Meridianbet

Meridianbet është një kompani e cila fokusin e saj e ka shumë të qartë për tu shndëruar në një ndër dhjetë kompanitë të basteve online me të mira në botë.Sërbimi i saj është perfekt dhe e gjitha ajo që i ka dedikuar basteve sportive është ajo cka vërtet bastevënësit kërkojnë .Një kompani e lisencuar në lojrat e fatit dhe basteve online ka zgjedhur të ofrojë një shërbim cilësor për të gjithë lojtarët që e besojnë dhe duke krijuar një imazh të rri se cfarë duhet ofruar.

Seksioni i basteve sportive i disponueshëm në Meridianbet

Seksioni i basteve është një seksion i cili i është dedikuar të gjithë bastvënësve dhe kërkesave që ata kanë shprehur për të patur seksionin e ënderuar të basteve.Në seksionin e basteve nuk ofrohen vetëm eventet kryesore por te gjitha eventet sportive duke krijuar kështu një mundësi më shumë për të gjithë lojtarët,duke ofruar atë cka duhet në një seksion të tillë.

Meridianbet ofron një mundësi më shumë për të gjithë lojtarët që e kanë zgjedhur si kompaninë që do të kryejnë bastet sportive dhe jo vetëm.Mundësitë e ofruara janë tepër të vecanta duke nisur nga eventet speciale që ajo zgjedh që të trasmetojë për të gjithë lojtarët e saj deri te eventet speciale që shumë pak lojtarë kanë djeni për ekzistencën e tyre.Mjafton që ju të logoheni dhe do të keni aksesin e plotë në mundësitë e shumta që ofrohen për ju.Ju do të humbini në morinë e ngjarjeve që ofrohen duke mos lënë papërmendur dhe ngjarjet e moshave të cilat janë të rëndësishme për një biletë fituese.Në qoftë se dëshironi të lundroni në mundësi fitimesh të pafundme ju duhet të zgjidhni si komaninë tuaj të basteve sportive Meridianbet,sepse realisht ofrohen mundësi të panumërta.

Mundësitë e basteve në dispozicion

Kur flitet për mundësitë është mëse e sigurt që do të gjeni më shumë së 1000 mundësi parashikimi për cdo ngjarje futbolli,dhe kjo vërtet që është suprizuese sepse ju mund të gjeni bga ato më ksasike po ashtu nga ato më specialet.Thjesht është magjike kur mendon numrin e mundësive që  ju ofrohen,gjeni veten në atë mundësi që është krijuar vetëm për ju.

Mundësitë janë të shumta duke mos ofruar për ju vetëm ato mundësi që i hasni shpesh por duke dhuruar për ju një gamë të madhe mundësish nga ato të zakonshmet deri të ato mundësi që janë ekskluzive për Meridianbet.Vetëm për një ngjarje të vetmë ju mund të gjeni më shumë se 100 mundësi,kjo në varësi të ngjarjes që ju zgjidhni të bëheni pjesë.

Për më shumë informacion mbi secilin opsion bastesh, shkoni te Qendra e Ndihmës, hapni seksionin e Pyetjeve të Bëra Shpesh në lidhje me sportet dhe shkoni te llojet e basteve.

Mundësitë janë më të larta?

Mundësitë e Meridianbet janë vërtet ato mundësi që do të krijojnë për ju më shumë të ardhura,duke bërë përzgjedjen e duhur ju automatikisht mund të shndëroheni në fitues dhe të gjeneroni shumë të ardhura.Nëse zgjidhni Meridianbet do të shihni se mundësitë vërtet janë të pa krahasueshme dhe janë me dhjetra të tilla vetëm për një ngjarje sportive të vetme.

Meridian bet nuk fokusohet vetëm te ngjarjet sportive të futbollit por ato zgjedh që të përfshijë në të të gjitha sportet e tjera duke krijuar një larmishmëri.

Por Meridianbet nuk mjaftohet vetëm e kaq ajo përvec se ofron qindra ngjarje sportive  ka zgjedhur po ashtu të ofrojë një bonus për bastet e vendosura.Pra në qoftë se bileta juaj përmban më shumë se 5 parashikime me koeficient 1.35 ose më shumë ju mënjëherë përfitoni një bonus 3% që i shtohet biletës tuaj,nuk është pak për një parashikim të saktë.

Mundësitë janë më të larta mjafton të shohësh numrin e ngjarjeve sportive dhe të krahasosh mes të tjerah mundësi që krijohen.Mos humb kohë dhe ti mund të jesh fitues, mjafton të zgjedhësh Meridianbet si kompaninë tëndë të basteve online.

Avantazhet dhe disavantazhet
 • Mundësi e shumtë zgjedhjesh mes pafundesisë që ofrohet
 • Asistencë e plotë në lundrim
 • Disa sporte virtuale
 • Bonuse dhe Promovime që të lenë pa fjalë
 • Kazino,kazino live risi që do lehtësojnë lundrimin
 • Promovime të përjavshme dhe kompeticione të shumta
 • Jo të gjitha eventet mundësohen
 • Web-i mund të ngadalësohet shpesh herë
 • Livestream nuk mundësohet për të gjitha eventet

Meridianbet BONUS

Meridianbet ka zgjedhur të ofrojë për ju një larmishmëri bonusesh,do të ndalemi në tre prej tyre:

 • Oferta e mirëseardhjes,menjëherë pasi ju të jeni regjistruar në Meridianbet do të përfitoni një shumë bonusi prej 50EURO dhe kjo shumë do të shtohet në llogarinë tuaj pasi ju të keni bërë depozitën e parë në Meridianbet.
 • Bonusi 15EURO për lojtarët e rrinj,kjo ofertë është e vlefshme vetëm për ata lojëtarë që zgjedhin Meridianbet dhe hapin llogarinë e tyre.Bonusi përfitohet pasi ata të kenë hapur llogarinë dhe të kenë bërë verifikimet përkatësë,një bonus shpërblyes për përzgjedhjen e gjigandit të basteve.
 • Bonusi i fundjavës,të gjithë e dimë se eventet kryesore dhe ngjarjet më të rëndësishmë ofrohen për publikun gjatë fundjavës.Për këtë arsye Meridianbet ka përzgjedhur t’iu ofrojë lojtarëve të saj bonusin përgjatë fundjavës,vlefshmëria e tij është e kufizuar vetën për fundjavën.Gjithcka që duhet të bëjë secili prej jush për të përfituar prej tij është thjesht të depozitoni një shumë prej 30EURO në llogarinë tuaj dhe ju do të shpërbleheni më një shumë bonus në llogarinë tuaj prej 15 EURO.

Ofertat dhe promocionet në Meridianbet janë të pafundme kjo është vetëm një lisitim i atyre të cilat lojtarët preferojnë më shumë.Bëhu dhe ti pjese e përfituesve prej ofertave dhe promocioneve.

Seksioni Bonus Ose Promotions në web shërben për tu informuar në një mënyrë më të detajuar edhe do të keni asistencën e nevojshme nqs do të ju nevoitet.Ju lirisht mund të drejtoni pyetje te konsulenca online për të marrë informacionin e nevojshëm.
KUJDES! Në qoftë se ju keni zgjedhur një prej bonuseve të mirë se ardhjes ju duhet të keni plotësuar të gjitha kushtet për të kryer tërheqjen në të kundërt do të penalizoheni dhe llogaria juaj do të zerohet.

Bastet e drejtpërdrejta të ofruar nga Meridianbet

Seksioni i IN-play do ju japë mundësinë që ju të bashkoheni me parashikimet tuaja dhe gjatë zhvillimit të ngjarjes.Meridianbet e ka menduar dhe e di më së miri se sa i rëndësishëm është basti i drejtpërdrejtë,në këtë mënyrë ajo ka zgjedhur që të ofrojë për të gjithë bastëvënësit bastet e drejtëpërdrejta.Bastet e drejtpërdrejta janë një mundësi e shtuar për të gjithë bastëvënësit sepse vetë ngjarja sportive ka shumë të papritura dhe në këtë mënyrë ajo i jep mundësi të gjithë bastëvënësve të reflektojnë për parashikimet paraprake që ata kanë bërë.Bastet ofrohen për një mori ngjarjesh sportive jo vetëm për ato klasike por dhe ngjarje të tjera,risia e Meridianbet është sepse ajo në bastet e drejtpërdrejta përfshin dhe eSports me ngjarje nga League of Legends.Bëhuni pjesë e emocioneve live dhe pse jo përfitoni shumë më shumë.

Meridianbet ofron Kazino dhe Kazino live

Nisur në 2013, Meridianbet Casino është platforma e kazinosë në internet për rrjetin Meridianbet

Sa i përket lojërave të kazinosë të ofruara, faqja mundësohet nga Microgaming – të cilët janë një nga zhvilluesit më të njohur të lojërave të kazinosë dhe softuerëve në planet sot. Ata kanë krijuar një platformë të përshtatshme për lojë të menjëhershme që përmban një numër të zhanreve të lojërave të njohura të kazinosë, përfshirë makinat e fatit, lojërat e tavolinës dhe video poker ndër të tjera.

Kazino është një seksion që shumë prej lojtarëve që në fillime të saj e pëlqyen dhe e përzgjodhën si të preferuarën e tyre.Një seksion tepër i thjeshtë i cili ofron për të gjithë të apasionuarit e lojërave të tavolinës mundësinë që të bëhen pjesë e tyre tashmë në botën virtuale.Një risi e cila përsëri dhuron të njëjtat mocione si tavolina apo ambjenti i kazinosë. Për tu bërë pjesë mjafton që ju të keni aksesin e plotë në një llogari dhe menjëherë ju do të keni mundësinë të navigoni në botën e kazinosë.Është një seksion sa i thjeshtë dhe i bukur dhe i domodoshëm njëkohësisht.Të qënit pjesë e saj ju jep mundësinë që ju të arrijni të krijoni më shumë fitime sepse jackpotët janë një tjetër nivel duke ofruar pëe ju shumë më shumë mundësi se sallat e thjeshta të lojërave.

Seksionit kazino i shtohet dhe opsioni kazino live duke dhuruar për ju një mundësi që të arrini të përfshiheni në lojën virtuale njësoi si të ishit në ambjentet e një kazinoje.Shumë risi presin për ju,bëhuni pjesë sa më parë e Meridianbet.

Virtual,është seksioni i të gjitha lojërave online që ju mund të bëhëni pjesë.Moshumbisni kohë por regjistrohuni sam më parë.

Pagesat dhe depozitat në Meridianbet

Depozitat në Meridianbet ofrohen në mjë mori mundësish është në dorën tuaj të bashkoheni me një prej mundësive të ofruara.Ka disa menyra nga ato më të shpejtat deri te ato mënyra të cilat kërkojnë kohën e tyre për tu verifikuar.Mundësitë e shumta janë krijuar dhe mbështetur që të gjithë lojtarët të zgjedhin një prej mënyrave që ata përshaten më shumë dhe kanë një akses më të lehtë.Mënyrat janë nga më klasiket deri te mënyrat e reja të depozitimit,procesi është i njjtë si të kategoria e faqeve të tjera ku ne kryejmë depozita. Mënyra si depozita bankare,karta krediti debiti ofrohen për ne gjithashtu dhe portofolat elektronikë si skrill,neteller etj.

Përsa i përket tërheqjes funksionon në të njejtën mënyrë thjesht ju përsëri do të bëni zgjedhjen tuaj se me kë mënyrë zgjidhni të bashkoheni.Procesi është i ngjashëm me depozitën mjafton te jeni te opsioni tërheqje dhe ju do të diktoheni nga imazhet se si duhet te veproni.Një proces i thjeshtë i cili nuk e vështirëson aspak lundrimin tuaj në Meridianbet.

Për cdo paqartësi ju mund të shkoni te konsulenca online për të drjtuar pyetjet dhe të merrni një asistencë të plotë.

Meridianbet në lidhje me klientët e saj

Nëse ju keni zgjedhur Meridianbet atëherë asnjëherë navigimi juaj në të nuk do të jetë i vetëm. Mjafton një paqartësi e vogël dhe ju mund ti drejtoheni asistencës teknike për të marë infromacionin e nevojshëm dhe për të qartësuar idenë e funksionimit.Suporti ofrohet gjatë gjithë kohës 24/7,me një mbështetje cilësore ju mund të lundroni më të sigurt.Shërbimi ndaj klientit ofrohet në një kohë rekord ku ju do të mbetëni të befasuar nga gadishmëria që tregohet nga ana e asistentëve për t’iu ndihmuar.Nëse ju zgjidhni suportin online mjafton të drejtoni pyetje në gjuhën që ju flisni dhe menjëherë do të merni një përgjigje për funksionimin dhe zgjidhje të problemit tuaj.Ofrohen gjithashtu dhe disa mënyra të tjera suporti duke përmendur linjën telefonike apo email-in e suportit.Të gjitha këto mundësi janë krijuar që ju të mbeteni te kënaqur me mundësitë që ofrohen për ju dhe njëkohësisht ju do të gjeni mbështejen e nevojshme.

Të gjitha mënyrat e suportit janë efektive dhe ndihmojne që ju të keni një lojë më të sigurt dhe dëshirë më të madhe për të zbuluar mundësitë e reaj ofruar nga Meridianbet.

Meridianbet dhe aplikacionet

Mundësitë që ofrohen për ju nga Meridianbet janë të shumta ju mund të lundroni përmes ëeb-faqes ose njëkohësisht të bëheni pjesë e risisë së aplikacionit.Një aplikacion dedikuar tërësisht mundësive tuaja për të pasur një navigim më të sigurt dhe me të këndshëm.Aplikacion i cili mundësohet në dy sisteme atë android dhe iOS mundëson që të gjithë lojtarët të kenë mundësi që të krijojnë llogarinë e tyre ne smartphone duke e shndëruar të gjithë procesin  bastit në një proces më të thjeshtë dhe që mund ta bëni kudo që jeni.

Gjithashtu për ju opfrohet dhe një aplikacion për PC duke lundruar në një mënyrë më të plotë dhe duke shijuar atë cka ofrohet.

Meridianbet – pyetjet e bëra më shpesh

📝 Si mund të hap një llogari bastesh sportive në Meridianbet?

Regjistrimi në Meridianbet është shumë i thjeshtë dhe lehtësisht i aksesueshëm nga cdo kush nuk është e rëndësishme që ju të keni njohuri të thella të informatikës.Ju mund të regjistroheni lehtësisht mjafton të vendosni të dhënat tuaja dhe ju mund të aksesoni në mënyrë të plotë.Një lundrimi sigurt dhe i shpejtë ju pret.JU pasi jeni regjistruar mund të vendosni të dhënat tuaja të cilat janë konfidencaile dhe do të ruhen në mënyrë diskrëte nga Meridianbet.Regjistrohuni për tu njohur me ofertat dhe promocionet që presin për ju.

💰 Si mund të marr bonusin e mirëseardhjes në Meridianbet?

Bonusi i mirë se ardhjes është një pikë e rëndësishme për këdo që akseson për herë të parë Meridianbet.Është lehtësisht i kapshëm dhe ju mund ta përdorni lehtësisht gjithashtu.Ju e përfitonni menjëherë pasi regjistroheni për herë të parë dhe lejoni opsionin që të përfitoni prej bonusit.Në qoftë se ju nuk përfitoni prej bonusit të parë të mirë se ardhjes nuk është se keni humbur gjithcka ju mund të bashkoheni në bonuset e tjera dhe mund të përfitoni prej tyre,sepse ka një larmishmëri bonusesh që ofrohen për ju.

Bonuset kanë të gjitha kushte për ketë arsye ju duhet të njiheni mirë me to dhe ti zbatoni me përpikmëri.

🧾 Si mund të vendos një bast në një llogari të Meridianbet?

Pasi ju jeni regjistruar vjen ai moment që ju mund të vendosni një bast në Meridianbet.është një proces i thjeshtë dhe që i'u jep mundësinë të gjithve të vendosin bast duke qënë se vetë procesi nuk kërkon njohuri të thelluara.Në qoftë se ju jeni duke lundruar në sports do të shihni morinë e ngjarjeve sportive që ndodhen atje dhe mjafton që të zgjidhni një prej tyre. Pasi ju keni zgjedhur ju mjafton të klikoni mbi koeficientin përkatës që përkon me mundëisnë që ju keni zgjedhur.Do të shihni që bileta juaj e bastit aktivizohet.Në një biletë të vetme ju mund të përfshini më shumë se një ngjarje të vetme duke bërë pjesë në të disa prej tyre që ju dëshironi.Më  pas hapi i fundit është që ju të vendosni shumën që doni të shtoni dhe basti është gati, me përfundimin e ngjarjes ju do të kuptoni nëse jeni fitues apo humbës.

💳 Si mund të depozitoj para në llogarinë time Meridianbet?

Mënyrat të cilat mbështet meridianbet janë të shumta ju mund të bashkoheni me nj ëndër mundësitë e shumta që ofron ajo për depozitim.Në qoftë se ju zgjidhni një mënyrë depozitimi nuk është e thënë që dhe mënyra e tërheqjes të jetë e njejtë thjesht llogjika e funksionimit është e ngjashme.Depozitat kryen në 37 mënyra të ndryshme mjafton të zgjedhësh cila të përshtatet më shumë për të vijuar me depozitim.Depozitat kryhen prej portofolave elektronike ose drejt përdrejt llogarive bankare ju mund të përdorni gjithashtu dhe kartën e debitit ose kreditit.Mjafton të jetë një mënyrë që ju përshtatet më së shumti.

Risia është monedha elektronike ku ju mund të zgjidhni atë si mënyrë depozitimi dhe njekohësisht të bëni tërheqje në të.

💸 Si mund të tërheq fitimet e Meridianbet?

Tërheqja është një proces sa i thjeshtë aq dhe i shumë pritur për të gjithë ne,sepse me të drejtë janë fitimet tona që presim të marrim.Një proces i cili me Meridianbet lehtësohet ende me shumë me morrinë e mundësive që ka ofruar Meridianbet për ne.Mjafton të shohësh numrin e lartë të mundësive të depozitave për të kuptuar që dhe tërheqjet kanë të njëjtën mundësi të lartë.Zgjidhni një nga mundësitë dhe lirisht mund të bëni tërheqjet tuaja.Një proces i cili nuk merr shumë kohë por gjithseisi kërkon kohë për verifikimet.

Procesi dhe kohëzgjatja diktohen prej mënyrave që ne zgjedhim të kryejmë tërheqjen,nëse ne zgjedhim portoflat elektronikë do të shohim që është një kohë më e shkurtër që ne mund të kryjmë tërheqjet dhe një komision fiks.E kundërta ndosh nëse në zgjedhim të tërheqim me monedhë elektronike që është shumë variable dhe luhat dhe fitimet tona.

Komisionet janë një pjesë e rëndësishme e tërheqjes, që të gjithë interesohemi për to.Ato varn prej mënyrës që gjithsecili prej nesh bën tërheqjen.Ka mënyra që kanë komisione të larta si psh llogaria bankare ka të tjera që i kanë fikse si portofolet elektronike.

Luaj sigurt zgjidh Meridianbet!


Meridianbet FR Meridianbet Portugal Meridianbet AR Meridianbet RU

Meridianbet_logo

Bonusi aktual në website-in e bastshkruesit