Menu

Meridianbet regjistrimi

Meridianbet regjistrimi

Meridianbet regjistrimi

Meridianbet, është një ndër kompanitë me një eksperiencë jo shumë të gjatë në tregun e basteve online por ka shumë vite që opron në tregun e basteve fizike. Eksperienca e gjatë në treg ka bërë që Meridianbet të kuptojë se cfarë lojtarët kërkojnë vazhdimisht dhe kështu është  përkujdesur që të ofrojë më të mirën për ta dhe lojën në përgjithësi. Kur ju zgjidhni bastin live duhet të keni një llogari si fillim, dhe duhet të kryehni regjistrimin pranë kompanisë që ju keni përzgjedhur. Regjistrimi është procesi I parë që ju do të prezantoheni dhe do të keni aksesin e plotë për të vazhduar lojën tuaj më tej. Loja do të zhvillohet brenda korizave dhe do të keni mundësi që jo vetëm të argetoheni por dhe të fitoni.

Për të bërë regjistrimin ju thjesht duhet të shkoni drejt atyre hapave që ju diktohen, dhe thjeshtë duhet të tregoheni tepër të kujdeshëm me të gjithë plotësimin e tyre. Më pas vijimësia pasi ju keni hapur llogarinë është e lëhtë dhe me shumë mundësi për të gjithë ju. Mund të lexoni më shumë rreth Meridianbet bastet sportive në blogun tonë.

Si të kryhejmë regjistririmin ?

Për të bërë regjistrimin ju mjafton që të shkoni te opsioni I regjistrimit I cili ndodhet në krye të faqes. Pasi ju klikoni në të do të keni të diktuar se cfarë të dhënash do të plotësoni për të krijuar llogarinë tuaj pranë Meridianbet. Regjistrimi është zgjedhur që të kryhet me të dhëna të plota që prej fillimit dhe kështu ju nuk do të ju duhet që të bëni verifime të tjera pasi të keni hapur llogarine tuaj pranë Meridianbet, ndryshe nga mënyrat e tjera që ju jeni mësuar deri më tani.

Si fillimim, ju duhet të përcaktoni emrin, mbiemrin dhe adresën e email. Adresa e email duhet të jetë aktive dhe kështu që ju do të keni mundësi që të informoheni në kohë rekord për të rejat më të fundit, dhe për të gjitha bonuset aktive. Pasi ju plotesoni këtë kategori të dhënash duhet që të krijoni dhe fjalekalimin e regjistrimit. Fjalëkalimi duhet të jetë I memorizueshëm prej jush që kështu do e keni shumë më të thjeshtë që të hyni në llogarinë e krijuar, gjithsesi dhe në qoftë se ndodhin probleme do të keni mundësi ta merrni pas adresën tuaj.

Meridianbet regjistrimi 1

Në vijimësi të regjistrimit ju do të duhet që të plotësoni më tej të dhënat tuaja me: shtetin, qytetin, numërin e ID, datëlindjen dhe numërin e telefonit. Të gjitha këto të dhëna do e plotësojnë në total profilin tuaj dhe ju do e keni shumë më të thjeshtë që të aksesoni apo dhe të vazhdoni më tej me të gjithë procesin e lojës duke e ezauruar këtë pjesë që prej fillimit. Duke cilësuar shtetin ju do të diktoni se cfarë do të përfitoni në bazë të shtetit ku ju jetoni, si psh në mënyrën që ju do të bëni depozitimin apo dhe tërheqjet. Gjithashtu, datëlindja është e rëndësishme që të përcaktohet sepse duhet të jesh mbi 21 vjec që ju të keni një llogari në Meridianbet. Kjo duke zbatuar të gjitha legjislacionet dhe kushtet e lojës. Nëse mosha juaj nuk është ju nuk do të keni mundësi që të krijoni llogarinë dhe për këtë arsye do të jeni të përjashtuar, kjo duke zbatuar të gjitha kornizat ligjore. Verifikimi I numërit të llogarisë bëhet për të njejtën arsye dhe njëherësh për të bërë verifikimin nëse të dhënat tuaja përshtaten me të, pra duke parandaluar të gjitha keqkuptimet që mund të ndodhin gjatë regjistrimit, dhe mos të përdoren të dhënat tuaja.

Si përfundim ju do të duhet të bëni dhe disa konfirmime për të pasur mundësinë që të kryheni përfundimisht procesin e regjistrimit. Konfirmimet kanë të bëjnë me njoftimet që ju do të merrni gjatë lojës dhe në qoftë se ju do të pranoni të përfitoni prej tyre apo jo. Ka të bëjë më njoftimet e bonuseve dhe njoftimet e ngjarjeve të reja të cilat startojnë. Këto të dy janë konfitmime të cilat janë jo të detyrueshme për ju, ndërsa konfirmimi I fundit I kushteve është I rëndësishmëm që të zbatohet me përpikmëri dhe duhet që ta pranoni për të pasur mundësi të vazhdoni më tej me lojën në Meridianbet. Kryhej procedurën e regjistrimit dhe do të keni para një lojë plot supriza dhe fitime.

Ju mund të merrni detaje rreth Meridianbet Hyrja këtu: https://bastetbet1.com/meridianbet-hyrja/.

Lajmet përkatëse