favorshmja për të kryer të gjitha depozitat.Në qoftë se ju zgjidhni një nga mënyrat e depozitimit për herë të parë nuk është e thënë që të vazhdoni me të njejtën,ju mund të eksploroni me mundësitë e shumta që ofrohen për ju.Mundësi duke nisur prej kartave të bakës,llogarive bankare portofolave elektronike dhe majde së fundmi dhe kriptovalutë.Më shumë mundësi më shumë zgjedhje që ju të gjeni mënyrën e përshtatshme.

💵 Si mund të tërheq fitimet e Bwin?

Tërheqja me Bwin është një proces i cili është lehtësuar shumë dhe mundëson për ju dhjetra mundësi ku ngelet që ju të zgjidhni një prej tyre.Tërheqja në vetvete është një proces i cili kalon në disa verifikime për arsye sigurie deri sa të gjitha fitimet tuaja të mbirijnë te ju.Më Bwin ju keni mundësinë që të përfitoni prej mundësive të shumta që ofrohen dhe zgjedhja juaj do të diktojë procesin.
Komisionet e tërheqjeve janë variable ato nuk janë fikse për cdo mënyrë por cdo mënyrë tërheqje ka të përcaktuara komisionet e saj të cilat mund të jenë fikse ose të ndikohen nga shuma që ju kaloni apo dhe nga vendi që ju kryeni procesin për shkak se shumë vende ndjekin legjislacione të ndryshme të politikave fiskale.

Ju mjafton të zgjidhni mënyrat tuaja dhe të shihni të gjitha infromacionet e nevojshme për gjithcka që ofrohet për ju dhe në qoftë se hasni paqartësi ju mund të drjtoni pyetjet tuaja në asistencën teknike për të marë informacionin e nevojshëm.

💸 Sa kohë duhet për të procesuar një tërheqje në Bwin?

Procesimi dhe kohëzgjatja janë faktorë të cilat nuk varen prej Bwin.Këto dy faktorë të cilët shfaqin një interes të madh për të gjithë lojtarët përcaktohen prej mënyrës së zgjedhur.Në varësi të mënyrës që ne zgjedhim atëherë dhe kohëzgjatja e procesit do të ndryshojë.

Në qoftë se zgjedhja jonë e tërheqjes janë kartat bankare ne do të duhet të presim dy deri në 5 ditë për të gjitha verifikimet e domosdoshme që të përfundojë procesi.

E kundërta nodh me portofolat elektronikë që janë shumë më të shpejtë dhe i gjithë procesi i tërheqjes zgjat vetëm disa minuta dhe fitimet tuaja do të gjenden në portofol.

Zgjidhni mënyrën që ju mendoni se është e duhura për ju dhe njihuni me të gjitha të dhenat e saj.

🛑 Si mund ta mbyll llogarinë e basteve Bwin?

Në qoftë se ju zgjidhni të mbyllni llogarinë tuaj të basteve atëherë i gjithë procesi është i shkurtër dhe ju jep mundësinë që ju të njiheni me të gjitha kushtet dhe se si funksionon. Procesi zgjat vetëm disa sekonda,mjafton ju të jeni të loguar dhe do ju kërkohet të vendosni fjalëkalimin tuaj.Ju duhet të zgjidhni nëse do e caktivizoni përgjithmonë ose për një kohë të shkurtër.Pasi të keni bërë zgjedhjen llogaria tuaj do të mbyllet.Ju mund të bëheni përsëri pjesë e Bëin për të hapur një llogari të re.


Bwin FR Bwin Portugal Bwin RU Bwin λλαδα

Bwin_logo

Merrni bonusin tuaj prej 50 EURO!

Regjistrohu Regjistrohu