Menu

1Win Tërheqja

1Win Tërheqja

1Win Tërheqja

Loja në 1Win do të prodhojë të ardhura, kështu që ju do të duhet të bëni tërheqjen e fitimeve të cilat keni grumbulluar nga loja tuaj. Për të bërë tërheqjen ju do të shkoni te seksioni I tërheqjes dhe të merrni të gjithë informacionin përkatës sa I përket asaj dhe të procesoni më pas për të kryher atë. Procesi është ndërtuar I tillë që të ofrojë mundësi dhe ju do e keni shumë më të thjeshtë të aksesoni dhe të përfundoni me sukses të gjithë procesin e tërheqjes. Ju si fillim duhet të njiheni me mënyrat dhe më pas të bëni zgjedhjen tuaj me atë mundësi e cila paraqitet si opsioni më I mirë dhe zgjedhja më e mirë tuaja.

Të gjitha mënyrat janë një mundësi e mirë dhe ju si fillim duhet të njihni mënyrat që do të duhet të procesoni më pas. Kartat bankare, llogaritë bankare, portofolat elektronikë dhe pikat fizike janë mënyrat që ju do të kryheni tërheqjen tuaj. Të gjitha këto kanë karakteristikat përkatëse të cilat duhen të vlerësohen prej jush.

Mënyrat e tërheqjes

Këshillohet, që jut ë përdorni të njejtën mënyrë si depozitimi për të kryher tërheqjen. Ky nuk është një rregull por është një këshillë që jut ë procesoni sa më shpejt për të marrë fitimin tuaj. Gjithashtu, është e rëndësishme që jut ë most ë keni një bonus aktiv sepse nuk do të mund të procesoni dot për të përfunduar tërheqjen e fitimeve tuaja, nëse ju nuk keni ndjekur si duhet rregullat e bonsuit gjithashtu do e keni të vështirë që të përfundioni tërheqjen dhe shumë nuk do të shtohet në llogarinë tuaj. Pasi ju keni bërë depozitën e keni një njohuri të përgjithshme në lidhje me tërheqjen kështu do të jetë më e thjeshtë që jut ë procesoni. Çfarë 1Win Promocioni ofron krijuesi i basteve? Lexoni në blogun tonë.

Për të bërë tërheqjen ju do të shihni gjithashtu dhe shumat që keni mundësi të tërhiqni, kështu shuma maksimale dhe ajo minimale është variabël në varësi të mënyrës që ju do të zgjidhni. Kështu që ju duhet të keni një informacion paraprak para se të bëni zgjedhjen tuaj. Koha është një elemet shumë I rëndëishëm kur ju bëni tërheqjen tuaj, kështu që duhet të shihni dhe se cila prej mënyrave ofron mundësinë më të mirë dhe ofron një kohë më të shpejtë procesimi. Mënyra që ofron një kohë më të shpejtë të procesimit është portofoli elektronik, për të zgjedhur këtë mënyrë ju do të duhet të keni akses në një prej portofolave dhe brenda një kohe shumë të shkurtër ju do të keni mundësi që të bëni tërheqjen tuaj, koha që do të duhet është vetëm disa minuta dhe ju do të keni shumën në llogarinë tuaj. Mënyrat e tjera ofrojnë një kohë standarte dhe ju do të duhet të prisni për të bërë përfundimin e tërheqjes tuaj nga 2 deri në 5 ditë.

Gjithashtu në tërheqjet ju do të duhet të njihni dhe fee-në që do të duhet të paguani për të kryer të gjithë procesin dhe për tu bërë transferta. Në 1Win ju nuk do të duhet të paguani sepse të gjitha shumat dhe feet do të paguhen nga kompania kjo është një mundësi e mirë që ju të bëni gjithmonë një zgjedhje e cila do të ju ndihmojë dhe do të ju dhurojë më shumë për  lojën tuaj. 1Win është një kompani e cila e vlerëson të gjithë lojën tuaj kështu që dhe ju do të duhet të bëni gjithmonë një zgjedhje të drejtë për lojën tuaj.

Më shumë detaje mbi temën e 1Win Depozita mund të gjeni në faqen: https://bastetbet1.com/1win-depozita/.

Lajmet përkatëse