Menu

Betwinner Live

Betwinner Live

Betwinner Live

Seksioni live mundësohet nga Betwinner dhe ju mund ta gjeni atë të vendosur në krye të faqes. Në këtë opsion ju do të gjeni katër kategori: bastet në skuadrën kombëtare, multi-live, rezultatet live dhe esports. Pra sic shihni do të keni mundësi që në këtë seksion ju jo vetëm të vendosni bastin tuaj por dhe të njiheni me të rejat më të fundit live të cilat ofrohen. Kështu që, informacioni që ju nevojitet për bastet tuaja është tashmë lehtësisht i mundshëm, dhe në qoftë se jeni të apasionuar pas basteve live është e mundur që me një klik të shihni të gjitha ndeshjet që po zhvillohen dhe që mundëson Betwinner (https://bastetbet1.com/komente/betwinner/) për bastet live.

– Bastet në skuadrat kombëtare

Shumica prej bastvënësve e njohin rëndësinë e basteve live dhe ata i konsiderojnë si një mundësi e mirë fitimi duke e ditur gjithashtu se ofron dhe fitime të konsiderueshme. Të vëndosësh bast live do të thotë që dhe pse ka nisur ngjarja sportive ju keni mundësi të parashikoni rezultatin dhe të vendosni bastin tuaj. Kjo është një mundësi e mirë sepse ju jeni në djeni se si po paraqiten skuadrat dhe kështu e bëni bastin tuaj më të lehtë por gjithsesi në bastet sportive asgjë nuk është e sigurt. Bastet live, përvecse paraqesin këtë pjesë favoriuese ato gjithashtu ofrojnë disa koeficientë të cilat janë tepër favorizues dhe që do të dhurojnë dis fitime të konisderueshme për ju.

Betwinner Live 1

Kjo është arsyeja se pse ju do të duhet të shkoni në një bast live dhe të njiheni më tepër me të dhe me të gjithë funksionin e saj. Mundësinë e një basti live ju mund ta gjeni në Betwinner në kategorinë e basteve live.

– Multi – live

Duke qënë se gjatë ditës zhvillohen me dhjetra evente të cilat suportohen nga Betwinner, ju do të keni një pafundësi zgjedhjesh për të vendosur bastin tuaj live. Për këtë arsye është krijuar kjo mundësi ku ju keni shansin për të bërë përzgjedhjen e eventeve të cilat dëshironi të ndiqni dhe që janë duke u zhvilluar. Në këtë mënyrë ju nuk do të humbsini aspak kohë duke u endur në kërkimin të basteve dhe do të gjni në tabelën e krijuar nga ju të gjitha ato që kërkoni. Përzgjedhja është tepër e thjeshtë ju mjafton të klikoni mbi opsionin multi-live dhe do të shfaqet një tablë me të gjitha kategoritë e sporteve, kështu që ju mjafton të klikoni mbi to dhe të krijoni listën me të preferuarat tuaja. Çfarë shpërblimesh u ofron krijuesi i basteve përdoruesve? Lexoni në artikullin “Betwinner Bonus”.

Betwinner Live 2

Kjo mënyrë do të ndihmojë që dhe koha që ju keni në dispozicion të lojës të jetë e frytshme dhe gjithastu, që tabela të ndihmojë që ju të fokusoheni në ato baste të cilat i konsideroni si të të rëndësishmet e të gjitha eventeve të cilat zhvillohen.

– Rezultatet live

Pjesa më e rëndësishme dhe përmbyllse e një basti është rezultati. Kështu që, ju duhet patjetër të jeni të informuar me saktësi se si ka dalë rezultati dhe do të duhet të mësoni më shumë në lidhje me të. Në këtë mënyrë Betwinner ka krijuar një opsion të vecantë ku ju mund të informoheni në kohë reale për të gjitha rezultatet. Duke qënë se ka një larmishmëri ndeshjesh të cilat zhvillohen cdo ditë nga sporte të ndryshme ju do të keni mundësi që të përzgjidhni një prej sporteve, kjo e bën më të lehtë përzgjedhjen tuaj sepse do të renditen vetëm rezultatet e atij sporti. Gjithashtu, ka një opsion search ku ju mund të kërkoni me emër skuadrën për të cilën kërkoni të informoheni. Në këtë mënyrë ju do të keni cdo informacion jo vetëm të ditës kur ju keni luajtur ndeshjen po mundësohen që të shikoni rezultatet në një hark të gjatë kohor.

Betwinner Live 3

Mundësia e kësaj do të ndihmojë që ju të njihni jo vetëm rezultatet që ju keni luajtur ndeshjen por gjithsesi për të vendosur një bast duke u mbeshtetur në rezultatet e mëparshme. Tashmë basti live është më i thjeshtë dhe do të jetë vërtet një potencial për ju.

-eSports

Betwinner Live 4

Risia më e fundit është dhe bastet në eSports. Shumë prej bastvënësve në fillim nuk besuan në to dhe mbështetja që dhuruan ishte tepër e vogël, por me kalimin e kohës e kuptuna që janë një potencial i vërtetë këto baste. Ju keni mundësi që të vendosni bast për lojrat elektronike si: FIFA, Mortal Kombat, Baccarat, Battleship, Card football etj. Basti që do të vendosni për këto është i ngjashëm me bastet e tjera sportive, ju do të zgjidhni se cili prej tyre fiton ndeshjen dhe mundësitë e tjera të bsteve që ofrohen të cilat dhe këtu nuk janë të pakta. Në qoftë se doni të përjetoni një eksperiencë ndryshe nga ajo cka ofron basti sporti ky lloj basti është i duhuri për ju.

Ju e shihni që seksioni Live është një seksion tepër i rëndësishëm dhe që do të ndihmojë së tepërmi lojën tuaj dhe do të keni mundësi të krijoni një bast tepër të sukseshëm. Njihuni më tepër duke vizituar Betwinner.

Betwinner Bastet sportive – informacioni mbi temën është i disponueshëm në faqen: https://bastetbet1.com/betwinner-bastet-sportive/.


Lajmet përkatëse