Menu

Unibet eSports

Unibet eSports

Unibet eSports

Lojërat janë të shumta dhe secili prej jush ka mundësi që të bashkohet me to dhe të bëjë lojën e tij. Unibet ofron për ju disa mundësi të ndryshme loje dhe ju nuk do të përqëndrohni vetëm në bastet sportive por një mundësi e mirë do të jetë dhe seksioni I esports. Në këtë seksion të rri ju do të keni mundësi të njiheni me ristë më të reja të basteve dhe shumëllojshmërinë e lojërave ë ofrohen për ju.

Në këtë sekion ju do të njiheni me lojërat të cilat më parë keni lujatur me to ndërsa tashmë do të njiheni me një mundësi tjetër e cila është basti. Ju keni mundësi tani më që të vendosni bastin tuaj dhe të bëni parashikimin oër një sërë mundësish loje që ofrohen për ju dhe kështu do të fitoni më shumë prej lojës në përgjithësi.

Si të bashkoheni më bastin tuaj ?

Që të vendosni bast është paksa e vëshirë si fillim për arsyen e vetme që ju nuk njihni skuadrat që janë pjesë dhe gjithashtu nuk I njihni të gjitha kompeticionet që zhvillohen. Si fillim, ju duhet të njiheni me të gjithë kompeticionet që zhvillohen në bazë të të gjitha sporteve që ofrohen dhe më pas dhe me të gjitha skuadrat që marrin pjesë në të. Skuadrat janë të shumta dhe ju do të keni informacionin fillestar në bazë të statistikave që ofron Unibet dhe gjithashtu dhe nga përvoja që ju do të krijoni. Ju do të keni mundësi gjithashtu që të shihni nedeshjet që zhvillohen për arsye se është e rëndësishme që të jeni në djeni dhe të zhvillimit të lojës që keni zgjedhur. Për të ndjekur eventet ju duhet që të shkoni te seskioni përkatës I eSports dhe kështu do të jetë më e lehtë, më pas ju klikoni te imazhi I irasmetimit dhe do të shfaqet zhvillimi I ndeshjes.

Ngjarjet që zhvillohen janë të shumta dhe do të mbushin ditën tuaj me mundësi basti dhe me me shumë fitime për ju. Kur ju bëni përzgkedhjen do të shihni se cilat prej lojërave përshtatet me ju. Kështu që ju do të shihni që për të vendosur bastin tuaj të bashkoheni me futbollin virtual apo dhe me mundësitë e ndryshme që ofrohen për lojën tuaj.

Për të vendosur bastin ju do të veproni njësoj si për lojërat e tjera që ju bashkoehni në bastin sportiv. Strategjia tuaj do të jetë e njejtë dhe do e keni shumë më thjeshtë që të bëni parashikimin e lojës tuaj. Loja në këtë seksion është e ngjashme dhe mënyra që ju do të vendosni bastin është e njejtë. Ju do të bëni përzgjedhjen e ngjarjes dhe pasi ju të vendosni se me cilën do të shkoni do të bëni rakordimin dhe të shihni se farë mundësish ofrohen për lojën tuaj. Loja ofron shumë mundësi dhe të gjitha sportet gjithashtu do të bëjnë që ju të gjeni në të mundësi nga më të ndryshmet që do i japin lojës tuaj më shumë shanse për të përfituar dhe për të pasur sukses në të. Pasi zgjidhni mundësinë ju thjesht klikoni në të dhe do të shihni që në biletën tuaj do të shtohet ngjarja që ju keni përzgjedhur. Basti do të përfundojë kur ju të shtoni dhe shumën që do të bëheni pjesë e lojës. Pasi ju shtoni shumën do të keni mundësi të shihni dhe shumën që është e mundur të fitohet prej jush.

Në biletën tuaj ju keni mundësi të shtoni dhe një kategori tjetër ngjarjes të cilat kanë të bëjnë me sportet dhe kështu që dhe larmishmëria e basteve do të dhurojë fitme më shumë për ju. Kjo mundësi e krijuar nga Unibet duhet vlerësuar dhe duhet të bëni më të mirën tuaj që loja të shkojë sic duhet. Basti nuk është një proces i thjeshtë por ju keni tashmë mundësinë që të bëni më të mirën tuaj për lojën.

Unibet Tërheqja – lexoni një artikull të ri me temë: https://bastetbet1.com/unibet-terheqja/.

Lajmet përkatëse