Menu

Premierbet Promocion

Premierbet Promocion

Premierbet Promocion

Seksioni i promocionit do të ofrojë për të gjithë ju një mundësi loje e cila do të tërheqë pas vetes shumë prej jush. Mundësitë ekstra që ofrohen në këtë seksion do të bëjnë që ju të ndiheni specialë në lojën tuaj dhe të bëni zgjedhjen e premierbet si kompanisë tuaj të basteve dhe të lojërave elektronike. Ky seksion do të ofrojë për të gjithë ju një verison sepcial për lojën tuaj dhe kur të bashkoehni me të do të shihni se cfarë ndryshimi do të ketë loja tuaj. Në këtë ju mund të merrni të gjithë informacionin e nevojshëm përsa i përket promocionit të plotë që ofron Premierbet (https://bastetbet1.com/komente/premierbet/) dhe gjithcka që do të serviret për ju. Shërbimi në këtë seksion do të ofrojë një infromacion dhe ju do të shkoni në një prek kategorive që ofrohen për të zgjedhur se me kë do të vazhdoni lojën tuaj.

Në këtë seksion ju do të gjeni të përfshira disa kategori ku janë të përfshira Promocionet e ndryshme dhe ju do të duhet të zgjidhni mes tyre ose dhe mund të informoheni për secilën prej tyre për të bërë zgjedhjen tuaj. Më shumë informacion në lidhje me promocionin ju mund ta merrni dhe në shërbimin e klientit, duke drejtuar pyetjen tuaj.

Bonusi

Në këtë promocion ju do të keni mundësi të fitoni prej bonusit i cili është në dispozicion për ju. Ju mund të përfitoni prej bonusit i cili me të vërtetë është i kënaqshëm dhe dhuron për ju deri në 160% të vlerës tuaj. Kur dëgjoni këtë shumë ju menjëherë pyesni: po si mund të fitojmë prej tij ?   Të përfitosh prej këtij bonusi është mjaft e thjeshtë. Me anë të një grafiku janë paraqitur të gjitha mundësitë që ju keni se si mun të përfitoni përqindjen në bastin tuaj dhe është mëse e kuptueshme. Gjithcka në këtë bonus varet prej ngjarjeve që ju do të përfshini në lojën tuaj. Kështu që, në qoftë se ju përfshini vetëm 4 ngjarje do të keni mundësi të përfitoni vetëm 3% bonus. Në vazhdim sa më shumë ngjarje të përfshini në bastin tuaj do të keni mundësi që të përfitoni më shumë prej bonusit i cili është në dizpozicion për ju. Maksimumi i bonusit që ju mund të përfitoni është 160% dhe kjo duke përfshirë në biletën tuaj të bastit 30 ngjarje. Bashkohuni me këtë bonus dhe përfitoni më shumë prej të gjithë lojës që ofrohet.

NJë prej bonuseve të tjera që ofrohet është dhe Happy Hour. Në këtë bonus ju do të bashkoheni me bastin tuaj në një hark orar i cili është përcaktuar dhe do të keni mundësi që të përfitoni më shumë prej bastit tuaj. Fasha orare është e përcaktuar dhe ju do të luani bastin tuaj mes orës 9.00-10.00 dhe më pas 22.00-23.00. Bonusi që ju keni mundësi të përfitoni është në varësi të ngjarjeve që ju përfshini në të dhe sa më shumë të luani aq më shumë keni mundësi të përfitoni. Ju mund të përfitoni prej 3% bonsu në 3 ndeshje që ju do të luani në biletën tuaj, deri në 165% në qoftë se ju luani në biletë 165 ndeshje. Në sëksion ju do të gjeni dhe një grafik ku do të shpjegohet më së miri të gjitha mundësitë e fitimit që ju keni.

Cash back

Kur ju merrni pjesë në bastet sportive nuk është se loja juaj vetëm do të shkojë drejt fitoreve dhe ju nuk do të pësoni humje nga loja. Loja ka uljendritjet e veta dhe për këtë ju uhet të jeni tepër të qartë dhe të mirëkuptoni gjithcka që pas sjell ajo. Një humbje e bastit do të sjellë jo vetëm që ne të humbasim lekët e lojës por donjëherë dhe të humbasim besimin në aftësinë që kemi ne për të parashikuar ndeshjet e ndryshme. Por, psikologjia e bastit na mësoi se ne do të duhet të përballemi me humbjen dhe të kutojmë se cfarë ka që nuk shkon në të gjithë lojën tonë dhe se si duhet të përmirësohemi në të dhe jo të demoralizoheni se loja nuk është duke shkuar sic duhet dhe të hiqni dorë prej saj. Premierbet, si një ndër atobastshkrues që ka qëndruar gjithmonë në mbështetje të lojëtarëve ofron një mundësi promocioni tepër të mirë për të gjithë ju dhe për lojën tuaj. Cashback, është mundësia që ju do të keni për të pasur një kthim pas të parave tuaj në rast se basti juaj nuk ka shkuar mirë. Kjo është një prej mënyrave më të mira që ju të keni vazhdimësi dhe të shkoni më shumë me bastin tuaj. Në seksion ju do të gjeni të përcaktuara të gjitha mundësitë që do të keni për të pasur një kthim mbrapsh në llogarinë tuaj, kështu që në qoftë se ju bashkoheni më bastin tuaj dhe keni një bast me koeficient 49 të humbur atëherë ju do të përfitoni kthim të parave tuaja. Kthimi më i madh që ju do të keni në lojën tuaj është 100 fish i asaj që ju keni luajtur. Vendosni baste në Premierbet Virtuals. Shikoni detajet e çiftit në blog.

Premierbet Promocion 1

Lojërat e reja

Këtu ju do të keni mundësi që të njiheni me të gjitha lojërat e reaj të cilat ofrohen për ju. Lojërat janë të ndryshme dhe janë një kategori e re e cila ofrohet për ju që dëshironi të keni një eksperiencë ndryshe tashmë në lojërayt që do të përzgjidhni. Lojërat klasike janë një mënyrë e mirë argëtimi por ajo që do të ofrohet për ju është shumë më shumë se aq, ju do të keni mundësi të njiheni me lojëra si: ragbi, snuker, pikado, tenis tavoline, kriket, boks,esports dhe badminton. Lista e sporteve është e shumëllojshme dhe gjithëpërfshirëse për shijet e të gjithëve ju që dëshironi të përjetoni një mundësi loje pak më ndryshe me ato të cilat jeni hasur deri më tani. Në këtë seksion ju do të keni të shpjeguara më imtësisht se si do të duhet që ju të veproni për lojën tuaj dhe se cfraë është e nevojshme të dini më shumë specifikisht për sportin që ju do të zgjidhni të bashkoheni në bast. Kjo mundësi është shumë e mirë që ju të keni një eksperiencë pozitive dhe të njihni më shumë nga loja që do të bëni.

Quick ticket

Kjo mundësi ofrohet që ju të keni një lojë e cila është më e shpejtë dhe shumë më shumë tërheqëse për ju. Të mos jesh pjesë ende e Premierbet në këtë rast ju nuk do të penalizoheni por ju do të keni mundësi që të luani dhe të fitoni dhe në qoftë se ende nuk e keni një llogari aktive në Premierbet. Mundësia ofrohet për të gjithë ju që dëshironi të bashkoheni me bastin tuaj dhe të keni një lojë aktive. Ju keni mundësi të bëheni pjesë e promocionit quick tickit dhe të bashkoheni me bastin tuaj përmes kodit që do të merrni. Në këtë rast ju mund të procedoni normalisht dhe të vazhdoni më tej për të pasur një lojë të zakonshme. Në momentin që ju merrni kodin keni një kohë të përcaktuar prej 48 orësh që të vazhdoni më tej normalisht këtë promocion. Ju keni mundësi që të vendosni bastin tuaj falas dhe gjithashtu të fitoni normalisht prej tij. Në momentin që ju paguani për biletën tuaj ju do të keni mundësi që të shtoni në biletë më shumë se një ndeshje dhe të bashkoheni në lojën në vazhdim, duke shtuar më shumë evente në biletë normalisht që dhe shuma që ju keni në dispozicion për të fituar është më e madhe. Kuotat aktuale në momentin e pagesës zbatohen për të gjitha ngjarjet e zgjedhura.

Turbo payout

Turbo payout, ju jep lojtarëve një mundësi për të mbledhur fitime në biletë përpara se të gjitha ndeshjet të jenë luajtur. Nëse bileta përmban minimumi tre ngjarje të përfunduara me rezultate pozitive dhe të gjithë ndeshjet e tjera nuk kanë nisur ende ju keni mundësi që të grumbulloni fitimet tuaja të cilat janë për ato ndeshje të cilat kanë dalë me rezultatet sic ju keni parashikuar. Në këtë moment ku ju pranoni që të tërhihni vetëm një pjesë të fitimit tuaj duhet të dini që shuma do të jetë e reduktuar dhe nuk do të jetë ajo që ju prisnit, gjithashtu dhe bonusi i cili ju mund të keni aplikuar dhe kërkoni të fitoni nuk është i mundshëm për ju dhe nuk keni mundësi që të përfitoni prej tij. Në rastin se pjesa tjetër e ndeshjeve merr një rezultat pozitiv, pasi ju keni pranuar promocionin ju do e keni të pamundur që të vazhdoni më tej dhe të keni mundësi të fitoni nga pjesa tjetër e ndeshjeve të cilat kanë dalë sipas rezultatit që ju dëshironit. Një biletë me një kod serial e cila është paguar njëherë është e pamundur që ju të keni mundësi të fitoni përsëri prej saj. Ka disa kushte të cilat duhen zbatuar që ju të keni mundësi që të keni pjesë e këtij promocioni, duhet të keni të paktën tre ndeshje në biletën tuaj dhe gjithashtu duhet që të jenë ndeshje të cilat nuk janë zhvilluar ende dhe ju do e keni të pamundur që të bëheni pjesë e parashikimit tuaj në rastin kur ndeshjet janë në zhvillim e sipër prra loja ka nisur.

Premierbet Promocion 2

Për të përfituar prej këtij shërbimi është tej mase e thjeshtë, Mjafton që ju të shkoni te opsioni përkatës i cili është turbo dhe të klikoni në të. Pasi ju klikoni në të do të keni mundësi të dërgoni një kërkesë dhe menjëherë kërkesa do të shqyrohet dhe do kërkojë pak kohë që të aprovohet. Në momentin që ajo aprovohet ju do të keni mundësi të përfitoni prej saj dhe shuma do të kreditohet në llogarinë tuaj. Në qoftë se kërkesa tuaj nuk do të pranohet gjithashtu do të shoqërohet me një mesazh i cili do të shpejgojë të gjitha arsyet se pse kërkesë do të rëzohet. Në qoftë se ju arrini të ndiqni të gjitha rregullat nuk do të ketë shkak që kërkesa tuaj të rëzohet dhe ju të mos përfitoni prej këtij promocioni.

Premierbet Casino – detaje mbi temën këtu: https://bastetbet1.com/premierbet-casino/.

Lajmet përkatëse