Menu

Prmierbet Bingo

Prmierbet Bingo

Prmierbet Bingo

Pasi ju zgjodhët Premierbet si mundësitë tuaj për tu bashkuar me bastet online ju nuk do të fokusoheni vetëm në to, mundësia për ju është shumë më e madhe edhe ju keni shansin që të bëheni pjesë e disa lojërave të ndryshme që do të ofrohen për ju. Seksionet e lojërave janë të ndryshme dhe jeni ju ata që do të zgjidhni se me cilën prej tyre do të bashkoheni dhe do të duhet të përqëndroheni më shumë në lojën tuaj. Bingo është një prej lojërave që ofoht për ju dhe ju do të keni mundësi të bëheni pjesë e saj dhe të bashkoheni duke u bërë dhe ju pjesë e fitimeve që ofrohen prej saj.

Loja është tepër e thjeshtë dhe është një risjellje e verisonit të lojës klasike që ju keni hasur më parë në pikat e ndryshme të basteve, por tashmë ajo vjen në një format i cili është më ndryshe dhe që ofrohet si një mundësi më e mirë për të gjithë ju që e keni mbështetur vazhdimisht këtë lojë.

Si të bashkohesh me lojën ?

Loja është e vendosur në një seksion i cili i dedikohet asaj dhe ju do të gjeni atje lojën e cila shpaloset direkt pasi ju klikoni. Loja është përshtatur në versionin online dhe ju do e keni shumë më të thjeshtë që të shkoni dhe të bashkoheni me parashikimin tuaj në këtë lojë. E gjitha që ju do të duhet të bëni është që të vendosni bastin tuaj përsa i përket parashikimit që do të bëni ju dhe të vendosni bastin në pritje të shortit që do të zhvillohet. Loja këtu zhvillohet me disa mundësi basti që ju mund të bashkoheni dhe të bëni parashikimin përkatës se si do të zhvillohet shorteu. Shortehu është kryesisht i shpejtë dhe ju jep mundësinë që ju të bëheni pjesë e disa prej tyre të cilët zhvillohen cdo ditë në një hark kohor i cili është i përcaktuar. Bastet që ju mund të vendosni janë të përcaktuara dhe ju do të duhet të vendosni një apo dhe disa baste në të njejtën kohë, Premierbet ju mundëson që ju të vendosni disa të tillë gjatë lojës tuaj. Disa prej basteve që ju mund të vendosni janë: numëri i parë 5, ngjyra e erët e para, asnjë ngjyrë nuk do të përsëritet, jo ngjyra në 5 goglat e para. Këto janë disa prej mundësive të bastit që ju keni por në qoftë se ju kërkoni më shumë do të keni dhe disa mundësi shtesë që mund të bashkoheni me bastin tuaj. Mundësi të tjera bastesh janë që ju të të përzgjidhni numërin e parë, numëri i parë të jetë më shumë se shuma e 24,5 apo më pak, shuma totale të jetë më shumë apo më pak, shuma e goglave të para të jetë 122,5 apo më shumë.

Zbuloni se si mund të vini bast në Premierbet Live dhe çfarë mundësish ofron bookmaker.

Prmierbet Bingo 1

Mundësitë e bastit nuk janë si ato klasike ju në Premierbet keni mundësi të zgjidhni mes dhjetrave që ofrohen për ju dhe loja do të jetë më rritmike dhe me më shumë fitime për ju në qoftë se zgjidhni të bashkoheni me të.

Për të vendosur bastin tuaj është shumë e thjeshtë ju do të duhet të klikoni te mundësitë e bastit që dëshironi dhe në biletën tuaj do të shfaqet basti tuja. Që të përfundoni bastin ju do të duhet të shtoni dhe shumën dhe loja tuaj është drejt përfundimit. Bileta elektronike është e thjeshtë dhe ju jep të gjithë mundësinë që ju të shihni të gjithë komponentët e një bilete normale.

Për të pasur një pasqyrë të lojës tuaj ju do të duhet të njiheni gjithashtu dhe me disa prej statistikave të cilat ofrohen dhe zgjedhja juaj do të jetë shumë më e plotë në lojën që do të bëni. Duke ditur se si ka shkuar loja ju do të jeni shumë më të infromaur për të gjitha rezultatet paraardhëse dhe se si janë gjendur ato. Të gjitha statistikat në lidhje me shumën me numërat dhe ngjyrat janë të pasqyruara atje. Bingo është ajo lojë e cila do të mbajë të lidhur përpara për shumë kohë të gjithë ju që zgjidhni atë.

Lexoni artikullin e ri në lidhje me Faqet Premierbet në faqe: https://bastetbet1.com/premierbet-pagesa/.

Lajmet përkatëse