Menu

Maxbet Log in

Maxbet Log in

Maxbet Log in

Pasi ju keni krijuar llogarinë do të duhet të vazhdoni lojën tuaj në Maxbet, dhe procedura e log in është hapi që ju do të duhet të ndërmerni sa herë që kërkoni të hyni në llogarinë tuaj. Ky proces në Maxbet është mëse i zakonshëm dhe ju do të keni lehtësi në hyrje po ashtu si dhe në regjistrim. Hyrja si opsion ndodhet në krye të faqes dhe ju do të duhet të klikoni atje për të vazhduar më tej me të gjithë porcedurën.

Pasi ju klikoni do të shihni që ofrohet një tabelë për ju ku do të duhet të plotësoni të dhënat tuaja. Të dhënat që kërkohen janë ato standarte dhe ju do të duhet të plotësoni, username dhe fjalëkalimin. Username, është ai emër që ju keni zgjedhur të përdorini kur krijuat llogarinë në Maxbet (https://bastetbet1.com/komente/maxbet/), dhe fjalë kalimi ai që zgjodhët. Kujtesë, kur zgjidhni fjalëkalimin ju duhet të përzgjidhni një i cili është i njohur për ju dhe do të keni më shumë lehtësi për ta rikujtuar atë, ose dhe një mënyrë tjetër funksionale është se ju mund të krijoni një folder në kompjuterin tuaj ku të ruani të gjithë fjalëkalimet për llogaritë përkatëse.

Maxbet Log in 1

Gjithsesi, dhe nëse ju nuk arrini të kujtoni fjalëkalimin tuaj do të keni mundësi që të klikoni mbi opsionin e “Lost”, dhe të keni mundësinë e krijimit të një fjalëkalimi të rri. Në këtë mënyrë ju do të përdorni të email-in e regjistrimit dhe më pas të bëni ndryshimin e nevojshëm. Fjalëkalimi mund të ndryshohet disa herë, nuk është se do të hasni probleme. Në qoftë se hasni probleme, ju mund të kontaktoni nëpërmjet suport chat me asistentët teknikë, për të marrë një mbështetje të plotë.

Shumë prej jush përdorin paisje të cilat janë të përdorimit personal dhe askush tjetër nuk ka akses në to. Në këtë rast ju mund të klokoni në opsioni “Save me” dhe të keni mundësi që të dhënat tuaja të log in të jenë gjithmonë të rruajtura, Kështu ju do të anashkaloni procedurën e hyrjes dhe të gjithë këtë do ta bëni automatikisht thjesht duke hyrë në Maxbet. Kjo është një mënyrë e mirë por do të duhet që ju të keni një paisje e cila të përdoret vetëm prej jush, në të kundërt mund të abuzohet me të dhënat tuaja.

Pasi ju hyni në llogarinë tuaj në Maxbet, do të keni para një mundësi argëtimi të pafundme dhe, gjithashtu shansin për të përfituar më shumë nga loja tuaj. Shkarkoni Maxbet App nga faqja e internetit të libralidhësve dhe përdorni avantazhet e tij.

Lajmet përkatëse