Menu

1Win Regjistrimi

1Win Regjistrimi

1Win Regjistrimi

1Win është një ndër brendet më të mëdha të basteve sportive dhe jo vetëm. Ju do të keni mundësi që të aksesoni në të nëpërmejt regjistrimit dhe të vazhdoni lojën tuaj normalisht. Regjistrimi do të  prezantohet si një mënyrë e thjeshtë dhe të gjithë ju do të keni mundësi që të aksesoni pa asnjë problem dhe të kryehni procesin. Duke qenë se është prezantimi I parë me kompaninë 1Win ju do të keni mundësi që të merrmi dhe asistencën e plotë prej shërbimit të suportit I cili do të jetë gjithmonë në ndjekje të lojës tuaj.

Për të kryer regjistrimin ju thjesht do të duhet të shkoni te opsioni I cili gjendet në krye të faqes dhe do të duhet të shkoni të plotësoni të gjitha të dhënat që do të kërkohen më pas për lojën tuaj.

Si të veprojmë për tu regjistruar ?

Ju thjesht do të duhet të klikoni dhe të zgjidhni se me kë prej mënyrave do të kryheni regjistrimin. Ofrohet gjithashtu dy mundësi dhe ju do e keni më të lehtë që të kryheni regjistrimin. 1Win ofron këto mundësi dhe ju do e keni në dorë se me cilën prej tyre do të shkoni dhe të bëni procesimin tuaj. Si fillim ofrohet një mënyrë e shpejtë që ju të arrini të regjistroheni në përmejt rjeteve sociale. Kështu ju do të zgjidhni rjetin dhe do të klikoni në një prje tyre. Të gjitha të dhënat e rjetit tuaj social do të mundësojnë që ju të krijoni një profil të gatshëm në  1Win dhe të mos të duhet të përsërisni të dhënat tuaja. Gjithashtu dhe në krijimin e llogarisëju do të duhet të përcakroni monedhën që do të ketë llogaria juaj dhe kështu do të quhet e hapur llogaria në 1Win.

1Win Regjistrimi 1

Për të vazhduar më tej ju do të keni mundësinë që të hapni llogarine tuaj manualisht, duke vendosur të dhënat tuaja dhe të vazhdoni më pas me lundrimin në llogarinë e krijuar. Të dhënat që do të kërkohen në këtë seksion regjistrimi janë: numëri I telefonit, monedha që do të operoni dhe do të kryheni lojën tuaj dhe gjithashtu do të vendosni dhe email dhe fjalëkalimin tuaj.

Me përfundim të vendosjes së të dhënaveju do të keni mundësi që të lundroni në llogarinë tuaj dhe të vazhdoni në mundësitë që ofrohen për ju. Secila prej mundësive është e mirë dhe kështu ju do të keni dhe shansin për të fituar. Për të përfunduar ju do të duhet të bëni dhe konfirmimet përkatëse dhe kështu do të jetë mundësia që të bëheni pjesë e lojës.

Kujdes, për tu bërë pjesë e lojës ju do të duhet të jeni mbi 18 vjec, kjo për shkak se duhet të repsektohet legjislacioni dhe ju të jeni konform rregullave të lojës.

 

Lajmet përkatëse